Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

evet canım hiç sorma yaa ben önümüzdeki haftaya kadar böle arada gireceğim işte ttalım ev işlerini bitireyim bide mevlüt okutayım tamam ondan sonra boşum bol bol gelecem canım inş daha sık görüşürüz

günaydınlar hayırlı cumalar arkadaşlar :Saruboceq:

gunaydın canım h.s. seninde cuman hayırlı olsun

günaydın ben yeni geldim iklimtuana davet etti nasılsınız a.s.

aramıza h.g. gunaydın

Slm kızlar hayırlı cumalar dİlerİm canlarım benİm

gunaydın canım h.g. seninde cuman hayırlı olsun nasılsın

günaydın kızlar sizede hayırlı cumalar bu mübarek günde tüm dualarımız kabul olur inşallah :saruboceq::saruboceq:
amin canım benim amin

cuma cuma söylenilmez ama pek iyi değilim canım benim ya

slmmmmmm dilnurcum nasılsın yahu uzun zamandır görüşemiyoruzzz a.s.a.s.:1hug::1hug:
evet canım ya biraz yoğunum bu aralar oyüzden fırsat bulduğum kadar gelebiliyorum ama sende pek sık uğramıyosun sanırım sende iyisindir umarım varmı bir gelişme :1hug::1hug:

anlıyorum canım benimde senden farkım yok valla

evet canım ya biraz yoğunum bu aralar oyüzden fırsat bulduğum kadar gelebiliyorum ama sende pek sık uğramıyosun sanırım sende iyisindir umarım varmı bir gelişme :1hug::1hug:

iki üç gün şehirdışındaydım ondan sonrada pc azizlik yaptı bozuldu derken baya giremedim yok be hayatım henüz gelişme yok sabırla bekliyoruz çalışıyoruz falan :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…