canım seni gerçekten çok iyi anlıyorum ve gerçekten çok acı veriyo insana ben herzman allahım hiç kimseye böyle acı yaşatma diyorum çünkü biliyorum ne kadar zor bir şey olduğunu
canım edirnedeyiz ama elazığlıyım
bircan, dyd+, kahvelokum, osmaniye80, rufeyde serra+, naber kızlarrrr
aa ne güzel keşke ben okadar yakın olabilseydim biz bayağı uzak kalıyoruz benimde eşim ilk öğretim okulunda müdür halamlar diyarbakırda oturuyo ofiste
iyilik canım ne haber
siz de yaklaşırsınız eğer isterseniz.tayin istersiniz artık.biz ilçesindeyiz canım.hım evet eşim ssınıfçı demiştin sanırım sonradan müdür oldu demiştin yanlış hatırlamıyorsam eğer canım.
nolsun gülüm devam işte çalışmalara aayyyy bu ay çok umutluyum sankiii:CüvCüv:
insalllaaaaaaaaaah canım benim hayırlısı neyse oo olsun
kendim kadar sevinirim inan bana
osmaniye vallaha doğru söylüyon herkes banada diyo aman çok abartıyosun evliliğin tadını çıkar falan filan diyolar elinden gelen herşeyi yapıyosun diyolar bırak artık oluruna diyolar ama nerdee demesi çok kolayy
iklimcim ne güzel ya umutlusun inş bu umudun gerçeğe dönüşür inş bu ay hamiş olursun
evet canım yok biz bu sene tayin istemiyoruz kayınvalidemlerde orada ondan aslında pek içlerine girmek istemiyom sadece yakında olsak yeterkaydirigubbakcemile3[/QUOsanırım haklısın canım.uzak olunca tatlı oluyor.hemnasılolsa memlekete bigün gelceksiniz.o yüzden başka illerin tadını çıkarın iyice gezinalkisalkisalkis
beni sinir ediyolar hele biri hamile aman canımseninki psikolojik abartmazsan olur gider dediği zaman cinlerim tepeme cıkıyoosmaniye vallaha doğru söylüyon herkes banada diyo aman çok abartıyosun evliliğin tadını çıkar falan filan diyolar elinden gelen herşeyi yapıyosun diyolar bırak artık oluruna diyolar ama nerdee demesi çok kolayy
çok teşekkür ederim canım 3 yıl oldu yaaa ama sanki bu ay çok umutluyummm
saol canım ben bu ay hiç ilaç kullanmadım sadece belimi bağlattımmm ve bi dr gidiyim bi işe yaramışmı diye dr yumoşların çok iyi cumartesiye kadar ders çalış dedi ama ilaç kullanmadığımı bildiği için şaşırdıdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?