sende aramıza hoşgeldin canım güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle :1hug:mrb adım ayse 21 ayklık ewlıyım 20 yasındayım tanıstıgıma memnun oldum canımmalkisalkisalkis
bende iyiyim canım ne olsun koşuşturmaca devam vallaescalesim valla sıcak patlıcam hayırdır inşallah birden böle bu sıcaklar iyiyim sen
anacım bilsem bakardım valla hekaydirigubbakcemile3goşgördük kıslarr canım kahve çektiii yaa kim fal bakar
mrb adım ayse 21 ayklık ewlıyım 20 yasındayım tanıstıgıma memnun oldum canımmalkisalkisalkis
aynen öyle havalar birden ısındı valla
merhaba canım hoşgeldin aramıza
yok canım olmadım daha
iyiyim canım şükür ya bende seni özledim valla gel bi öpim seni
aramıza hg.. canımmmmmmmm
ne falı kız kahve içerim ama hehekaydirigubbakcemile3 :içelim:kaydirigubbakcemile3goşgördük kıslarr canım kahve çektiii yaa kim fal bakar
bizde canım bizdehihoyyytmrb adım ayse 21 ayklık ewlıyım 20 yasındayım tanıstıgıma memnun oldum canımmalkisalkisalkis
slm kızlar bende geldim ama gidiyom kociş erken geliyomuş
kız rüfüş escales hamiş anam bu haberi sankim ben hamişmişim gibi veriyom heyecanlandım vallahihoyyyt
mrb adım ayse 21 ayklık ewlıyım 20 yasındayım tanıstıgıma memnun oldum canımmalkisalkisalkis
kız beni öpmüyonmu beni sevmiyonmu gel ben seni bir öpeyim ŞenizŞeniz
kız varya o kadar bağlanmışız ki birbirimize ne olursa olsun hem seviniyoz hem üzülüyoz inşallah kaybetmemde canım hamileliğim devam ederkız rüfüş escales hamiş anam bu haberi sankim ben hamişmişim gibi veriyom heyecanlandım vallahihoyyyt
güzelim burası okadar sıcak bir ortam ki bir girdiğin zaman çıkamıyorsun vallacok sıcak bı karsılama oldu kıme yazcamı sasırdımmmdelikafadulden
nire gidiyon be ya daha muhabbet edicek ama ya :ecrin_bebek:sengözlerimebaksanabslm kızlar bende geldim ama gidiyom kociş erken geliyomuş
ne falı kız kahve içerim ama hehekaydirigubbakcemile3 :içelim:
bizde canım bizdehihoyyyt
çabuk kaçıyon ama olsun bakalım güle güleŞeniz
kuşum benim biraz durumlar karışıkhadi ya eeeeeee ne sölemiyonuz ya aşk olsun valla:dilcikar:
senide öpeyim güzelim ya
ne sölemiyon sen hamişim diye
ben olsam sokaktann geçenlere bile sölerim heraldedelikafadulden
hadiyin halaya:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ne falı kız kahve içerim ama hehekaydirigubbakcemile3 :içelim:
bizde canım bizdehihoyyyt
çabuk kaçıyon ama olsun bakalım güle güleŞeniz
ben gitmek istemiyom ama napıyım canlarım ya şimdilik az daha burdayım bakalım Şenizkız varya o kadar bağlanmışız ki birbirimize ne olursa olsun hem seviniyoz hem üzülüyoz inşallah kaybetmemde canım hamileliğim devam eder
güzelim burası okadar sıcak bir ortam ki bir girdiğin zaman çıkamıyorsun valla
nire gidiyon be ya daha muhabbet edicek ama ya :ecrin_bebek:sengözlerimebaksanab
bende iyiyim canım ne olsun koşuşturmaca devam valla
anacım bilsem bakardım valla he
hoşgeldin canım aramıza allahtan dileğim en yakın zamanda bebiş sahibi olursun :1hug:
kız rüfüş deyerleri düşükmüş daha kimyasal gebelik de olabilirmiş ama inşallah yükselecek dua ediyoz hepimiz anacım
ben içsem olurmu :içelim:nebilim canım çekti haydi kimler kahve içiyor parmak kaldırsın
ama haftada 1kere çok içmek yok zararlı!!! :1ninca: maksat sohbeti koyulaştırmak
gülüm tanışalım ozaman bu arada hoşgeldin aramızahoş geldinnnn bende kendi çapımda takılıyorum:))) kimse beni tanımıyo yaaa((senağlama
kız rüfüş deyerleri düşükmüş daha kimyasal gebelik de olabilirmiş ama inşallah yükselecek dua ediyoz hepimiz anacım
sende toptan cevap ver canım sırnaşık şeycok sıcak bı karsılama oldu kıme yazcamı sasırdımmmdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?