merhaba arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum..şimdi ne yapmam lazım hemen folik asit almalımıyım... bilgilendirirmisiniz
arkadaşlar yardım edin ne olur
BENDE VARIM.3 yıllık evliyim önceleri takmıyordum ama artık tak dedi.arkadaşlar slm bende yumurta için iğne olmuştum ovitrelle ama adat oldum geçen ay tekrar doktora gittim adetimin 3.günü adetinin bitiminden 2 gün sonra gel dedi substene diye bir hap verdi 5 gün kullan dedi bitti gittim baktı 2 yumurta var dedi pregnyl diye 1 iğne daha verdi düzenli 2 güne bir ilişki dedi adetime 1 hafta var 13 mayısta dayanamadım kan tahlili yaptırdım 32.76 çıktı beta hcg. 2 gün sonra tekrar yaptırdım 15 mayısta 2 kat artması gerekirdi fakat benimki 13.96 düşmür başına bu tarz bişey gelen varsa bana yazsın ne olur....
BENDE VARIM.3 yıllık evliyim önceleri takmıyordum ama artık tak dedi.arkadaşlar slm bende yumurta için iğne olmuştum ovitrelle ama adat oldum geçen ay tekrar doktora gittim adetimin 3.günü adetinin bitiminden 2 gün sonra gel dedi substene diye bir hap verdi 5 gün kullan dedi bitti gittim baktı 2 yumurta var dedi pregnyl diye 1 iğne daha verdi düzenli 2 güne bir ilişki dedi adetime 1 hafta var 13 mayısta dayanamadım kan tahlili yaptırdım 32.76 çıktı beta hcg. 2 gün sonra tekrar yaptırdım 15 mayısta 2 kat artması gerekirdi fakat benimki 13.96 düşmür başına bu tarz bişey gelen varsa bana yazsın ne olur....
selam ben geldim yine
kımse yokmu ya
hosgeldin ne kadarlık evlisin canım herhangi sorun varmı bebek olması için insallah olurslm canım bende yenı katıldım bende 5 aydır korunmuorum ama olmuyor:
hg nasılsın canım
hosgeldin ne kadarlık evlisin canım herhangi sorun varmı bebek olması için insallah olur
hg aramıza ben varım
1 yıllık evlıyım ama 5 aydır korunmuyorum ya hıc olmasa dıye cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?