aramıza hoşgeldin canım yerimsenibengünaydın ben yeni geldim iklimtuana davet etti nasılsınız a.s.
oooo kızlar hoşgeldiniz ECE_ESKICI.......ESCALES....... ozbek83........ sinemis84
günaydınlar hayırlı cumalar arkadaşlar :Saruboceq:
Slm kızlar hayırlı cumalar dİlerİm canlarım benİm
anladım canım bende sabahın köründen beri buradayım kocişim birtek bugün sabahcı genelde uyuyordum o gittikten sonra ama bugün uykum kaçtı nedense gecede uyuyamadım sarhoş gibiyim aslında böyle bakıyom pc ye :1shok: sırnaşık şey
öğlen gelincede dışarı çıkıcaz bende yokum yine bugün canım ya senlede görüşemez olduk
günaydınlar hayırlı cumalar arkadaşlar :Saruboceq:
günaydın ben yeni geldim iklimtuana davet etti nasılsınız a.s.
Slm kızlar hayırlı cumalar dİlerİm canlarım benİm
hoşgeldin canım aramızagünaydın ben yeni geldim iklimtuana davet etti nasılsınız a.s.
günaydın canım hayırlı cumalargünaydınlar hayırlı cumalar arkadaşlar :saruboceq:
escales gunaydın gulum cuman hayırlı olsun
amin canım benim amingünaydın kızlar sizede hayırlı cumalar bu mübarek günde tüm dualarımız kabul olur inşallah :saruboceq::saruboceq:
evet canım hiç sorma yaa ben önümüzdeki haftaya kadar böle arada gireceğim işte ttalım ev işlerini bitireyim bide mevlüt okutayım tamam ondan sonra boşum bol bol gelecem canım inş daha sık görüşürüz
gunaydın canım h.s. Seninde cuman hayırlı olsun
aramıza h.g. Gunaydın
gunaydın canım h.g. Seninde cuman hayırlı olsun nasılsın
evet canım ya biraz yoğunum bu aralar oyüzden fırsat bulduğum kadar gelebiliyorum ama sende pek sık uğramıyosun sanırım sende iyisindir umarım varmı bir gelişme :1hug::1hug:slmmmmmm dilnurcum nasılsın yahu uzun zamandır görüşemiyoruzzz a.s.a.s.:1hug::1hug:
anlıyorum canım benimde senden farkım yok vallaevet canım hiç sorma yaa ben önümüzdeki haftaya kadar böle arada gireceğim işte ttalım ev işlerini bitireyim bide mevlüt okutayım tamam ondan sonra boşum bol bol gelecem canım inş daha sık görüşürüz
gunaydın canım h.s. seninde cuman hayırlı olsun
aramıza h.g. gunaydın
gunaydın canım h.g. seninde cuman hayırlı olsun nasılsın
evet canım ya biraz yoğunum bu aralar oyüzden fırsat bulduğum kadar gelebiliyorum ama sende pek sık uğramıyosun sanırım sende iyisindir umarım varmı bir gelişme :1hug::1hug:
hoşgeldin canım aramıza
günaydın canım hayırlı cumalar
günaydın mavişim seninde cuman hayırlı olsun canım benim nasılsın bugün bakalım iyisin değilmi
amin canım benim amin
cuma cuma söylenilmez ama pek iyi değilim canım benim ya
ne oldu kızlar size ya neden iyi değilsiniz bugün bakalım :teselli:günaydın hanımlar Çok üzgünüm çoook hayırlı cumalar
escales hayırdır şekerim neyin var benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?