Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar aranızda rahim duvarı ince olupta doktoru estrofem ilaç veren arkadaşlar varas gidişat olumlu oluyormu bilgilendirmenizi arz ederimsenağlama

arkadaşlar eşim ve ben bebeğimiz olsun istiyoruz aslında ama ailelerimiz istemiyo sanki diyolar ki bekleyin daha erken halbuki her iki ailede de hemen hamile kalanlar var ne yapsam onlarımı dinleyim bi bildiklerimi var acaba hiç kimse bebek varmı diye sormuyo ?CADIARZU

merhabalar canım yaşadığın hayat senin en güzel kararı kocişinle beraber almışsın zaten ben 21 yaşındayım 11 aylık evliyim ve inan ikizim olmasını istiyorum sevindiğim şey bu yıl hamiş olursam bebişim 17 yaşında liseyi bitirirseben 38 yaşında olacağım bebişimin sorunlarını hayat tarzını anlayabilecek bir anne yaşında olacağım düşünsene 45 50 yaşında olsam bebeğimin konuştuklarını kavrayamayacak belki doğrularımla onu sıkıcam analyacağın şey genç annenin avantajları çok :lepi::teytey:

aynı yaştayız seninle bende düşünmüştüm ki yaşım erken diye mi böyle düşünüyolar

beryalcım saol beni yazdığın için ben smear testi yaptırdım sonucumn çıkmış sonuca göre 2adet lam var diyor bunu bilen varsa yazsın ne demek araştırdım internetten ama bulamadım ya ne demek
bilsem yardımcı olurdum canım benim
günaydın kızlar ben geldim
hoşgeldin şekerim
umut listesine benide ekleyin:))))
toprağım senide ekler listeye canım
belkide bu ay bebiş vardır canım benim
kızlar benim buğün 12 günüm test yapsam çıkarmı ...yoksa pazartesiyi bekliyyimmi
anacım bir test yapsana

gülüm siz bebiş istiyorsanız ailenin sözünü dinleme ama tabi siz istiyorsanız zaten bebiş doğduğunuda paylaşamazlar

bence çok saçma düşünüyolar onlar size karışamazlar sonuçta sende bi oluşturdun kendi karalarınızı kendiniz vermeniz lazım ailelere takılıp kalmayın büyük olabilirler ama unutmayın sizde bir aile oldunuz
bende 7 aylık evliyim ve senin gibi düşünüyorum bebeiş olur inşallah ikimizinde
:Saruboceq:

bende 7 ayımızda hamile kalmıştım şuanda 10 aylık evliyiz günler nasıl geçmiş alnamadım

aynı yaştayız seninle bende düşünmüştüm ki yaşım erken diye mi böyle düşünüyolar

hayır canım hiçte erken değil benim arkadaşlarım kızancıklarını okula gönderiyor inan çok geç kaldık bedenim sağlıklıyken yapacağım 1 tane olsun allah korusun sonraya bırakırsam çok uğraşmaktan korkuyorum yani şimdi bile hiçbir şayim yokken olmuyo rabbim herkese bebiş nasip etsin:çok üzgünüm:senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…