Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım kan testini bugun yaptırabilirsin aslında en azından değerlerindeki farkı görürsün hem için rahatlar hem kafan o zaman daha bi dikkat edersin kendine tatlım psikolojinde bozulmaz bence bugun yap derim ha yarın yapmısın ha bugun canım arada bi gün var zaten düşmüşse bugun öğrenirsin sonucta bi hafta olacak dimi arayaı actığın için bi daha baktır derim canım içindeki kurttan kurtarırsın kendini bence yaptır

böyle yanlış anlama gibi basit şeyler yüzünden kırmayın birbirinizi canım ya

günaydın kızlar geçmişe bakıp geliyorum
günaydın canım hoşgeldin

canı beim bede dü akşam aynı kouda tartıştık bir akşamda dışarı cıkıp yürüyüş yapalım diye oda bana sen buğün havuza gitmedinmi dedi bende buğün için demiyorum dedim yoksa beni yanında taşımayı sevmiyormusun dedim ikimizde yemek yemeği bıraktık ama sabah barıştık obenim canım yaaaaaa ben onu coooook seviyorum onlar yoruluyo napsınlar bizde hafta sonuna saklayalım keyfimizi bakalım takma kafana

canım boşver takma böle şeyleri sölemesi kolay diceksin ama boşver takmaaaaaaaa :)))))

dikkat et kuzum kendine şimdi kendine herzamankinden daha çok dikkat etmelisin şeniz

ne olduki canım ya niye üzdünüz birbirinizi :teselli:
etmeye çalışıyorum gülüm ara ara ateş basıyor nedense korkmaya başladım valla
bakın hanım efendi bu aralar kendinize dikkat edin bu arada bebiş olma ihtimalide olabilir şekerim benim bulgularım bunlar sen ama biraz bekle benim gibi şekercim tamammı ama çatlıyacağım bu arada
evet canım yaa ne zaman gelsem yemeğe gidiyodun bende artık karar verdim elimden geldiğince erken kalkacagım canım benim
iyi yaşmışsın canım benim valla
takma kafanı şekercim

günaydın kızlar geçmişe bakıp geliyorum

günaydın canım benim çabuk gel ama

üüüffffffffffffffffffffff aman napim kendime kızıyorum ya dilim tutulsaydıda çıkalım demeseydim akşama kadar dışarıdalar okeyde kendi canları isiteyince yapıyolar ama çok kırıldım ona özür dileyene kadarda konuşmam

aşkım catlamak ne kelime ben ikiye ayrıldım ayoll napcam bilmiyomm yarın adet gunum en gec ayın 20sinde yapabilirimm oda belki gerçi ben dokuz on gun olsun diyodum öle yapayım gecan ay dokuz gun geçikmiştiya tamamen psikolij hamilelik oldu o yusden bunuda öle varsayıyorum ama kafama dank etmiyom canım benimm ayy inş vardır yaa bak yine söledim kaydirigubbakcemile3

adeti 3. güü gel dedi usg yapıp hap tedavisine başlıcaz dedi
canım bunu doktoruna bildirmen lazım çünkü bu tip hapları yuttuğunda mutlaka adet görmen lazım tabi hamile değilsen çünkü bende hiç düzenli adet olmuyorum hatta son aylarda hep iğne ve ilaçla adet oldum gecikiyor sürekli

korkma canım bişeycik olmaz Allahın izniyle sen pozitif düşün rahat ol hepsi stresten bunların

cevaplarıız içi teşekür ederim be cıkak zorundayım k.i.b adet olazsam bakalım pazartesi giderim yeide doktora

kuşum kan testini yaptırsam p.tesi ye alırım burada öyle çünkü ertesi güne alıyorsun nasıl olsa çarşamba günü gideceğim diye yaptırmakta istemiyorum ama bir test yapacağım bakalım ne çıkacak onda

takma kafanı canım moralini bozma o sıksın canını bana kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…