evet rüfüşüm yerki sağlıklı olsunlar biz her şekilde bakrız onara demi
selamun aleykum kıslarr
gecmişi okudum kimse rep dagıtmıssınız kimse bagaa rep vermemiş senağlama yokum diemi benneyaptımki
güle güle melike
aleykümselam maviş hoş geldin .
evet rüfüşüm katılıyom biz kocişlere aşığız ya
a...s... canım hgggggggga.s.
gecmişi okudum kimse rep dagıtmıssınız kimse bagaa rep vermemiş senağlama yokum diemi benneyaptımki
ben verdim valla hemde gelir gelmez:hooray:
yok kız olurmu hiç ben sana veremiyom şuan anam dün dinlen dedi bugün sana veremiyom işte nebilm sıran gelsin hemen vercem olurmuŞeniz
banada banadadelikafaduldenyok kız olurmu hiç ben sana veremiyom şuan anam dün dinlen dedi bugün sana veremiyom işte nebilm sıran gelsin hemen vercem olurmuŞeniz
aldım canım saoll sabah ben herkese dagıttım bugun kotayıda doldurdum borcum borc olsun hemii
canım ne güzel çok sevindim .ben de izmirliyim memlekete geliyonuz şimdiden hoşgeldiniz.kızlar eşimin izmire tayini çıktı allah nasip ederse 9 yıl aradan sonra tekrar memleketime dönüyorum bu mutlu haberide paylaşayım istedim sizinle hayatım yoluna giriyor çok şükür:Saruboceq::Saruboceq:
amin canım .seninde mübarek olsunselam kızlar.....
cumanız mübarek olsun
göbüşünüz bebişlerle dolsun inşallahhhhhhhhhhhhh
hoş geldin beryalciğim umut listesi kabarmış canım
iyiyiz canım sen nasılsın .nohut iyi eniştesine öpücük yolluyo ki çabuk iyileşsin diye.beryalcim hg tatlım nasılsınn?
nohutun nasıl?
niye küs olalım ki ver bir öpücük bakalım yafru kuş teyzem Şenizpiiitt nohut küsmüyüz hayırdır seste vermiyon
selamun aleykum kıslarr
herkese slm yaaa amma konuşmuşunuz behhh ne var ne yok kızlarr benim kociş geç gelecek bugün ondan bende hemen gireyim dedim buraya
:mymeka: agsama virr tamamm ne die doldurdun kotayı ben daha bu sabah hallettin aha sindi dolu sen daha dün doldurmussun halen viremiyon kıss :mymeka:
Şeniz Şeniz sırnaşık şeysırnaşık şey
banada banadadelikafadulden
tamam bekliyorumdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?