canım bak 2 yasında olması iyi ama 10 yas çok buyuk olmaz yani böle yapmamaları lazım sunneti yapsın kucukken eğlenseni istediği zaman yapar illa o zmaan mı olmsı lazım saçmalık çok çekicek bu cocuklarr
inşallah ablacım sen hele bi hamiş kal biz kutlamaların alasını yaparız:teytey:merhaba şekerler nasılsınız ben kaç gündür bakmakla yetindim yazamadım şimdi fırsat buldum yazatım dedim nasılsınız bakalım beryal escales gulsah 28 ilterçakır mavi_gözlü mercanayse pinkrose rozalin vildangel nasılsınız kızlar topikte sizlerin adını gördüm yani alttan kopya çektim kimse duymasınnasılsınız bakalım
hamişler ve hamiş adayları gününüz güzel geçsin
hamiş adayları çalışmalar nasıl gidiyor bakalım :jeyyar:ben artık rahatım temmuza kadar yasaklıyız ya hiç telaşım yokama şimdilik tabi temmuz gelince temel atma töreni yapıcaz artık:lepi:törene sizleride bekleriz dicem bu tören iki kişilik o yüzden davet edemiyorumkaydirigubbakcemile3eh artık hamileyim kutlamalarına beklerim artıkalkisalkisalkis
baqq rep dağıtacaksanız bagada virin nolurrr tamam virin ama kaydirigubbakcemile3
kocişim beni aradı süprizi varmışşşş acaba ne:))
bak bu yazıyı okumadan sana rep için butona bastım ama veremezsin yeni vermişsin hadi hadi git başkalarını değerlendir ondan sonra dedilerkaydirigubbakcemile3belenay aplaa rep ver yaff bana ben senden almak istiyom
alırsam başım göğe erecek
vermezsen gözüm açık gidecek ...arsız yüzsüz üye smileyi -tatlicadiarzu-
joşbulduk canım sen masılsın ben adet olmadım 1 gün gecti bekliyorum bakalım inşallah olmam hamileyimdir bana dua edina..s.. cnm hoşgeldinŞeniz
hosbulduk tatlım nasılsınslm fıstık hoş geldın
aynen öyle canım benimama sitres yapmayaım demi kızlar pozitif olayımki bebişim bana tutunsun:)))
gideceğim gülüm gideceğim aksatırmıyım hiç ama bana öyle dedi ya bende o yüzden gitmedim canım benim gülüm varsa keseyi ultrasonda ne zaman görürüzcanım benim bugün test al en azında kendin de rahatlarsın .yarın sabah yap testi.eğer hamilelik varsa daha belirgin göreceksin ikinci çizgiyi.doktora gitmede de çok gecikme bak söylim .çünkü kullanman gereken vitaminler olabilir vakit geçirme çok bence.
Yaaaaaaaa pink teyzesi sünnet deme benim nohutum korkuyo.geçen yaramazlık yaptı da dilnur teyzesi ona dedi.seni sümmet edecez diye korkuyo şimdi.kaydirigubbakcemile3
bilmiyorum gülüm ama ne bileyim o testi yapıp kaldırmayı düşünüyorum bende vildan gibitekrar gitmeyi düşünüyom zaten dünden beri feci ağrım var bulaşığımı bile yıkamadım anacım ayıptır yaypmam lazım ama o derecede ağrım var yoksa iki gunluk bulaşığı yıkamam mı ben
bu arada canım sen idrar testi yapcaktın sanırım bence onu bosa yapma yani sonunda senin hormonlarında idrarda kanda hamile gösteriyo sana kan gelmediği sürece sen hamilesin ama kan gelirse düşük yaparsın o yusdn onu bosa yapma derim canım idrardan değerlerinin yukseldiğini öğrenemiyorsun sonucta ama senin hamiş oldugun kesin yani ne gerek var derim ama burnumu sokmuş gibi olmayım sen bilirsin ben olsam yapmazdım yani
haklısın canım benim ya zaten ben almıyacağım zaten canım benim arkadaşım getirecek artık ben utanmaya başladım geçen ay 3 test bu ay bir diğer aylardada kendime değilde görümcemle arkadaşıma aldım o değil eczanecilerin hepsindede tanıdık var komik oluyor valla soruyorlar yok başkasına diyorum ama tabi bri inanır iki inanırlar bide inşallah dediğin gibi olur bende istiyorum çünkü ikizcanım eşinin ailesinde varsa olma ihtimali yuksek hammadde eşinde sonucta yani ondan gelen meniyle hamile kalıyoss o yuden belli olurr kıss ayy inş vardırr
sen gel beni dinle idrar testi yapma mantıklı düşün biras yapsan ne olacak çift çizgiyi zaten görcen anacım sadece senin değerlerin önemli haksızmıyım ama yanlışsam söle canım
kız allah iyiliğini versin senin nohutu neden korkutuyorsaun oy ben onu varya yerim bitiririmberyal korkmasın minik nohutun öğret ona şimdiden ucundan accık pilavlıkgamyoncuiremsu
ay inşallah canım ya valla hepsine neyin nesiyse malum oldu annem yelek yapmaya başladı kaynanam ayrı sorup duruyorlar bizde yok diyoz görseniz eşimle ben kendime bakıp bakıp duruyorum vallaoooo az kalmış nohut kocaman olmuşsun
Iyiyim canım sen nasılsınşeniz
bi kerelik olsa o para verilir ama sürekli sürekli isterse o zaman bütçeyi zorlar
geçmiş olsun cnm allah acil şifa versin:1hug:
Ok daha kalkamadım kıs kardeşime yakalandım msn de cnm -tatlicadiarzu-
hehe allah iyilik versin cnm
şimdi bütün gözler senin üstünde senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz cnm:teytey:
Günaydın ablacım hoşgeldinşeniz
oldu nohutcum söylerim tabiki bizde seni öpüyozşeniz
belenay+, beryal+, escales+, gulsah_28, iltercakir+, mavi_qozlu+, mercanayse, miniş+, pinkrose+, rozalin+ merhabalar kıslar
hoşgeldin canım benimslm kızlar
benim çıkmamm lazımm kıslarrr görüşürüzz kendinize iyi bakın allaha emanet olunn ablam çağırıyo kahvaltı edek die gideyim bari çok acıktımm
kızlar ikigündür sag yumurtalıgımda cok agrı var acaba kist falan oldugunda böyle agrı yapıyomu
cnm belki üşütmüşsündür ama yinede bi dr git derim.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?