Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ee kimseden ses çıkmıyo bugun uykum var deli gibi beryalcim ama gidipte uyuyamıyom
uyuma zaten bak yavaş yavaş herkes geliyo .şimdi escalesi bekliycez beraber .halay çekeriz inşallah
canım teyzoşum günaydın nasılsın .ösledim seni.
ben eylül sonu ekim başı gibi gelicem inşalllah aranıza.
günaydın 7,30 dan berı uyanıgım tv izledım midem i iyi hissetmıyorum normalde ac uyanırdım sımdı ise mutfaga girmek istemedım cubuk kraker yedım midem bulanır gibi oldu siz napıyrsunuz
günaydın canım .sbahlları kaşarlı tost yap ve yanında da portakal suyu iç.ben 4 ay hergün öle kahvaltı yaptım .portakal suyu folik asit açısından en yüksek besin .taze sık ama kendin evde.
kızlar ben bi kahvaltımı yapıyım yine gelirim inş size iyi muhabbetler

güle güle canım :a015:

kıs şimdi hiç gitmedinmi dr yapılacak hiçbişey yokmu yani herşey bittimi

en son evlendikten sonra gittim emar çektiler açık emar dr kist var dedi küçük dedi bileklik verdi kullansın dedi oynatmasın dedi şırıngayla o sıvıyı çektiler eve yolladılar bi daha gitmeyi düşünüyom kolumu hiç oynatmıcakmışım ayol bu bilekliklede iş yapamamki altında demir var avucumundan başlıyo demir boyu kolumun yarısına kadar bilekliğin içinde var demir ama bununla bulaşık yıkayamıyom utu yapamıyom süpürge acamıyom yani demir engelliyo iş görmemi mecbur çıkarıp yapıyom eşim bi dr bulmuş onunda muayene paraı çok geldi bana özelde dcnt dr ortopedi dr 350 ytlmiş muayene gitmedim ozaman bitane daha varmıs 250 ytl ye bakıyomus bana çok göründü o para bakalım napıcaz şu ayı bi atlatalım tekrar gitmeyi düşünüyom böle olmuıyo

slm iyiyiz canım sen nasılsın
şükür iyiyim canım benim
gunaydın gulum nasılsınn dr gittinmi kaçta gidiccen seni bekliyodum
yok kulum bizim burda doktor sorun izmir merkeze gitmem lazım kan testini bile ertesi güne alıkyorsun çarşamba gideceğim canı benim
selam cnm hoşgeldin nasılsınşeniz
şükür iyiyim kuşum sen nasılsın bakalım
benbilirim+, escales+, iltercakir+, mavi_qozlu+, sekerkiz67+, sulezehra+ maşallah maşallah artış var topiğimize katılımda
hepinizde arkadaş listemdesinizşenizşenizşenizşenizşeniz
evet canım büyük artış var canım benim
kıslar kahvaltıya kalkıyorum yoksa benim aç civcik beni yiycek

oy ben senin o kızı yerim aç bırakma yavrucağı kuşum

doruk ben saklıyorum seni bekliyorlar çok geçkalma gel hemen tamammı lülülülülülü

iyi diyelim iyi olalım tatlım biras yorgunum onun dışında iyiim

h.g. canım sanada gunaydınn
günaydın canım nasılsın bugün

günaydın canım hg geldin iyiyiz saol sen nasılsın
tşkler canım iyiyim bende ne yapayım işte bir yandan yemek yapacam diye uğraşıyorum bir yandan size yetişmeye çalışıyorum

günaydın kızlar nasılsınız
günaydın canım benim

kıyamam bileğinde bir problemmi var gülüm sen parayı sorun yapmışsın ama bu allah göstermesin daha çok büyürse ne yapıcaksın bana kalırsa git bir doktora görün ne veriyorlarsa kullan canım benim

anacım çarsamba çok gec ben çatlarımm o zamana kadar pztsi gitsen olmazmı?

ben burda escales dıe cırlıyom bagırıom bneım duymuyon :çok üzgünüm: nasılsın dıyom cvp vemıyonsenağlama

kızlar size doyum olmaz benim işlerim var dışarı çıkmam lazım size iyi muhabbetler çok yazmayın ama gelince okuması zor oluyor kaydirigubbakcemile3

canım ben parayı bi yerde sorun yapıyom yılardır kaç dr gittim bileğim için ama bi çözüm bulamadılar buda bulamz die gitmek istemiyom gulum o zaman boşa gidicek gececeğine dair garantisi olsa valla durmam giderimm bileklik tak dicek ne dicek çok küçük die ameliyat yapmıyolar önemsiz görüyolar halbuki iiş yapamaz hale geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…