Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bende seni çok özledim canım benim ŞenizŞeniz

iyisin canım dimi varmı bi durum ne zaman adet olcan

benim bir arkadaşım dostinex kkullanmış 1 tane kalana kadar içmiş sonra hamile kalmış bende taktım şimdi keşke bende hemen hamiş kalsam delikafadulden

HoŞbulduk İyİİm heyecanla regl olmayı beklİyorum Çatlatma İĞnesİ yapılacak:))
inşallah tutar canım
HOŞ BULDUK BİŞİ SORCAM BU SAYFA KENDİLİĞİNDEN GÜNCELLENMİYOMU BEKLİYORUM BİŞİ YOK DİYE BAŞKA BÖLÜME BAKIYORUM Bİ DÖNÜYORUM 3 SAYFA ATLAMIŞ kafamçokkarıştı ANLAMADIM YAAA

canım şöyle bir durum var otomatik güncelleme olmuyor sen f5 tuşuna baıp güncelliyorsun

aynen öyle canım benim tam ben çıkıyorum sen giriyorsun görüşemiyoruz canım benim

iyisin canım dimi varmı bi durum ne zaman adet olcan
bana soruyorsan canım benim benim adet günü belli değil anacım en son 5 nisan daha bekliyoruz bakalım
benim bir arkadaşım dostinex kkullanmış 1 tane kalana kadar içmiş sonra hamile kalmış bende taktım şimdi keşke bende hemen hamiş kalsam delikafadulden
olursun kız merak etme sen senin şu herif iyileşsin sen ona doping ilaçlarından yiyeceklerinden ver sonrası ahada tamam ertesi aya hamiş olursun sıkma canını allah büyük be gülüm anacım ben hamişlemiyim değilmiyim onun stresini yaşıyorum şuan ama varya bu aralar kırdım kafayı valla :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

iyiyim canım nilayım bugün çok mutluyum 2 yerden iş buldum bakalım eşimle birlikte akşam karar verecem yarın ona göre hareket edicem gerçi işe başlarsam sizdende uzak kalıcam ama çalışmamda gerekli

ayy çok sevindim hayırlısı olsunya.inan işin hem maddi hemde manevi açıdan çok etkisi oluyor.ben hem çalışıp hem sizinle görüşebiliyorum belki zamanla seninde öyle imkanın olur.Olmazsa da çalışman senin için çok daha iyi olur kafanıda dağıtmış olursun hihoyyyt

20 si gibi ama benim sağım solum belli olmuyo biliyon canım inşallah bu defa ya zamanında olur yada hamile kalırım hayırlısıyla :asigim: senden nbr tatlım :1hug:

inşalah hamişsindir canım ya
bende tam yumurtlama günlermdeyim ama kociş ameliyat olunca
mecburen ara veriyos çalışmalara

olursun kız merak etme sen senin şu herif iyileşsin sen ona doping ilaçlarından yiyeceklerinden ver sonrası ahada tamam ertesi aya hamiş olursun sıkma canını allah büyük be gülüm anacım ben hamişlemiyim değilmiyim onun stresini yaşıyorum şuan ama varya bu aralar kırdım kafayı valla :ecrin_bebek::ecrin_bebek:[/QUOTE]

ay inşallah canım ya
agzında bal damlıyo valladelikafadulden

iyiyim canım nilayım bugün çok mutluyum 2 yerden iş buldum bakalım eşimle birlikte akşam karar verecem yarın ona göre hareket edicem gerçi işe başlarsam sizdende uzak kalıcam ama çalışmamda gerekli
olmazsın uzak güzelim sıkma canını hem işe başlamanda senin için iyi olacaktır insan kafasını dağıtıyor valla
Sağol iltercakır inşallah öyledir.Allah hepimize tez zamanda anneliği tattırsın
aminnnnn canım benim aminnn
hoşgeldin cancağızım nasılsın bakalım
escales naptın kıss

valla bir şey yapmadım kimseye şekerim men masumum valla

saol canım benim
bu sene çok sıkıldım ben sezon erken bitiyor geç balşıyor çok uzun süre işsiz kaldım onun sıkıntısı bir yanda birde bebiş sıkıntısı var ikisi birden psikolojim alt üst oldu şimdi bulduğum işlerde pek aman aman işler değil ama ne yapayım daha fazla oturamıyacam

ay inşallah canım ya
agzında bal damlıyo valladelikafadulden[/QUOTE]

bu ay olmaz gelecek ay olur canım allah mutluluk ve sağlık versin oda bir gün olucaktır elbet mevlam bizim bu dualarımızı duyacaktır. sen şu tatlı canını hiç sıkma hayatın güzel anlarını yaşamaya bak canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…