kızlar sıkıntı yapmayın kayra yardımın için saol teşekkür ederim pek anlamadım ama saol kızlar kiminizin evlendiği 6ay olmuş kimininki 7ay benimkisi 15ay oldu tık yok ve rahimde yara var yara oldukça çocuk olmaz dediler bende bıktım doktorlardan bıktım insanların bişey yokmu sorusundan bıktım seninle evlenenlerin torunu oldu laflarından bıktım yaşamaktaaannnnnnnn
ŞenizŞenizcokacimcoookteşekkür ediyorum canım çoook öptmm Şeniz
BEN GÖRÜYORUM KUŞUMbenvarımda beni kimse görmüyo
ben burdayım canım internetten rahim duvarı hakkında bilgi depoluyorum beynime vallahi hamiş olmadan doktor olacağız herşeyi biliyoruz artık mezun oluruz artrkkaydirigubbakcemile3
benvarımda beni kimse görmüyo
ben burdayım canım internetten rahim duvarı hakkında bilgi depoluyorum beynime vallahi hamiş olmadan doktor olacağız herşeyi biliyoruz artık mezun oluruz artrkkaydirigubbakcemile3
ŞenizŞenizcokacimcoook
BEN GÖRÜYORUM KUŞUM
HE HE DEME GİTSİN VALLA hihoyyyt
Şeniz seni gördüm sobedelikafadulden
canım benimde 2 yıl 8 ay oldu hiç üzülmeyin zamanı gelince olacak inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
üzüldüm sanada yaşın gençse sorun değil alıştım bide hastalığımda var olacağını sanmıyorum ümidimi kaybettim hep ikizim olsun isterdim ama teki bile bulamuyoruz
bazen kendime dur diyorum yeter bu dünya için mücadele etme biliyorum neyi çok istersem dahada uzaklaşıyor zorlaşıyor imkansızlaşıyor ünv okumayı çok istedim olmadı kazandım ailem beğenmedi daha yüksek olsun dediler türkçe öğretmenliğini kazandım babacım iflas etti gitmedim elde olmayınca gitmek istemedim gelecek sene ye girerim dedim yine kazandım babam o hafta vevfat etti yıkıldım temelim yıkıldı hayata küstüm küstüğüm an hayata eşim tutu elimde doğrultu oda yoruldu 3 yıl anti deprasan ilaçlarıyla sakinleşiyordum hayallerim babam gitmişti şimdi bebiş istiyorum 12 aya giriyorum çok istediğim için biliyorum olmayacak isyan etmiyorum sadece neden ben diyorum onca kişi görüyoruz duyuyoruz hamile olup istemeyen ve aldıran insanları yetimaneye verenler sokağa atanlar cami ye bırakanlar onların istemediği halde oluyor neden benim olmuyor düşünüyorum geçm,işte ne büyük hata günah yaptımda işledimde bana yalvardığım istediğimi verniyor hayırsız bir kulmuyum bilmiyorum bilmiyorum:1no2:
canım sakın öyle düşünme şuna emin olunki hayır bildiğiniz şer şer bildiğiniz hayırdır hayat öyle bir sınama yeriki neyin ne olacağını kimse bilmiyor inanın ki allah bir gün o mucizeyi bize vericektir.bazen kendime dur diyorum yeter bu dünya için mücadele etme biliyorum neyi çok istersem dahada uzaklaşıyor zorlaşıyor imkansızlaşıyor ünv okumayı çok istedim olmadı kazandım ailem beğenmedi daha yüksek olsun dediler türkçe öğretmenliğini kazandım babacım iflas etti gitmedim elde olmayınca gitmek istemedim gelecek sene ye girerim dedim yine kazandım babam o hafta vevfat etti yıkıldım temelim yıkıldı hayata küstüm küstüğüm an hayata eşim tutu elimde doğrultu oda yoruldu 3 yıl anti deprasan ilaçlarıyla sakinleşiyordum hayallerim babam gitmişti şimdi bebiş istiyorum 12 aya giriyorum çok istediğim için biliyorum olmayacak isyan etmiyorum sadece neden ben diyorum onca kişi görüyoruz duyuyoruz hamile olup istemeyen ve aldıran insanları yetimaneye verenler sokağa atanlar cami ye bırakanlar onların istemediği halde oluyor neden benim olmuyor düşünüyorum geçm,işte ne büyük hata günah yaptımda işledimde bana yalvardığım istediğimi verniyor hayırsız bir kulmuyum bilmiyorum bilmiyorum:1no2:
olacak canım emin olunki olacakayy canımyemin ederim agözlerim doldu tüylerim diken diken oldu hepimiz aynı durumdayız tatlım allah sevdiği kula dert verip derman aratırmıs benim kulum isyan etmez elindekilerle yetinmeyi bilir diye böyle düşün birgün hepimizin olacak insallahsenağlama
öyle deme olur bir gün benin tanıdığım biri var senelerce tedavi gördü olmadı tedaviyi bıraktı tüp bebek yapmak için il dışına çıkacak o günn hamile olduğunu öğrendi yani mucize sayılacak birşey bu
sen niye kızdın kuzucum ya görmemişlerdir belki Şeniz:ya neden kimse konusmuyo biz adam degilmiyiz ben cıkıyorum
sen niye kızdın kuzucum ya görmemişlerdir belki Şeniz
bilsem yardımcı olurdum canım benim
hoşgeldin şekerim
toprağım senide ekler listeye canım
belkide bu ay bebiş vardır canım benim
anacım bir test yapsana
gülüm siz bebiş istiyorsanız ailenin sözünü dinleme ama tabi siz istiyorsanız zaten bebiş doğduğunuda paylaşamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?