tamam nohut öle olsun küs sen bana enişten beni bir haftadır öpmüyodu zaten şimdi sende gittin yalnız kaldım ben bakk :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
slm kızlar ben geldim maşallah topiğimizde yine sayfalar dolmuş taşmış okuyamadım yaaa
çok kalamıyacam birazdan çıkıcam bir merhaba diyeyim dedim
kurtar beni teyzoşum .al beni güçlü kollarına .hatta annem diyoki dyd teyzenin de bebişi olsun onlar bize gelsin diyo .hatta mavişe de diyo madem onun evi batıyo pisleniyo diye kızıyo bize gelsibler hepberaber diyo bizim evin bahçesinde oynarsınız diyo annem .hatta biraz havalar ısınınca gelisnler havuza da girersiniz diyo ama mavişi bebişi girebilir maviş girmesin işte ben ona küsüm hala:dilcikar:
ya kıslar mide ağrısına baş ağrısına ne iyi gelir ilaçta içemiyorum nepcem ben
yaaaaaaaaa kıyamam ben teyzoşuma gel hadi gel öpüşelim barışalım
heheeeeee cazibeme dayanamadın demi zilli teyzoş ver bi dudak bakim ordan en ballısından :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ŞenizŞenizŞeniz
ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar iyi geceler dorukkk kocaman öptüm seniiiŞeniz
hoş bulduk canımmmhoşgeldin iltercim
neler almadım ki ne istersem ama şimdi burda söylersem canları ceker bu hatunların olmaz çapkın ördekŞenizmerhaba o zaman teyzoşum pazardan ne aldın bana kaydirigubbakcemile2
ayy kıslarr yine midem bulanmaya başladı benim yaa akşam akşamm
ben geldim diyemi gidiyorsun kızzzzzben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar iyi geceler dorukkk kocaman öptüm seniiiŞeniz
kızzz hamilemisin yoksaaa hadi az kaldı sonucu öğrenmeyeayy kıslarr yine midem bulanmaya başladı benim yaa akşam akşamm
hamişmisin kıs yoksa
ben geldim diyemi gidiyorsun kızzzzz
kızzz hamilemisin yoksaaa hadi az kaldı sonucu öğrenmeye
slm
bis geldık
slm
bis geldık
hoş geldiniz nasılsınız bakalımslm
bis geldık
inşallah canım inşallah vardır ama hemen test yapma bekle biraz olurmucanım yarın adet gunum hayırlısı inş varıdr gecen de vardı hatta tutamadım çıkardım ama bilmiyom şimdilik beklemedeyim
evet canım yarın benim adet gunum hayırlısı inş vardır yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?