Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlarrrrr yarın adet günüm ve benim moralim cok bozuk içimden aglamak geliyo
eşimin bana belli etmeden üzülmesini beni bebek özlemimi aklıma geldikce aglıyorum
sanki hiç olmayacakmış gibi geliyo offffffffffffffffff
sinirlerim bozuldu yaa mutsuzumsenağlamasenağlamasenağlama

canım sıkma canını inş olmazsın inş hamişsindir evet bende senin gibi düşünüyorum sanki hiç hamiş kalamayacam gibi bir his oluyo hayırlısı canım kaderimizse eğer yapacak birşey yok

aaa serra mrb ne yapıyosun canım belli oldumu senin test sonucu

canım merhaba.açık bırakmışım ben sayfayı.şimdi gelince gördüm.korkuyorum testi tekrarlamaya.umut etmesi bile güzel çünkü.yarın tekrar test yapcam inş.eğer daha belirgin çıkarsa cumartesi il merkezine doktora gitcem.senden naber

canım sıkma canını inş olmazsın inş hamişsindir evet bende senin gibi düşünüyorum sanki hiç hamiş kalamayacam gibi bir his oluyo hayırlısı canım kaderimizse eğer yapacak birşey yok

yoruluyorum daha bi sene bile yeni oldu ama cabalamak yoruyo insanı

ayy canım korkma ya bence hamilesindir madem silik çıkmış çizgi bende ne yapayım canım aynıı bir şey yok bekliyorum

yoruluyorum daha bi sene bile yeni oldu ama cabalamak yoruyo insanı

canım seni gerçekten çok iyi anlıyorum ve gerçekten çok acı veriyo insana ben herzman allahım hiç kimseye böyle acı yaşatma diyorum çünkü biliyorum ne kadar zor bir şey olduğunu

benim memleket antalya canım.burda doğu görevindeyiz işte.şuanda senin memlekete yakınım ama.okulda elazığlı öğretmen arkadaşlar var ama.

benim memleket antalya canım.burda doğu görevindeyiz işte.şuanda senin memlekete yakınım ama.okulda elazığlı öğretmen arkadaşlar var ama.

aa ne güzel keşke ben okadar yakın olabilseydim biz bayağı uzak kalıyoruz benimde eşim ilk öğretim okulunda müdür halamlar diyarbakırda oturuyo ofiste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…