oyyy teyzesi ne düşüncelisin yerim seni.
geçen hafta olduk tetenoz aşımızı.bir tanesi de 1 ay sonra olacakmış
kalırsın canım böyle umutsuz olma.
güle güle vildoşum yine gelll :a015:
canım kafanı dağıt artık .sen çok düşünüyosun bu konuyu.rahatla artık.
benimde var şöyle var afedersin çıkarma yok sabah kalktığımda biraz var..gün içinde de karnım acıkınca midem boşalınca başlıo sanki bulantı....acaba bu bebişten mi yani bebiş olunca bulantı daha çok sabah ve mide acıkınca mı başlıo yksa benimki mide rahatsızlığı falanmı gastrit olabilir belkide senin nasıldı....
cnm burda sadece kese var vildan yok
canım bulantıların olması normal. hatta geçenlerde bir doktor bulantının olması sağlıklı hamileliği gösterir diyordu. tabi bu herkese göre değişir. bulantısı olmayanda sağlıksız bir hamiledir diyemeyiz. herkesin bünyesi farklıdır. sabahları yataktan kalkmadan tuzlu kraker ye. inşallah en yakın zamanda bulantıların geçer.
evet sabahları çok kötü oluyo ben aç karnına çıkardığımı biliyorum boş boş çıkarıyodum hava çıkıyodu resmen bide aç karnına su içmeyin ben normalde içmeden duramazdım bi sabah içiyim dedim resmen suyu çıkardıım inanılmazdı yaa ne günlerdicanım aslında merak ettiğim bulantı mide acıkınca mı oluyo ben acıkınca baslıo bulanmaya bişeyler yiyom biraz gecıo ardından yine bulanıo bölemi oluyo herkeste acaba...
canım sağol bebek iyi bende bi iyibi kötü idare ediyom bu sabah yatmadım ilk defa
eşimi işe yolluyom gidip yatıyom inan öğleye zor kalkıyom mide bulantılarım devam ediyo hala ne zaman bitcek bu bulantılar senin bitti dimi bulantıların
başımda çok ağrıyo
tamam şekerimkızlar ben biraz dolaşıyorum yine gelirim canlarım....
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
canım allah büyük moralini bozma allah hepimize hayırlısıyla bebiş vericek ben buna eminimçok doğru söylüyosun ama işte kimizaman böyle oluyorum koyuvermek istemiyorum elimde değil.dün sırt ve kasık ağrılarım vardı bugünde çok gergin ve stresli hissediyorum sonunda zaten ağladım ve rahatladımhayırlısı olsun inşallah benimde bebiişim olur :Saruboceq:
bayanlar merhaba ben epey bi süre nete giremiyorum hattımızda bi sorun vardı tekrar abone olduk bu arada baya bi gelişmeler olmuş bütün yeni hamilelere hayırlı olsun allah yardımcınız olsun...benim bebek üç aylık oldu çok şükür kaldı 3/2 lik kısım ikili testimide oldum çok şükür herşey normal çıktı renkli ultrasona da girdim bebeğimi net olarak gördüm inanılmaz bir duygu doktor bebeğime %70 kız olarak görünüyo dedi çok mutlu oldum kızım olsun istiyodum zaten allah isteyen herkese nasip etsin diyorum.
ay o bulantıları bi ben bilirim bide eşim ve ailem ben 1 ay annemde kaldım ne yemek yapabildim ne yemek yiyebildim sadece çubuk kraker yedim artık öğğ gelmişti yemekten bıkmıştım allahım diyodum bu bulantılar ölene kadar geçmiycekmi acaba diyodum.ama allahıma bin şükür artık kalmadı geçti arada bi bazen yokluyo sadece miğde ağrısı gibi o kadar artık yemek yapmaya ve yemeğe başladm iştahımda açıldı çok şükür allah yardımcınız olsun bulantısı olanbayanlar ama mağden suyu içmenizi tavsiye ederim çok rahatlatıyor
aslında dikkatli bakınca orda ortada ufak bi beyaz nokta gibi bişey var o bebek işte resimden anlayamayanlar o niyetle bakın anlayabilirsiniz benimde böyleydi artık anlıyorum bakınca.
bende çok çıkardım artık usanmıştım korkuyodum çıkarcam diye ama bu hastalık değil bebeğinizin sağlıklı olduğunu gösteriyormuş bişey yiyemiyorum diye korkmayın bebeğiniz kendi kendine besleniyomuş ben sadece çubuk krker ve golden elma yiyodum bide maden suyu çok rahatlatıyodu yağlı şeyler yemeyin bulantıyı artırıyor
evet sabahları çok kötü oluyo ben aç karnına çıkardığımı biliyorum boş boş çıkarıyodum hava çıkıyodu resmen bide aç karnına su içmeyin ben normalde içmeden duramazdım bi sabah içiyim dedim resmen suyu çıkardıım inanılmazdı yaa ne günlerdi
ben şuan 15 haftalığım benim daha yeni 1 hafta öncesinde azalmaya başladı ve kısmen geçti arada bi miğde ağrısı gibi oluyo ama çok şükür geçti yemekte yapabiliyorum iştahımda açıldı
bende şükür iyiyim canım sıkma bu kadar canını gelecek maça iyi hazırlanırsıntşklr escalescim sen nasılsın kendimi çok yorgun hissediyorum ve çok sinirliyim bu ayda kırmızı kartı yedim ya çok zoruma gitti
mesaj attım ben ona 23 mayıs akşam 18.30 da ilişkiye gir dedi erkek çocuk için benim gibi birine tutarmı bilmem ama deniycem
canım hoşgeldin .o zaman bebiş kız diye yazıyorum listeye.
mesaj attım ben ona 23 mayıs akşam 18.30 da ilişkiye gir dedi erkek çocuk için benim gibi birine tutarmı bilmem ama deniycem
canım hoşgeldin .o zaman bebiş kız diye yazıyorum listeye.
kızlar benim buğün 12 günüm test yapsam çıkarmı ...yoksa pazartesiyi bekliyyimmi
kızlar benim buğün 12 günüm test yapsam çıkarmı ...yoksa pazartesiyi bekliyyimmi
klava: klava: klava:ben geldim dedei selam yok mu? klava: klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?