günaydın canım ay o sabah bulantılarını hiç hatırlatma o günlerim aklıma geldikçe midem kalkar hep rabbim yardımcın olsun çabuk atlatırsın inş.günaydın 7,30 dan berı uyanıgım tv izledım midem i iyi hissetmıyorum normalde ac uyanırdım sımdı ise mutfaga girmek istemedım cubuk kraker yedım midem bulanır gibi oldu siz napıyrsunuz
sanene yaaa
geçmiş olsun cnm sen kendini bilmedin temizlik yaparken hasta ettin
hoşgeldin hemşerim hihoyyyt topiğimiz sana sende bize uğur getirirsin inşallaha.s.
günaydın mavişŞeniz...bugün nasılsın cnm daha iyimisin:teselli:
günaydın beryalcim naberŞeniz
nohut nasıl annesi
dünyaya ne zaman teşrif edecek nohut:ecrin_bebek:
günaydın cnm hoşgeldin
sen yat uyu dinlen cnm kendini harap ettin temizlik yapacam diye :1hug:
hoşgeldin vildangel nasılsın canım
günaydın 7,30 dan berı uyanıgım tv izledım midem i iyi hissetmıyorum normalde ac uyanırdım sımdı ise mutfaga girmek istemedım cubuk kraker yedım midem bulanır gibi oldu siz napıyrsunuz
hoşbuldum cnm ...kocik işe giderken uyartınca bende daha uyuyamadım napiiimvildoşum gelmiş gunaydın canımm nasılsınn
günaydın 7,30 dan berı uyanıgım tv izledım midem i iyi hissetmıyorum normalde ac uyanırdım sımdı ise mutfaga girmek istemedım cubuk kraker yedım midem bulanır gibi oldu siz napıyrsunuz
kızlar ben bi kahvaltımı yapıyım yine gelirim inş size iyi muhabbetler
hoşbuldum cnm ...kocik işe giderken uyartınca bende daha uyuyamadım napiiim
benbilirim tipik hamile belirtileri cnm allah kolaylık versin daha çok çekersin mide bulantısınıkaydirigubbakcemile3
biras daha iyiyim vildoşumm sadece uykum var bide kolum çok ağrıyor zaten vardı bu bileğimde bişiler kist demişlerdi sıvı toplanmıs şişiyordu bileklik takardım ama varya dun işte o ağrıyan kolumu mahvettim koçişte kızdı sen bilmiyonmu kolunun ağrıdını nie dikkat etmiyon dedi şimdi gdip yatsamm annemle ablam bacım gelcek gece erken uyurum die yatmıyom yoksa normalde çok gec yatarım ben kendimi alıltırmaya çalışıyom canım
ayyy cnm yaa bende razıyım öyle şeylere yeterki hamiş kalıyım:CüvCüv:hbbb vildoss
ayy kızlar ıns daha ilerı gitmezzz suan mutfaga giresım bile yok
afiyet olsun cnm sana cokacimcoookkızlar ben bi kahvaltımı yapıyım yine gelirim inş size iyi muhabbetler
dost acı söyler gerçekleri yazar ben senin dostunumsırnaşık şeysağol vıldos cok iyi moral verdınnnnnnnn.dr ilaç yazdı asırı kötu olursan iç dıye ama içmem ben ilaçtan korkarım
gözünü korkutma anacımm kaydirigubbakcemile3
escales hamilemıkı
bende iyiyim canımhoşbuldum canımŞeniz ben iyiyim sen nasılsınalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?