Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

iklim sana rep verdım kız sende ver istersen:))
nilayada vermiştim ama cevap gelmedı...
kız nülüü hg bende bayadır düzğün giremedım ptesı gittik keseyı görduk dr küçük dedı zaten ben 3haftalık dıyordummm ptesı için dr da 4haftalık dedı 4haftalık olamz zaten ama dedı.9 mm kese küçük yanı..bizide perşembe cagırdı kalp atısı için ama görebilcegımızı sanmıyorum ozmaan cunkı 5 haftalıkmı oluyor duyulurmu.benım hesaba göre bebk suan 4haftalık dr 1hafta fazla söledı

escales hamilemiii))))))))))))))))ayy çookkk sevindimmm kızzzz...doğrumu bu kesimleştimii...yupiiiiiiiii:teytey::teytey::teytey:

kankanın yerini tutamam ama iyiarkadaş olurum canım ya ama ben senin ismini bilmiyom Kolay gelsin sana canım çok yorma kendini,sen nerde oturuyorsun ist.da?

valla escalese sorduk ama cevap yazmadan kaçmışş
keısn hamile anladııgm kadarylaaa oda işte kan degrını takıp edıcekmıs

verilmiyo sana

canım ya ben sonbikaçgündür kimseye veremiyorum alınma sakın vermem mi yoksa aşk olsunŞeniz

kızalr eeeeeee nasılsınız basa alayım annemle konusuyodum kacırdım burayı

bu ay forum bayagı hamile patlaması yaptıııııı hadı osmanıye sendende atak beklıyorum hele hele ben kaldıysam herkes kalır ..cunkı ben inancımı yitirmiştim gercekten beklemedıgm anda oldu zaten sanslı gunşerı kaçırdım dıye calışmamıştımmm eved eyenı gelmiştimm ya 19 nisanda mayısa hazırlanıyrdum:)olduuu nasıl kaldım ben hala anlamıyorum...kaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlar inşallah hepiniz tez zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. :Saruboceq: a.s.

kız sen ona küçükmüm diyorsun benim geçen hafta 7mm.di...dünde 1.5 cm çıktı...kızzz bizim aynı valla benım 15 gun geç döllenmiş...bende ocak annesi olacağım galiba..aralık hesaplıyordum ama...sen nezaman bebişi görürmüşsün????bana haftaya dedi...biaz moralim bozuldu göremeyince..ama geç olsun güç olmasın işallahh görürüzzz:Saruboceq:

pekı unutmayın siz arada yoklayınnn verılınce alıyım repciğimi:)))
off işler işler nefret edıyorumm h içi işş zaman kalmıyor hsonu dınleneyımmı işmı yapıyım

iklim tuana şu incir kürü nasıl oluyor sana zahmet yazrmısın bana

adet bitiminde başlanıyo 21 gün sürüyo sabah 7 8 tane inciri kaynayan suya at 7 dk demlensin kısık ateşte ocaktan al süz iki bardak suya yaptın zaten sabah akşam iç sabah yaptığını akşamda iç sabah iki kerelik yap

kankanın yerini tutamam ama iyiarkadaş olurum canım ya ama ben senin ismini bilmiyom Kolay gelsin sana canım çok yorma kendini,sen nerde oturuyorsun ist.da?

ist sefaköyde oturuyorum canım arkadaşım ol bende senin olurummm saol yok ben yorulmam eşim yardım eder

15 gun nasıl gec döllendın ya kötükedihüso
drların hesabaı değişik evet kız senle aynı doğurcaz işte ben 11 mayıs ptesı gittim cnmm adam 10 gun sonra gel dedı yanı 21 mayıs ne gunuyse ozman persembe galıba ama ben cuma giderım garantı olsun alkisalkisalkis onalr bzie buyuyunce doğum tarıhını dıceklermıs
keşke benım subatta olsa ama 1ay atmaz bılıyorumm delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…