- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
geçmiş olsun canııımmm iyileşsin allahın izniylee bidahaki aya inş
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh
ya işte hem kasıklarım hafif ağrıyo hemde bugün karnım hafif ağrıyo çatlatma iğnesi vurundum ya acaba çatladı diyemi böyle onu anlayamadım
olurmuş öle diolar. ben onların yalancısıyım... bakalım ben de yaşıcam inşallah o zaman izlenimlerimi anlatırım...
çok sevindim.. darısı başımıza
bana da doktoru nolur nolmaz al dolapta sakla demişti. hemen vur diyebilirim demişti. acaba öle bişey derse eczanede felan mı vurdurmam gerek. genelde nerden yapılıyor?
neyse kızlar hepinize iyi geceler.Allaha emanet olun.iyi geceler.tatlı rüyalar.
canım evet bende aldım dolapta sakladım zamanı gelince vuruldum çünkü bu iğneler biraz zor bulunuyo bu iğne deri altı olduğu için kendinde vurabilrsin demişti dr ama biz güvenemedik eşimle hem eczanelerde vuruyo hem tıp merkezleride vuruyo sende öyle yaparsın inş canım gerçekten öylemi oluyo ağrıları inş çatlıyodurda bu ay kurtulurum bu stresten artık bende mutlu olmak istiyorum yaaa bebişimle
bende yumurtlama günümdeyim ve pazartesiden beri kasıklarıda ağrı var
inş mutlu olusun allahım bu çileyi alsın artık bizden canımmm
boş durma kıs
inş canım cümlemizi bu dertten kurtarır inş en yakın zmanda
dururmuyum hiç kıss full devam hıhıhıhı ama asıl bu gece yarın gece ve cumartesi gerekirse sabah akşam devammm ayyyy eşimede acıyom yaaa:roflol:
inşallaaaaaaaaaaaaaah
sago canımcanım geçmiş olsun eşinin rahatsızlığından dolayı
gelecek ay ful çalışın kız
bu ayı stres yapmadan geçir
bu ay bende rahatım stres yoook
dururmuyum hiç kıss full devam hıhıhıhı ama asıl bu gece yarın gece ve cumartesi gerekirse sabah akşam devammm ayyyy eşimede acıyom yaaa:roflol:
canım sen hangi hastaneye gidiyosun dr kimm ist oturuyodun sanırımm
evet canım avcılarda özele gidiyorum dr.tülay egeli
kız acıma bak bana doktor 2gün ilişki demişti sonra gün aşırı demişti ama ben beryalin dediği gibi yapıyom 5gün yani bugün 4.günümüz olacak yarında5 sonra gün aşırı kaydirigubbakcemile3 inat ettim kız benim sıpa gelene kadar bende böyle olcam he he he
biran önce hamiş olsakta doktora gidip gelmekten kurtulsak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?