Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

selam... dunden bu gune baya uzamıs sayfalar okuyamadım hepsını.. ben heyecandan olucem galıba gunler azaldıkca heyecan bastı... tavsıyenı zvarmı?
sakin ol canım .inşallah güzel haberler verirsin bize.
üzülme canımmm sende gel benim evimi batır nolcak ben kızmam sana
o maviş teyzenede küs emi
tamam gelirim ben size annemde gelir hehe hem ben büyüyüp evi dağıtana kadar inşallah seninde bebişin olur teyzoş siz annemle otururken bende senin bebişinle oynarım .ben abi olcam ya o zaman .ben daha büyüyüm hehe nohut abi olcam ben .
o mavişe de söyle küstüm ona.onun bebişi olcak ya onın bebişini dövcem ben .bi de kızı olursa hep kızını öpcem işte :jeyyar:
ya ben gorunmezmıyım acaba? senağlama
gördüm seni.kaydirigubbakcemile5
beryal sen hangi doktora gidiyorsun canım bide nerde oturuyorsun

canım ben izmirliyim ama bodruma gelin geldim
bodrumda yaşıyorum 4 yıldır.burda özel üniversal hospital amerikan hastanesine gidiyorum

iyiydi eşşek bide çiçek almış özür diledi ama başıma ağrılar girdi

canım ne güzel işte nie essek diyonki benim koçiş daha tanıstıgımızdan beri hiç bi kere bile çiçek getirmedi sadece nişanda getirdi masa çicegi onuda mecbur oldugu için aldı yani hadi sen yinede sanslısın seninki düşünüp çicek almayı akıl ediyo benimki onu bile yapmıyo canım

kıs evlendiğimden beri ilk defa aldı benim çiçeğim sensin diyo bende kızıyorum ama napim işte ama affetmedim onu hala

bide yorgunum bide erken kalktım bugun her zamankinden gecede ikiyi geçiyodu yattım sabahta yedi bucuktu kalktıgım ondan olsa gerek

hehe ben bu sabah naptım biliyomusun saat 7.30da kociş gidiyo işe kalkmadım akşamdan kalmaydım zaten paşalar gibi kendi kalktı giyindi gitti ohhhh canıma cimcom valla:roflol::sm_cool::jeyyar:

olmaz işte anneme söyledim seni.çok kızcak sana işte ohhh canıma değsin .biz dyd teyzoşla oynıycaz.o bize gel dedi.senle barışmamız çok zor aşkımız bitti sen bana kızdın işte herkes gördü küstüm sana.git bakalım kocan seni benim öptüğüm gibi öpebilecek mi?:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
geçmişe bakayım dedim ama yok olucak gibi değil valla yetişemezdim nbr nasılsınız bakalım
iyiyiz canım sen nasılsın .
nohuutt bak bende seni dilnur teyzene sölerimm kaydirigubbakcemile3 daha doğmadan sunnet ederiz senii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaaaaaaa tırstırmasana beni.korkutma yaaa dyd teyzoş kurtar beni sünnet edeceklermiş dilnur teyzoşla beraber.
ben minicik masum bir bebeciğim yaaadelikafaduldendelikafadulden
breyal kociş aradıııııı ben arammadım hıhsengözlerimebaksanab

ne güzel kızzz:teytey::teytey::teytey:
çok sevindim .barıştınız demi.bak üzme yazık adamı.

ğzğlsğn napim o kadar stres yaptımki başım midem nasıl ağrıyo anlatamam yani üzülsün banane yok öle parlamak:1closedeyes:

kıs evlendiğimden beri ilk defa aldı benim çiçeğim sensin diyo bende kızıyorum ama napim işte ama affetmedim onu hala

kız yazık yapma barış artık .
üzme kocanı.naz yapma artık.
çabuk git sarıl öp .soğuk davranma sakın .bak o bir adım atmış sen sıra şimdi

korkma çapkın ördeğim ben seni onların elinden kurtarırım
laf aramızda zaten onlarda sana kıyamaz bence

korkma çapkın ördeğim ben seni onların elinden kurtarırım
laf aramızda zaten onlarda sana kıyamaz bence

kurtar beni teyzoşum .al beni güçlü kollarına .hatta annem diyoki dyd teyzenin de bebişi olsun onlar bize gelsin diyo .hatta mavişe de diyo madem onun evi batıyo pisleniyo diye kızıyo bize gelsibler hepberaber diyo bizim evin bahçesinde oynarsınız diyo annem .hatta biraz havalar ısınınca gelisnler havuza da girersiniz diyo ama mavişi bebişi girebilir maviş girmesin işte ben ona küsüm hala:dilcikar:

tamam nohut öle olsun küs sen bana enişten beni bir haftadır öpmüyodu zaten şimdi sende gittin yalnız kaldım ben bakk :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…