Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım seni gerçekten çok iyi anlıyorum ve gerçekten çok acı veriyo insana ben herzman allahım hiç kimseye böyle acı yaşatma diyorum çünkü biliyorum ne kadar zor bir şey olduğunu

saol canım sizlerde olmasanız kimseye dökemiyorum içimi arkadaslarım hem sorarlar lafa gelince hemde amaan canım sende cok abartıyosun bu kadar büyütme diyip kestirip atıyolar

aa ne güzel keşke ben okadar yakın olabilseydim biz bayağı uzak kalıyoruz benimde eşim ilk öğretim okulunda müdür halamlar diyarbakırda oturuyo ofiste

siz de yaklaşırsınız eğer isterseniz.tayin istersiniz artık.biz ilçesindeyiz canım.hım evet eşim ssınıfçı demiştin sanırım sonradan müdür oldu demiştin yanlış hatırlamıyorsam eğer canım.

evet canım yok biz bu sene tayin istemiyoruz kayınvalidemlerde orada ondan aslında pek içlerine girmek istemiyom sadece yakında olsak yeterkaydirigubbakcemile3

osmaniye vallaha doğru söylüyon herkes banada diyo aman çok abartıyosun evliliğin tadını çıkar falan filan diyolar elinden gelen herşeyi yapıyosun diyolar bırak artık oluruna diyolar ama nerdee demesi çok kolayy

iklimcim ne güzel ya umutlusun inş bu umudun gerçeğe dönüşür inş bu ay hamiş olursun

katılıyorum sana canım çevremdekilere sinir oluyorum bendeee

iklimcim ne güzel ya umutlusun inş bu umudun gerçeğe dönüşür inş bu ay hamiş olursun

saol canım ben bu ay hiç ilaç kullanmadım sadece belimi bağlattımmm ve bi dr gidiyim bi işe yaramışmı diye dr yumoşların çok iyi cumartesiye kadar ders çalış dedi ama ilaç kullanmadığımı bildiği için şaşırdıdaaa

beni sinir ediyolar hele biri hamile aman canımseninki psikolojik abartmazsan olur gider dediği zaman cinlerim tepeme cıkıyo

çok teşekkür ederim canım 3 yıl oldu yaaa ama sanki bu ay çok umutluyummm

insallah olur canım allahım umtlarını kırmasın

canım belimi bağlattım diyonya o ne kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…