- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
hoşgeldinnsengözlerimebaksanab
ya arkadaşlar lam ne demek bileniniz varmı kafayı yicem smear testi yaptılar rahimimde yara vardı sonuç 2adet yaygın lam vardır yarın doktora gidicem ama yarına kadar ölücem meraktan googledan felan araştırdım ama hiç bi yerde bulamadım bilen allah rızası için söylesin lütfen
yok rufeydacım aynı herşey ben sanırım kırmızı kartı görücem nilay seni çok iyi anlıyorum şuan bende o acıları çekiyorum
yok rufeydacım aynı herşey ben sanırım kırmızı kartı görücem nilay seni çok iyi anlıyorum şuan bende o acıları çekiyorum
ayy o kırmızı kartı birgün yeşil yapıcaz.Ama benim anlamadığım daha 15gün var günüme dr.um yumurtlamada olabilirsin dedi bir ihtimal gebe olabilirsin ama umutlanma dedi
kızlar sıkıntı yapmayın kayra yardımın için saol teşekkür ederim pek anlamadım ama saol kızlar kiminizin evlendiği 6ay olmuş kimininki 7ay benimkisi 15ay oldu tık yok ve rahimde yara var yara oldukça çocuk olmaz dediler bende bıktım doktorlardan bıktım insanların bişey yokmu sorusundan bıktım seninle evlenenlerin torunu oldu laflarından bıktım yaşamaktaaannnnnnnn
o nasıl olucak ki zamanı nasıl ayarlıycak o psikolojide hadi 1 dk geçerse nolcak :)saati saatinemi olucakmesaj attım ben ona 23 mayıs akşam 18.30 da ilişkiye gir dedi erkek çocuk için benim gibi birine tutarmı bilmem ama deniycem
kızlar sıkıntı yapmayın kayra yardımın için saol teşekkür ederim pek anlamadım ama saol kızlar kiminizin evlendiği 6ay olmuş kimininki 7ay benimkisi 15ay oldu tık yok ve rahimde yara var yara oldukça çocuk olmaz dediler bende bıktım doktorlardan bıktım insanların bişey yokmu sorusundan bıktım seninle evlenenlerin torunu oldu laflarından bıktım yaşamaktaaannnnnnnn
ne biliym canım test yapmaktan korkuyorum fazla ümitlenmek istemiyorum..yaren ben senin yerinde olsam 1 gün sonra bile yaparım ne güzel ya hemen bak derim ben inşallah hamiş sindir
canım benim dr. 15 gün sonra kanda belli olur demişti..o yüzden bende acele ci davranmadım....ama heyacandanda çatlıycam.e zaten zamanın gelmıs yapmalısın tabı ama kan testı zamanın zaten neden 12.gun gel test yapılacak demedılermı?
tamam tatlı kuşum geldim ama sen yoksunescales günaydınlar canım hoşgeldin yemekten sonra bekliyoruz afiyet olsun
hoşgeldin canım aramızaarkadaslar o listeye benide kaydedin
slm canım nasılsın bakalımselam kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
bak canım hiç bu söylenilenleri kafana takıpta evliliğini yıpratma allah büyük bir şekilde olucağına sende eminsin allah hayırlısını versin ya doğduğunda sağlık problemleri olursa bunları düşün o dengeden yoksun insanlarada söyle otursun senin yerine yapsınlar sıkma bu kadar güzel tatlı canını allah büyük canım benimkızlar sıkıntı yapmayın kayra yardımın için saol teşekkür ederim pek anlamadım ama saol kızlar kiminizin evlendiği 6ay olmuş kimininki 7ay benimkisi 15ay oldu tık yok ve rahimde yara var yara oldukça çocuk olmaz dediler bende bıktım doktorlardan bıktım insanların bişey yokmu sorusundan bıktım seninle evlenenlerin torunu oldu laflarından bıktım yaşamaktaaannnnnnnn
iyi yaparsın canım inşallah bebiş vardırkızlar ben gidip bi test alayım da.. Yarın inş cuma hayırlı gündür...yapayım bakalım ne çıkıcak ...
kısslar ben şimdilik çıkıyorum yemeğe gidiyorum iyi sohbetler görüşürüzzşeniz
afiyet bal şeker olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?