Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

&ayla&, alisyha, beryal+, citos2903+, empty002, k.a.y.r.a.+, ozbek83, sinemis84+, vildangel+
kızlar günaydın hepinize yaa kimse konuşmuyor hepiniz geçmiştemisiniz
sinemis kız sen neden konuşmuyorsun zaten arada giriyorsun özletiyorsun kendini
vildan kız gözlerim yaşardı bu saatlerde uyanırmıydın kız sen
kayra günaydın canım
citos hoş geldin canım

dilnur , nilüşşş, escales,&ayla&, alisyha, beryal, nohut ,doruk, empty002, iltercakir, k.a.y.r.a., ozbek83, sinemis84, günaydın kızlar ve bebişlerhihoyyyt

günaydın kızlar nasılsınız? dün giremedim ama aklım buradaydı var mı güzel gelişmeler...

yok be hayatım burdayım bakıyom öleee aman aman sorun vardı ya bilgisayarda geçti şükür valla kaç gün deli oldum giremedim diye :))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın güzel bağyanŞeniz
öğleden sonra yokumya sizinle konuşmak için geldimhihoyyyt
vildan hoşgeldin canıım

günaydın...hoşbuldum cnm naberŞenizalkisalkisalkis

iyi çok şükür umutlarla sabırla yola devam durmak yokkkkkkkkk kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar nasılsınız? dün giremedim ama aklım buradaydı var mı güzel gelişmeler...

cümleten günaydın kızlar nasılsınız bakalım hakcam hoşgeldin nerdeydin gözlerim seni aradı dünŞenizŞenizŞeniz

hoşgeldin hakca nasılsın canım bebiş nasıl bakalım

aman iyi düzelsin pc özlüyoruz güzelim seni kaybolup duruyorsun

günaydınkaydirigubbakcemile3 hakcacımkaydirigubbakcemile3 hoşgeldinkaydirigubbakcemile3bebiş nasılkaydirigubbakcemile3yine bugünde kaydirigubbakcemile3biyere gidecenmikaydirigubbakcemile3ne güzel kaydirigubbakcemile3 gülüyosun kaydirigubbakcemile3

beryal dünürüm naberrrrrr nasıl damadım nohut doruk heee na pıyo annesinin göbüşünde hiç aramıyo kayınvaliidesini heeee kırgınım on a göre-tatlicadiarzu-

iyi çok şükür umutlarla sabırla yola devam durmak yokkkkkkkkk kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

allah iyilikler versin cnm :1hug:alkisalkisalkis benimkinede 10 gün kaldı dr 24-25 inde belli olur dedialkisalkisalkis

ayy canım benim yaa kıyaman sanaaa bizim için kalkmış bu saatte

cümleten günaydın kızlar nasılsınız bakalım hakcam hoşgeldin nerdeydin gözlerim seni aradı dünŞenizŞenizŞeniz
günaydın canım serdarımız nasıl bu gün sen nasılsınŞeniz

öle deme şimdi ilk zamanlar pek birşey yenmiyo sonra bulantıların geçince yersin yavaş yavaş. tavuk et falan fazla yemiyorum zaten ben vejeteryanım .ki ek vitamin alıyorum ben .eşine söyle benim bebişimde tavsiyelerde bulunsun bakimmm:1shok:
beryalcim sen nassın bebiş napıo kısssss yirim onu bennnnnn:dance:
iyiyiz teyzesi ne yapalım babamızı işe yolladık biz dorukla hemen geldik yanınıza.bir yandan da kahvaltımızı hazırlıyos da ondan geç yazıyozzz

hayırlısı olsun canım bak az kaldı bu ay inşallah ovitreel vurulursun o hamile kalmanı sağlar inşallah.
adetinin 5 inci günü falan git doktoruna yumurta takibi yaptır tatlım .adetin 12 yada 13 üncü günü vururluyo bu iğne.

&ayla&, alisyha, beryal, citos2903, empty002, iltercakir, k.a.y.r.a., mavi_qozlu, sinemis84, vildangel
kıslar tekrardan günaydın hepinize.....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…