iyi yapmıstım bende şindi sesleniyodum saga daha yazıyı göndermeden kulakların çınladı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyiyim teyzoş sen nasılsın bitirdinmi işlerini.anaa nohutumda burdaymıışş naber şekerimm
herkese slm yaaa amma konuşmuşunuz behhh ne var ne yok kızlarr benim kociş geç gelecek bugün ondan bende hemen gireyim dedim buraya
canım zaten geçmişi okuyana kadar oo kız çok yazışmışınız ne yapıyon canım adet tarihin yarınmı yoksa bugünmü
iyi yaptın h.g.herkese slm yaaa amma konuşmuşunuz behhh ne var ne yok kızlarr benim kociş geç gelecek bugün ondan bende hemen gireyim dedim buraya
iyiyiz canım sen nasılsın .nohut iyi eniştesine öpücük yolluyo ki çabuk iyileşsin diye.
niye küs olalım ki ver bir öpücük bakalım yafru kuş teyzem Şeniz
aleyküm selam
ayy bende herkes tairihimi unuttu merakta etmiyolar diyodum yahu sen sordun canım yarın asıl tarihim ama gecikme olmazsa tabii ama şimdiden söleyim bebiş yok diyomm ben
a....s.....hg.....herkese slm yaaa amma konuşmuşunuz behhh ne var ne yok kızlarr benim kociş geç gelecek bugün ondan bende hemen gireyim dedim buraya
sagolun canlarımmmmmmmiyiyiz canım sen nasılsın .nohut iyi eniştesine öpücük yolluyo ki çabuk iyileşsin diye.
niye küs olalım ki ver bir öpücük bakalım yafru kuş teyzem Şeniz
aleyküm selam
he vlla bekleriz nolcakdelikafaduldenkıss gizee gitme anacım sıramızı bekleriz biz dimi rüfüşş
iyiyim teyzoş sen nasılsın bitirdinmi işlerini.
gel öpim seni.
selam canikom
bir hafta bitti kaldı bir hafta hadi hayırlısı bakalım .dikkat et kendine.
ne biliyon hııı ne biliyonnnaniknanik
rufeydaa canım eşin nasıl oldu inş sağlığına kavuşmuştur
içimden ses öle diyo canım ama pıt pıt yapıyo arada yani bende az cok bişiler var ama bebişe yormuyom ben anlayacagın bölece kafam rahat ediyoo takmıyom yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?