napalım canım yaaa.. benim çok sevdiğim nilay adında bi kankim vardı evlendi tekirdağa yerleşti görüşemez oldukkk bana onu hatırlattın canımmmm....bizim evin wc kapısını değiştiriyom adamlar gelcek onu bekliyoruummm
iklim sana rep verdım kız sende ver istersen:))
nilayada vermiştim ama cevap gelmedı...
kız nülüü hg bende bayadır düzğün giremedım ptesı gittik keseyı görduk dr küçük dedı zaten ben 3haftalık dıyordummm ptesı için dr da 4haftalık dedı 4haftalık olamz zaten ama dedı.9 mm kese küçük yanı..bizide perşembe cagırdı kalp atısı için ama görebilcegımızı sanmıyorum ozmaan cunkı 5 haftalıkmı oluyor duyulurmu.benım hesaba göre bebk suan 4haftalık dr 1hafta fazla söledı
kız nülüü hg bende bayadır düzğün giremedım ptesı gittik keseyı görduk dr küçük dedı zaten ben 3haftalık dıyordummm ptesı için dr da 4haftalık dedı 4haftalık olamz zaten ama dedı.9 mm kese küçük yanı..bizide perşembe cagırdı kalp atısı için ama görebilcegımızı sanmıyorum ozmaan cunkı 5 haftalıkmı oluyor duyulurmu.benım hesaba göre bebk suan 4haftalık dr 1hafta fazla söledı
kızalr eeeeeee nasılsınız basa alayım annemle konusuyodum kacırdım burayı
iklim tuana şu incir kürü nasıl oluyor sana zahmet yazrmısın bana
kankanın yerini tutamam ama iyiarkadaş olurum canım ya ama ben senin ismini bilmiyomKolay gelsin sana canım çok yorma kendini,sen nerde oturuyorsun ist.da?
kız sen ona küçükmüm diyorsun benim geçen hafta 7mm.di...dünde 1.5 cm çıktı...kızzz bizim aynı valla benım 15 gun geç döllenmiş...bende ocak annesi olacağım galiba..aralık hesaplıyordum ama...sen nezaman bebişi görürmüşsün????bana haftaya dedi...biaz moralim bozuldu göremeyince..ama geç olsun güç olmasın işallahh görürüzzz:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?