- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
iyi aman sevindim canım çok çok geçmiş olsun canım benim inşallah yakın zamandada senin herif seni bekler bebiş için tatlım
amin caım inşallah ya bu ay geçti rık benim yumurlama günlerim geliyo ama
bi dhaki ay bol bol çalışırız artıkın:alkisalkisalkisutangac:
saol canım benim
bende seni çok özledim canım benim ŞenizŞeniz
Sağol canım dostinex hemen düşürür prolaktini meraklanma ben de parlodel kullanıyorum 1 ayda hemen düştü prolaktin ama bebiş gelmedi bu ay da doktor yumurtalar iyi diyince bir de adet gecikince umutlanıyorumbenneyaptımki bakalım artık nolcak
inşallah tutar canımHoŞbulduk İyİİm heyecanla regl olmayı beklİyorum Çatlatma İĞnesİ yapılacak:))
HOŞ BULDUK BİŞİ SORCAM BU SAYFA KENDİLİĞİNDEN GÜNCELLENMİYOMU BEKLİYORUM BİŞİ YOK DİYE BAŞKA BÖLÜME BAKIYORUM Bİ DÖNÜYORUM 3 SAYFA ATLAMIŞ kafamçokkarıştı ANLAMADIM YAAA
iyiyim canım nilayım bugün çok mutluyum 2 yerden iş buldum bakalım eşimle birlikte akşam karar verecem yarın ona göre hareket edicem gerçi işe başlarsam sizdende uzak kalıcam ama çalışmamda gerekliilterrr nasılsın cnmm
amin canım inşallah :Saruboceq:Sağol iltercakır inşallah öyledir.Allah hepimize tez zamanda anneliği tattırsın
slm hoş geldinslmm kıslarrr
20 si gibi ama benim sağım solum belli olmuyo biliyon canım inşallah bu defa ya zamanında olur yada hamile kalırım hayırlısıyla :asigim: senden nbr tatlım :1hug:iyisin canım dimi varmı bi durum ne zaman adet olcan
aynen öyle canım benim tam ben çıkıyorum sen giriyorsun görüşemiyoruz canım benimmerhaba mercan ayşe nasılsın çatlatma iğnesi bende vuruldum bu ay ama olmadı tabiki bu benim için geçerli aramızda ilk demede hamile kalan çok arkadaşımız sana özel bir sorun olacak doktorun kim sende aydındasın bende aydında bir dr gidiyorum o açıdan sordum
merhaba hoş geldin aramıza biliyorumusun benim sadece klomen kullanarak hamile kalan bir arkadaşın varki onda hem yumurtalık tembelliği vardı hemde eşinde sperleri çok yavaş ve kaliteli değildi şuan 3 yaşında bir oğlu var inşallah sende sadece klomenle hamile kalmışsındır.
kız senin görürümde ben gelmezmiyim hiç zaten 2 gündür ben çıkıyorum sen giriyorsun konuşamıyoruz
bana soruyorsan canım benim benim adet günü belli değil anacım en son 5 nisan daha bekliyoruz bakalımiyisin canım dimi varmı bi durum ne zaman adet olcan
olursun kız merak etme sen senin şu herif iyileşsin sen ona doping ilaçlarından yiyeceklerinden ver sonrası ahada tamam ertesi aya hamiş olursun sıkma canını allah büyük be gülüm anacım ben hamişlemiyim değilmiyim onun stresini yaşıyorum şuan ama varya bu aralar kırdım kafayı valla :ecrin_bebek::ecrin_bebek:benim bir arkadaşım dostinex kkullanmış 1 tane kalana kadar içmiş sonra hamile kalmış bende taktım şimdi keşke bende hemen hamiş kalsam delikafadulden
hoşgeldin canım senlede görüşemiyoz nezamandır hemşom naber :1hug:slmm kıslarrr
iyiyim canım nilayım bugün çok mutluyum 2 yerden iş buldum bakalım eşimle birlikte akşam karar verecem yarın ona göre hareket edicem gerçi işe başlarsam sizdende uzak kalıcam ama çalışmamda gerekli
20 si gibi ama benim sağım solum belli olmuyo biliyon canım inşallah bu defa ya zamanında olur yada hamile kalırım hayırlısıyla :asigim: senden nbr tatlım :1hug:
olsun canım ya iyileşir inşallah çabucakinşalah hamişsindir canım ya
bende tam yumurtlama günlermdeyim ama kociş ameliyat olunca
mecburen ara veriyos çalışmalara
olmazsın uzak güzelim sıkma canını hem işe başlamanda senin için iyi olacaktır insan kafasını dağıtıyor vallaiyiyim canım nilayım bugün çok mutluyum 2 yerden iş buldum bakalım eşimle birlikte akşam karar verecem yarın ona göre hareket edicem gerçi işe başlarsam sizdende uzak kalıcam ama çalışmamda gerekli
aminnnnn canım benim aminnnSağol iltercakır inşallah öyledir.Allah hepimize tez zamanda anneliği tattırsın
hoşgeldin cancağızım nasılsın bakalımslmm kıslarrr
escales naptın kıss
olsun canım ya iyileşir inşallah çabucak
inşallah bu ay bende pek planlı programlı çalışmadım ama hayırlısı artık
saol canım benimayy çok sevindim hayırlısı olsunya.inan işin hem maddi hemde manevi açıdan çok etkisi oluyor.ben hem çalışıp hem sizinle görüşebiliyorum belki zamanla seninde öyle imkanın olur.Olmazsa da çalışman senin için çok daha iyi olur kafanıda dağıtmış olursun hihoyyyt
olursun kız merak etme sen senin şu herif iyileşsin sen ona doping ilaçlarından yiyeceklerinden ver sonrası ahada tamam ertesi aya hamiş olursun sıkma canını allah büyük be gülüm anacım ben hamişlemiyim değilmiyim onun stresini yaşıyorum şuan ama varya bu aralar kırdım kafayı valla :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?