Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Güncel Pediatri - The Modern Pediatri
buraya bi bak cnm

yok rufeydacım aynı herşey ben sanırım kırmızı kartı görücem nilay seni çok iyi anlıyorum şuan bende o acıları çekiyorum

aman canım ya nhayırlısı olsun napalım
bak ben 2 aydır bu günleri bekliyordum
ama bu ay da eşim ameliyat oldu
demekki zamanı gelmemiş
Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallahhhhhhhhh

yok rufeydacım aynı herşey ben sanırım kırmızı kartı görücem nilay seni çok iyi anlıyorum şuan bende o acıları çekiyorum

ayy o kırmızı kartı birgün yeşil yapıcaz.Ama benim anlamadığım daha 15gün var günüme dr.um yumurtlamada olabilirsin dedi bir ihtimal gebe olabilirsin ama umutlanma dedi

kızlar sıkıntı yapmayın kayra yardımın için saol teşekkür ederim pek anlamadım ama saol kızlar kiminizin evlendiği 6ay olmuş kimininki 7ay benimkisi 15ay oldu tık yok ve rahimde yara var yara oldukça çocuk olmaz dediler bende bıktım doktorlardan bıktım insanların bişey yokmu sorusundan bıktım seninle evlenenlerin torunu oldu laflarından bıktım yaşamaktaaannnnnnnn

canım benimde 2 yıl 8 ay oldu hiç üzülmeyin zamanı gelince olacak inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

[

mesaj attım ben ona 23 mayıs akşam 18.30 da ilişkiye gir dedi erkek çocuk için benim gibi birine tutarmı bilmem ama deniycem
o nasıl olucak ki zamanı nasıl ayarlıycak o psikolojide hadi 1 dk geçerse nolcak :)saati saatinemi olucak

chen o seninle evlenenlerin torunu olacak diyenlerin elindeyse senin hamile kalmak bi yapıversinler yaradıversinler haşa çok biliyorlar olsun omasın onlara ne 1 kere sorulur. yaşamaktan niye bıkıyosun o insanlarla görüşme yada hazır cevap ol kafana takma. Allahım isterse verir zamnı değil demek ki.

yaren ben senin yerinde olsam 1 gün sonra bile yaparım ne güzel ya hemen bak derim ben inşallah hamiş sindir
ne biliym canım test yapmaktan korkuyorum fazla ümitlenmek istemiyorum..

e zaten zamanın gelmıs yapmalısın tabı ama kan testı zamanın zaten neden 12.gun gel test yapılacak demedılermı?
canım benim dr. 15 gün sonra kanda belli olur demişti..o yüzden bende acele ci davranmadım....ama heyacandanda çatlıycam.

kızlar ben gidip bi test alayım da.. yarın inş cuma hayırlı gündür...yapayım bakalım ne çıkıcak ...

escales günaydınlar canım hoşgeldin yemekten sonra bekliyoruz afiyet olsun
tamam tatlı kuşum geldim ama sen yoksun

arkadaslar o listeye benide kaydedin
hoşgeldin canım aramıza
selam kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
slm canım nasılsın bakalım

bak canım hiç bu söylenilenleri kafana takıpta evliliğini yıpratma allah büyük bir şekilde olucağına sende eminsin allah hayırlısını versin ya doğduğunda sağlık problemleri olursa bunları düşün o dengeden yoksun insanlarada söyle otursun senin yerine yapsınlar sıkma bu kadar güzel tatlı canını allah büyük canım benim
kızlar ben gidip bi test alayım da.. Yarın inş cuma hayırlı gündür...yapayım bakalım ne çıkıcak ...
iyi yaparsın canım inşallah bebiş vardır

ben burdayım canım internetten rahim duvarı hakkında bilgi depoluyorum beynime vallahi hamiş olmadan doktor olacağız herşeyi biliyoruz artık mezun oluruz artrkkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…