Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hayırdır maviş noldu:1hug:

kıss koçişle bi haftadır birlikte olmadık sebebide vardı o hasta oldu üşütmüş yani üç gun öle geçti diğer gunler ben yorgun oluyodum ev işlerinden erken kalkmaktan felan yani aslında ilişki sırasında başladı mide bulanmaya zor tuttum kendimi işimiz bittikten sonra hemen kustum ates bastı birden ter boşaldı sanki üstümden yani biras soğukluk hissettim üşüttüm mü naptım diyom kıslarr bide domuz gribi olayı vardı o olmasın

aman Allah korusun ya aklına getirme öyle şeyleri bende hamişsin sen:CüvCüv:
inşallah yaaaaalkisalkisalkis

mavişim şimdi nasılsın canım

biraz daha iyiiyim diyeyim tam rahatlayamadım sıktım kendimi çok zor kusuyom ben sanki organlarım çıkcak gibi oluyo afedersiniz ates basıyo arada yanıyom gibi

aman Allah korusun ya aklına getirme öyle şeyleri bende hamişsin sen:CüvCüv:
inşallah yaaaaalkisalkisalkis

hayırlısı canım beklemekten yapacak bişi yok kusmaktan nefrett ediyomm benn çok sıkarım kendindimi ertesi gun karın kaslarım ağrır
kıss ilişkiye girmekten mi tiksindim acaba hamişmiyimdir ki yani hamilelikte cinsel olarak deişiklikler oluyomus

ben üşüttüm diyom kıslarr bebişe yormucamm sonra çok üzüülürümm inş vardır yaa kaydirigubbakcemile3 hem yormayım diyomm hemde sölüyom demii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 inş inş vardırrrr

valla bilmiyomnki canım ben hiç hamiş olmadım:çok üzgünüm:

inş allah dileyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…