Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar döllenmede rahim duvarı kaç mm olmalı benimkis 5.3 dktr ince dedi ve estrofem verdi 5 gün kullanacağım

canım hiç takma kafana bizler duyuyoruz öyle laflar demekki yüce rabbim bizi sınıyo sabırlı ol elbet birgün bizimde olacak

ayyyyy kızlar tv e kolbastı cıkmıstı bende dayanamadım oynadım birden karnım agrıdı yarın adet günüm yoksa hamilemiyim ayyy bende abarttım galiba iyice uctum

canım benimde 2 yıl 8 ay oldu hiç üzülmeyin zamanı gelince olacak inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

üzüldüm sanada yaşın gençse sorun değil alıştım bide hastalığımda var olacağını sanmıyorum ümidimi kaybettim hep ikizim olsun isterdim ama teki bile bulamuyoruz

ne diyimki toplumumuz çok kötü evet bende diyorum çok şükür sakat özürlü olmasındansa hiç olmaması daha iyidir diye eşim büyük destekçim bu konuda allah hayırlısı versin zamanı gelince olur inş daha yeni diyor ama kaynanamın çenesini bağlayamıyorum ve çevresindekileride tabi

bazen kendime dur diyorum yeter bu dünya için mücadele etme biliyorum neyi çok istersem dahada uzaklaşıyor zorlaşıyor imkansızlaşıyor ünv okumayı çok istedim olmadı kazandım ailem beğenmedi daha yüksek olsun dediler türkçe öğretmenliğini kazandım babacım iflas etti gitmedim elde olmayınca gitmek istemedim gelecek sene ye girerim dedim yine kazandım babam o hafta vevfat etti yıkıldım temelim yıkıldı hayata küstüm küstüğüm an hayata eşim tutu elimde doğrultu oda yoruldu 3 yıl anti deprasan ilaçlarıyla sakinleşiyordum hayallerim babam gitmişti şimdi bebiş istiyorum 12 aya giriyorum çok istediğim için biliyorum olmayacak isyan etmiyorum sadece neden ben diyorum onca kişi görüyoruz duyuyoruz hamile olup istemeyen ve aldıran insanları yetimaneye verenler sokağa atanlar cami ye bırakanlar onların istemediği halde oluyor neden benim olmuyor düşünüyorum geçm,işte ne büyük hata günah yaptımda işledimde bana yalvardığım istediğimi verniyor hayırsız bir kulmuyum bilmiyorum bilmiyorum:1no2:

üzüldüm sanada yaşın gençse sorun değil alıştım bide hastalığımda var olacağını sanmıyorum ümidimi kaybettim hep ikizim olsun isterdim ama teki bile bulamuyoruz

canım benim alahtan hiç bizaman ümit kesilmez sende kesme hatalıgın ne tatlım bak benim teyzemin kızının 7 sene olmadı gezmedigi yer dr kalmadı hiç birsey olmadıgı halde olmuyodu 7 sene sonra oldu bi kızı oldu daha sonrada bi oğlu oldu vakti ve zamanı var moralini bozma canın sıkıldıkca burada bizlerle dertleş sıkıntı gidiyo zamanla alışacaksın bak bizler öyle yapıyoruz üzülme tatlım

ayy canımyemin ederim agözlerim doldu tüylerim diken diken oldu hepimiz aynı durumdayız tatlım allah sevdiği kula dert verip derman aratırmıs benim kulum isyan etmez elindekilerle yetinmeyi bilir diye böyle düşün birgün hepimizin olacak insallahsenağlama

öyle deme olur bir gün benin tanıdığım biri var senelerce tedavi gördü olmadı tedaviyi bıraktı tüp bebek yapmak için il dışına çıkacak o günn hamile olduğunu öğrendi yani mucize sayılacak birşey bu

canım sakın öyle düşünme şuna emin olunki hayır bildiğiniz şer şer bildiğiniz hayırdır hayat öyle bir sınama yeriki neyin ne olacağını kimse bilmiyor inanın ki allah bir gün o mucizeyi bize vericektir.

olacak canım emin olunki olacak

aynen öyle canım

ben böyle bi yerde hiç yazmamıştım çok karışıkmış blog falan diyo bana burda işlemler nasıl yapılıyo anlatabilecek bir hayırsever var mıCADIARZU:Saruboceq:

ınsallah vardır ınsallah!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…