Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bugüne kadar bi şikayet ve bişey duymamış ama kuvettli bir bitki olduğu için tavsiye etmiyolarmış içmesin diyo

canım her ay diyorumki bu ay adet olursaam üzülmüyecem hayırlısı olsun diyom kırmızı görünce direk yataga yorganın altına bütün gün cıkmıyom :1shok:

ayy canım benim insallah cok güzel bi dua inşalla sende bebişini kucagına alır ömür boyu mutlu mesut yasarsınız
amin tatlı kuşum
canım her ay diyorumki bu ay adet olursaam üzülmüyecem hayırlısı olsun diyom kırmızı görünce direk yataga yorganın altına bütün gün cıkmıyom :1shok:
gülüm öyle yapma hem kendini yıpratıyorsun hem evliliğinizi böyle yapmakla regli olmıyacakmısın sanki allah büyük canım benim allah büyük

merhaba kıslarr ben geldim a.s. a.s. a.s. a.s. hihoyyyt

hoşgeldin canım benim nasılsın bakalım

iyiyim çok şükür bugün kayınvaldemlere gidicem gezicem yani keyfim yerinde :dance:

hayırlı sabahlar kızlar...gene berabet bigün geçiriyorum eşimle tartıştık ya ablasının bebeği var onu sevnce ben çok kötü oluyorum yani içten içe kıskançlık denilebilir düşünüyorum benim bebeğim olsa benim bebeğimide sevicek ama yok felan ondan sonra gece odada başladım ağlamaya 24yaşındayım benimle evlenenler hatta benden sonra evlenenler doğum yaptı yada yapmak üzereler bende ise 15ay oldu tık yok tabi bu durum gece ağlamalarına yol açıyor eşime kızacak bahane arıyorum saçma sapan bişey yüzünden gene tartışma çıkarttım hayliyle oda kızdı bana diyor hani sakat olsa ne yapıcan yok öle olsa yok böyle olsa tamam doğru diyorda işte insan oğlu anlamıyor hak veriyorum dediklerine ama içten içede üzülmeden yapamıyorum geçen görümcemin bebeği banyodan çıkıcak kaynanam eltimi çağır dedi ben varım ne gerek var dedim senin çocuğunmu var ne bileceksin sen çocuk giydirmeyi dedi yani o kadar kör cahil görüyorlar bebekte yeni doğmuş değil 7aylık küçük olsa dicem kemiği su gibi artık büyüdü onu giydirebilirim ayrıca çocuğum olduğundada ilk deneyimim olmicakmı ozamanda aynı lafımı dicekler sen daha önce doğurmadın bilmezsin anlamıyorum bu insanları ama çok zoruma gidiyor isyan etmeyeyim diyorum allahım günah yazmasın zamanı var diyorum ama yok yok yok

kız inş hamilesin artık kesinleşirr benceeee

yaaaa yapma ama bak eşinde destekçin ne güzel yanında benim 3 yıl oldu ben intihar ediyim ozamannn... kaynananın yaptığınıda allaha havale et bulur merak etme ama ssen psikolojini ferahlat birazzz düşünmeeee

günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları hepicinizi ben ve oğluşum öpüyoruz canlarım pazartesi görüşürüz inşallah:a015::a015:Şeniz

belenay, benbilirim, beryal+, citos2903+, ESCALES+, mercanayse, nilaykisir+, osmaniye80 merabalar hatunlarr

kız escales hamişmisinnnnnn ıyı sevındımmm demiştim snaa yuppyyyyy degerın kaç cıktı bak banada aynını demişti saf dr öburude kızdı ne alaka neden böle demişki sadece kana bakarak hemen öyle denmez dedı..saglıklı bir gebelık dedı... sen anlat baştan ben yoktum neler oldu gel halayı cekelımmm ben benımkıne cekememiştimmm strestenn hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

beryal korkmasın minik nohutun öğret ona şimdiden ucundan accık pilavlıkgamyoncuiremsu
tamam canım anlatacam artık çünkü çok tırstırıyo dilnur teyzesi onukaydirigubbakcemile3
gelcez teyzoş söz dedik.bülbülden de mamiş ısmarla bize amacokacimcoook
afiyet bal şeker olsun canım yediklerin bebişine yarasınn
amin inşallah yarar canım onun için bir sürü şey yiyom zaten
teyzoş ben 5 aylık oldum artık büyüyom hızla.

sunnet demişken kıslarr cocukların herseyi anlayacagı herseyi kavradıgı bildiiği zamanda deil ondan önce yaptırın sunnelerini sonra psikilojileri bozuluyorr
canım biz eşimle geçen gün konuştuk bu konuyu bebğim doğduğunda 3 günlükken falan kestirecez.çünkü bebekken kesilince idrarını daha rahat yapıyolarmı.biz hemen doğunca sünnet yaptıracaz.
selam canımmmmmmmm
iyiyiz şekerim sen nasılsın yeni işin nasıl alıştınmı.
hadi sen bebişi yapta biz halay çekeriz burda.:teytey:
kocişim beni aradı süprizi varmışşşş acaba ne:))
ayyy bana da söyle neymiş kızzzz.nohutumda merak etti kaydirigubbakcemile3
canım toprağım kese 6 haftalıkken görülüyo sanırım sen hamileysen bu hafta 5 haftalık olmalısın haftaya gidersen tam görünür yani.inşallah hamilesindir.
bu arada teyzesi sen bu nohutu öpmedin küstü sana :1shok:

canım rüyan hayırlara çıksın inşallah .ama bende hamile kalmadan önce hep bebek görüyordum rüyamda

asla umutsuz olma inan bu anlattıklarını hepimiz yaşıyoruz yaşın daha gençmiş bu tür düşünleri yaşayan ve sabırla bekleyen bir çok kişi var bende çok yaşadım bu duyguları tam 3 yıl bekledim bebeğimi çok stres yaptım ağladım üzüldüm olmıyacak dedim ama ummadığım beklemediğim anda hamile kaldım hemde doğal yolla gerçi kaybettim ama olsun sonuçta hamile kalabildiğimi öğrendim
sana tavsiyem asla stres yapma aklına getirme bebeği normal hyatına devam et bak nasıl gelecek meleğin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…