canım günaydın test yapabildinmi.Slm kızlar nasılsınız bakalım
günaydın tatlımgunaydı gunaydııın dunyanın en guzel anne adayları nasıllar bugun bakalım
bizi unutmuşsun doruk ve beryal Çok üzgünüm çoookbenbilirim+, ESCALES+, iltercakir+, mavi_qozlu+, sekerkiz67+, sulezehra+ maşallah maşallah artış var topiğimize katılımda
hepinizde arkadaş listemdesinizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
kıslar kahvaltıya kalkıyorum yoksa benim aç civcik beni yiycek
ben burda escales dıe cırlıyom bagırıom bneım duymuyon :çok üzgünüm: Nasılsın dıyom cvp vemıyonsenağlama
anacım çarsamba çok gec ben çatlarımm o zamana kadar pztsi gitsen olmazmı?
günaydın canlarımmmmm nasılsınız ben beginim bugün(( işimden nefret ediyorumm ((
kızlar size doyum olmaz benim işlerim var dışarı çıkmam lazım size iyi muhabbetler çok yazmayın ama gelince okuması zor oluyor kaydirigubbakcemile3
olmaz gülüm 10 gün dedi canım benim o zamana kadar regli olmazsam tabi
VALLA GÖRMEDİM CANIM BENİM GÖRSEM YAZMAZMIYIM HI AŞK OLSUN BAK GEL SENİ BİR ÖPEM Şeniz
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın kızlargünaydın kızlar nasılsınız
tama bekletmem teyzoş anneaneme selçuğa geldikmi sana da geliriz.doruk ben saklıyorum seni bekliyorlar çok geçkalma gel hemen tamammı lülülülülülü
günaydın canım nasılsın bugün
tşkler canım iyiyim bende ne yapayım işte bir yandan yemek yapacam diye uğraşıyorum bir yandan size yetişmeye çalışıyorum
günaydın canlarımmmmm nasılsınız ben beginim bugün(( işimden nefret ediyorumm ((
tamam canım görüşürüz kendine iyi bak fala özletme anacımkızlar size doyum olmaz benim işlerim var dışarı çıkmam lazım size iyi muhabbetler çok yazmayın ama gelince okuması zor oluyor kaydirigubbakcemile3
gülüm tamamda bak ne diyorsan iş görmez hale geldim diye allah göstermesin daha çok sorun olursa ne yapıcaksıncanım ben parayı bi yerde sorun yapıyom yılardır kaç dr gittim bileğim için ama bi çözüm bulamadılar buda bulamz die gitmek istemiyom gulum o zaman boşa gidicek gececeğine dair garantisi olsa valla durmam giderimm bileklik tak dicek ne dicek çok küçük die ameliyat yapmıyolar önemsiz görüyolar halbuki iiş yapamaz hale geldim
canım günaydın test yapabildinmi.
Günaydın tatlım
bizi unutmuşsun doruk ve beryal çok üzgünüm çoook
güle güle teyzoş ablama da selam söyle öpüyom küçük vildoşuşeniz
canım benim bugün test al en azında kendin de rahatlarsın .yarın sabah yap testi.eğer hamilelik varsa daha belirgin göreceksin ikinci çizgiyi.doktora gitmede de çok gecikme bak söylim .çünkü kullanman gereken vitaminler olabilir vakit geçirme çok bence.tamam canım görüşürüz kendine iyi bak fala özletme anacım
gülüm tamamda bak ne diyorsan iş görmez hale geldim diye allah göstermesin daha çok sorun olursa ne yapıcaksın
yok kuşum yapamadım test dün alamadım testi o yüzden kaldı
ben iyiyim kızlar size bakim dedim saat 12 de sünnete gidicem hazırlanmadan bir çay keyfi yapim dedim hepinizi öpüyorum
KIZ ALLAH SÖYLETİYOR İNŞALLAH ÖYLE BİR ŞEY VARDIR ÇOK GÜZEL OLUR AMA BENİM AİLEMDE YOK GÜLÜM İKİZ EŞİMİN AİLESİNDE VAR OLURMU ONU BİLMİYORUM AMAN OLSUNDA İSTER TEK İSTER ÇİFT ALLAH SAĞLIKLI VERSİNDE CANIM BENİMolmazsın anacım olmazsınn şimdiye çoktan olman lazımdı olmadıgına göree senin değerlerinn yukseliyoo ayy bide iki tane oluyomuss ne güzel olurr
TAMAM CANIM BİZDE SENİ ÖPÜYOZ ANACIMben iyiyim kızlar size bakim dedim saat 12 de sünnete gidicem hazırlanmadan bir çay keyfi yapim dedim hepinizi öpüyorum
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizöp beni ıhtıyacım var
yok canım kızdırmadılar ama her sabah uyanınca buraya geleceğimi bilmek sırf parası iyi diye çalıştığım için kendime kızıyorum eşim akşam çık dedi ama bu krizde iş bulamamki başka burası küçü bi şehir offf offf
ama sitres yapmayaım demi kızlar pozitif olayımki bebişim bana tutunsun:)))
tamam canım görüşürüz kendine iyi bak fala özletme anacım
gülüm tamamda bak ne diyorsan iş görmez hale geldim diye allah göstermesin daha çok sorun olursa ne yapıcaksın
yok kuşum yapamadım test dün alamadım testi o yüzden kaldı
Kızlar ben 1 saate dÖncem gÖrÜŞÜrÜz ft kescemde
KIZ ALLAH SÖYLETİYOR İNŞALLAH ÖYLE BİR ŞEY VARDIR ÇOK GÜZEL OLUR AMA BENİM AİLEMDE YOK GÜLÜM İKİZ EŞİMİN AİLESİNDE VAR OLURMU ONU BİLMİYORUM AMAN OLSUNDA İSTER TEK İSTER ÇİFT ALLAH SAĞLIKLI VERSİNDE CANIM BENİM
TAMAM CANIM BİZDE SENİ ÖPÜYOZ ANACIM
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
SEN SIKILMIŞSIN GALİBA İŞTEN VALLA DEME GİTSİN BENDE SIKILDIM AMA İŞTE YOK OLSA ÇIKCAM VALLA CANIM BENİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?