bende çıkıcam birazdan canım kayınvaldemlere gidicez sende Allaha emanet ol hayırlı akşamlarkıslarr bende birasdan çıkarım koçiş gelir kendinize iyi bakın allaha emanet olunn
en azından rahatlatırdı canım neyse sen ordan gelince ayağının altına bir yastık koy öylece uzan biraz dinlenirsin en azındaniyi gelirmi acaba gerçi şimdi kayınvaldemlere gidicez alınan herşey bizde onları götürcez fırsatda yok yani canım bide benim ayaklarım değil üst bacağımın kemikleri ağrıyor çok değişik bi ağrı
kendine iyi bak canım inşallah hamişsindir görüşmek üzereeekıslarr bende birasdan çıkarım koçiş gelir kendinize iyi bakın allaha emanet olunn
saol canım önerin için birazdan çıkıcam gelince artık yaparım dediklerini sana hayırlı akşamlaren azından rahatlatırdı canım neyse sen ordan gelince ayağının altına bir yastık koy öylece uzan biraz dinlenirsin en azından
kendine iyi bak canım inşallah hamişsindir görüşmek üzereee
benim bebişim bi gelsin onunla beraber geliriz size nohutum
güzel güzel oynarsınız
maviş teyzoşuda affet artık özür dilediya senden
tamam teyzoş affettim mavişimi
merhaba cnm aramıza hoşgeldinŞeniz1 aydir bizde deniyoruz da da yok insallah allah tum hepimize bebislerini verir yakin zaman da
merhabalar arkadaşlar bende po hastasıyım klomen kullandım ancak henüz yumurtam istenen büyüklüğe gelmedi bakalım daha sonrada çatlatma iğnesini yapacaklar hayırlısı
kıslarr ben geldim ama hiç iyi deilim yaa
kıslarr ben geldim ama hiç iyi deilim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?