Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh

canım geçmiş olsun eşinin rahatsızlığından dolayı
gelecek ay ful çalışın kız
bu ayı stres yapmadan geçir
bu ay bende rahatım stres yoook

canım evet bende aldım dolapta sakladım zamanı gelince vuruldum çünkü bu iğneler biraz zor bulunuyo bu iğne deri altı olduğu için kendinde vurabilrsin demişti dr ama biz güvenemedik eşimle hem eczanelerde vuruyo hem tıp merkezleride vuruyo sende öyle yaparsın inş canım gerçekten öylemi oluyo ağrıları inş çatlıyodurda bu ay kurtulurum bu stresten artık bende mutlu olmak istiyorum yaaa bebişimle

inş mutlu olusun allahım bu çileyi alsın artık bizden canımmm

canım benimdeyumurtlama günlerimdi gerçi benim pazar günü yumurtladımda bugün böyle biraz dediğim ağrılar var

dururmuyum hiç kıss full devam hıhıhıhı ama asıl bu gece yarın gece ve cumartesi gerekirse sabah akşam devammm ayyyy eşimede acıyom yaaa:roflol:

bişey olmaz kıs bu günleri boş geçirmede sonra dinlenirsiniz :roflol::roflol::roflol:

kız acıma bak bana doktor 2gün ilişki demişti sonra gün aşırı demişti ama ben beryalin dediği gibi yapıyom 5gün yani bugün 4.günümüz olacak yarında5 sonra gün aşırı kaydirigubbakcemile3 inat ettim kız benim sıpa gelene kadar bende böyle olcam he he he

canım geçmiş olsun eşinin rahatsızlığından dolayı
gelecek ay ful çalışın kız
bu ayı stres yapmadan geçir
bu ay bende rahatım stres yoook
sago canım
ALLAH RAZI
OLSUN
dururmuyum hiç kıss full devam hıhıhıhı ama asıl bu gece yarın gece ve cumartesi gerekirse sabah akşam devammm ayyyy eşimede acıyom yaaa:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

kız adam bütüngün yoruluyo zaten ki çocuk konusundada pek isteksiz zaten anası kılıklı öyüzden hergün zor geliyo ona anlıyorum ben ama dediğin gibi sıpalar gelene kadar devammmm

biran önce hamiş olsakta doktora gidip gelmekten kurtulsak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…