kalırsın canım böyle umutsuz olma.ah keşke bende hamile kalsam
güle güle vildoşum yine gelll :a015:kızlar bende çıkıyorum kahvaltı yapacam
resim boyutu küçültmekle....upload etmekle...eklemekle o kadar meşguldümki ne gelene hoşgeldin diyebildim nede gidene güle güle diyebildim kızlar kusura bakmayın
yarın belki görüşürüz
görümcem bizde kalacak o oturur başına nişanlısıyla aşna fişna eder msn de bana sıra gelmez sanırım :roflol:
moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.Az öncede telde bir hasta yakınına sinirlenip bağırdım,sonrada sinirden ağlamaya başladım.işyerinde arkadaşlar sakinleştirdi neden böyle oldum anlayamadım.Galiba bu aralar çok kafama taktım senağlama
hpşgeldin bilgen..çokmu yoğunsun??
günaydın arkadaşlar nasılsınız ben ypğunluktan yeni girebildim.
günaydın kızla bende bi bakıyım dedim bugün gündüz giremicem cici eltimin nişan alışverişine çıkıcaz saonra bana yemeğe gelcekler işim çok yani
günaydın acaba bu sabah hamile olduğunu öğrenen ardakaş varmı :CüvCüv:
Selam masılsınız ben aydından ayşe aranızda yeniyim daha doğrusu önceden çok popüler dim burada ama bayağı bi ara verince üyeliğim iptal olmuş geri dönmek güzel herkese sevgiler. Bende hamile kalmak steyenlerdenim 2007 şubattan beri korunmuyorum kısmetse bu adet döneminde çatlatma iğnesi olacağım aranızda varmı onunla hamiş olan
HOŞGELDİN CANIM BENİM NASILSIN BAKALIMgünaydın arkadaşlar nasılsınız ben ypğunluktan yeni girebildim.
OH OH DESENE TATLI BİR TELAŞ VAR SENDE CANIM ALLAH KOLAYLIK VERSİNgünaydın kızla bende bi bakıyım dedim bugün gündüz giremicem cici eltimin nişan alışverişine çıkıcaz saonra bana yemeğe gelcekler işim çok yani
YOK TATLI KUŞUMgünaydın acaba bu sabah hamile olduğunu öğrenen ardakaş varmı :CüvCüv:
OHO HEMDE BAYAĞA VAR CANIM BU ARADA HOŞGELDİN ARAMIZA :CüvCüv:Selam masılsınız ben aydından ayşe aranızda yeniyim daha doğrusu önceden çok popüler dim burada ama bayağı bi ara verince üyeliğim iptal olmuş geri dönmek güzel herkese sevgiler. Bende hamile kalmak steyenlerdenim 2007 şubattan beri korunmuyorum kısmetse bu adet döneminde çatlatma iğnesi olacağım aranızda varmı onunla hamiş olan
Selam masılsınız ben aydından ayşe aranızda yeniyim daha doğrusu önceden çok popüler dim burada ama bayağı bi ara verince üyeliğim iptal olmuş geri dönmek güzel herkese sevgiler. Bende hamile kalmak steyenlerdenim 2007 şubattan beri korunmuyorum kısmetse bu adet döneminde çatlatma iğnesi olacağım aranızda varmı onunla hamiş olan
bak bi ay bende seningibi yapmıştım çok moralim bozuktu ama öyle yapmakla hiç olmayacağını düşündüm ..kendimi gaza getirmek için adaçayı aldım nebileyim incir aldım bunları yapmaya başladım sonra hep eşimi düşündüm ona çekici gelebilecek herşeyi yaptım dikkatimi dağıttım bebekten ve bakk olduuuu.....ama hiç benim olmayacak demedim...sende bunalım yapma kendine yoksa hiç olmazzz canım yaaa...kendini toplaa...hem ben 30 yaşında eşim 37 yaşında yani telaşa kapılsam ben kapılırdım ....benim olduysa hepinizin olur bikere ..stres yapma canımcım..
BİLİYORUM BENDE GÖRDÜM ONUkızlar bir tane bayan var son 3-4 ay ki adetlerinizi yazıyorsunuz saatiyle birlikte kız yada erkek çocuk istediğinizi yazıyorsunuz hangi gün saat kaçta ilişkiye girmek gerektiğini söylüyor
he valla deme gitsin insanın bebek yapası tutuyor vallaburdaki destek öyle güzelki insanın çocuk yapası olmasa bile fikri değişir alkisalkisalkis
tşklr beryal hamişlik nasıl gidiyor 5.ayınızda aşı yaptıracaksınız unutmayn olurmu
kızlar ben biraz dolaşıyorum yine gelirim canlarım....
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?