Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Hadı canlarım sıze boll muhabbetler ben kaÇar bakayımm ıŞÇıler ne yapıyo bugÜn patron yok bıraz patronluk yapayımmm:))))))))))))

güle güle melike

aleykümselam maviş hoş geldin .

evet rüfüşüm katılıyom biz kocişlere aşığız ya

gecmişi okudum kimse rep dagıtmıssınız kimse bagaa rep vermemiş senağlama yokum diemi benneyaptımki

yok kız olurmu hiç ben sana veremiyom şuan anam dün dinlen dedi bugün sana veremiyom işte nebilm sıran gelsin hemen vercem olurmuŞeniz

yok kız olurmu hiç ben sana veremiyom şuan anam dün dinlen dedi bugün sana veremiyom işte nebilm sıran gelsin hemen vercem olurmuŞeniz

:mymeka: agsama virr tamamm ne die doldurdun kotayı ben daha bu sabah hallettin aha sindi dolu sen daha dün doldurmussun halen viremiyon kıss :mymeka:
Şeniz Şeniz sırnaşık şeysırnaşık şey

banada banadadelikafadulden
aldım canım saoll sabah ben herkese dagıttım bugun kotayıda doldurdum borcum borc olsun hemii

tamam bekliyorumdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar eşimin izmire tayini çıktı allah nasip ederse 9 yıl aradan sonra tekrar memleketime dönüyorum bu mutlu haberide paylaşayım istedim sizinle hayatım yoluna giriyor çok şükür:Saruboceq::Saruboceq:
canım ne güzel çok sevindim .ben de izmirliyim memlekete geliyonuz şimdiden hoşgeldiniz.
selam kızlar.....
cumanız mübarek olsun
göbüşünüz bebişlerle dolsun inşallahhhhhhhhhhhhh
amin canım .seninde mübarek olsun
hoş geldin beryalciğim umut listesi kabarmış canım

selam canım .evet liste baya kalabalık.

herkese slm yaaa amma konuşmuşunuz behhh ne var ne yok kızlarr benim kociş geç gelecek bugün ondan bende hemen gireyim dedim buraya

herkese slm yaaa amma konuşmuşunuz behhh ne var ne yok kızlarr benim kociş geç gelecek bugün ondan bende hemen gireyim dedim buraya

iyi yapmıstım bende şindi sesleniyodum saga daha yazıyı göndermeden kulakların çınladı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:mymeka: agsama virr tamamm ne die doldurdun kotayı ben daha bu sabah hallettin aha sindi dolu sen daha dün doldurmussun halen viremiyon kıss :mymeka:
Şeniz Şeniz sırnaşık şeysırnaşık şey

banada banadadelikafadulden

tamam bekliyorumdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

tamam kızlar vermemi hiç aşk olsun hehe durun diyer toppiklere dağıtıp gele m size

ayy bugun yanınıza gelemdim içim içimi yidi yaff hlymms de gelmiş görüşemedik anacım yaa ne bitmek bilmez işmi bu valla kolumu çok kötü ağrıttım koçiş gelsin fırca yicemm eyvahh eyvahh

ee anlatın bakımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…