iyiyim canım neye uğraşıyon kız bişimi var hayırdır kaydirigubbakcemile2iyiyim canım kocişle ugraşıyom-tatlicadiarzu-
sen nasılsın
yok canım onu sizlrere yazmadım biraz bişey yazmayınca yazdıklarınızı göremiyorum göre bileyim diye yazdım
iyiyim canım kocişle ugraşıyom-tatlicadiarzu-
sen nasılsın
iyiyim canım neye uğraşıyon kız bişimi var hayırdır kaydirigubbakcemile2
anladım canım
beryalcim ooonohutumda gelmiş pişşt nohut sen demeden ben vereyim alt dudağı ŞenizŞenizsırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:
hayırdır canım eşine en oldu kiia.s.
aaayyy canım ya geçmiş olsun iyidir umarım şimdi canım allah acil şifalar versina.s.eşim çarşamba günü fıtktan ameliyat oldu kızlar yaa
evde şimdi dineniyoo
slm kıslar ben geldım nasılsınız
eşim çarşamba günü fıtktan ameliyat oldu kızlar yaa
evde şimdi dineniyoo
aaayyy canım ya geçmiş olsun iyidir umarım şimdi canım allah acil şifalar versina.s.
h.g.naber
HIIM BİLMİYODUM ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM ERKEKTE EWDE ÇEKİLMEZ BEE KUZZUUM ALLAH SABIR VERSİN SANNAAA
evet canım eskişehirde çocuk tam kreşlik ama yeni ev aldık diye oraya para vermek istemiyo beleşciler 450 demiş kreş oyüzden valideyi çağırdılar işte yakın olsa ben bakardım cimcimeye Şenizbaşka bi ilemi gitti kayınvalden yakınsa yemeğe ona gitsin çocuğuna bakılıp sıkıntıya sen niye gireceksin. Ama çocuk küçükse kreşede veremez
Bence başla ben kızyodum hiç bi işe yaramadı diye ama bence yaradı gibi 14. gün oldu ama yoğun ve çok pıhtılı 10 günlüklere başlıycam
bide olupta yapmasaydı canım o zman daha sinir bozucu olurdu bide onları düşün durumuna şükret en azından yokta yapmadı diyorsun
bilgiler için teşekkür ederim canım serdarım güle güle kullansın inşallah. babasını masrafa mı soktu şimdiden minikberyalim beşik 160tl cnm uyku setinide 130tl ye aldık diğer eşyalarada 350tl verdik babişimize iyi para harcattık cnmkaydirigubbakcemile3
ben demir hapı kullanmıyom artık doktrumuz kesti :1closedeyes:
şeker hapımı alıyom ama onu içmezsem şekerim fırlıyorfisfisfis
canım nasılsınhoş bulduk canımcım nasılsın umarım iyisinidir
anammmmm süper olur kuşadasının cuma pazarı .gez bacım benim içi de gez.memleketikızlar benim çıkmam gerekiyor bugün bizim buranın pazarı biraz pazara gidicem sonra gelirim akşam üzeri zaten nette bir sorun var devamlı kopuyor sonra görürşüz
canım tam belli değil yarın belli olacak inşallah.kıslar yaww escales hamilemiymiş geçmişi okuyamadım acelem vardı
canım benim yerim ben onu .maşallah çok tatlı kızın
buda kızımın bugünkü gösterisinden bir sahne
gözlüklü oğlanın yanındaki tombiş benim kızım
merhaba canım nasılsınmeraba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?