saol canım ben bu ay hiç ilaç kullanmadım sadece belimi bağlattımmm ve bi dr gidiyim bi işe yaramışmı diye dr yumoşların çok iyi cumartesiye kadar ders çalış dedi ama ilaç kullanmadığımı bildiği için şaşırdıdaaa
beni sinir ediyolar hele biri hamile aman canımseninki psikolojik abartmazsan olur gider dediği zaman cinlerim tepeme cıkıyo
insallah olur canım allahım umtlarını kırmasın
sağol iklimcim sen nasılsın canım
saol canım iyiyim bendee... yaaa düz biyere yatıyosun bacaklarını yukarı kaldırıyosun 5 dk duruyosun kasıklarınla göbeğinin ayrıldığını anladığın an bi tülbentle bağlıyosun bu 2 aya kadar sadece ilişkide çıkarılıyo gece ilişkiye girip sırt üstü sabaha kadar uyuyosun sabah duş alıp tekrar bağlıyosun 2 ay devam bölee
neyse ben kactım kızlaaaaaar byyyyyyyyyy öptüm
neyse ben kactım kızlaaaaaar byyyyyyyyyy öptüm
inşallah faydası olurda sende hamiş olursun canım
selam kızlar
inşalllaaahhhh cnm herkeze versinnn
selam kızlar
sagol canım teşekkür ederimrufeyda sanada slm canım eşim ameliyat olmuş herlade çok geçmiş olsun canım
canım üzüme ya hayırlısı olsunn:teselli:kızlarrrrr yarın adet günüm ve benim moralim cok bozuk içimden aglamak geliyo
eşimin bana belli etmeden üzülmesini beni bebek özlemimi aklıma geldikce aglıyorum
sanki hiç olmayacakmış gibi geliyo offffffffffffffffff
sinirlerim bozuldu yaa mutsuzumsenağlamasenağlamasenağlama
canım ya gördünmü çift çizgiyi:sm_cool:canım merhaba.açık bırakmışım ben sayfayı.şimdi gelince gördüm.korkuyorum testi tekrarlamaya.umut etmesi bile güzel çünkü.yarın tekrar test yapcam inş.eğer daha belirgin çıkarsa cumartesi il merkezine doktora gitcem.senden naber
slm canımbircan, dyd+, kahvelokum, osmaniye80, rufeyde serra+, naber kızlarrrr
selam kızlar
sagol canım teşekkür ederim
canım üzüme ya hayırlısı olsunn:teselli:
canım ya gördünmü çift çizgiyi:sm_cool:
hadi hayırlısı inşallah
slm canım
a.....s.. canımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?