Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

evet sumoşum eee bizim buraların tabiriyle yazbaşı geldi bağ bahçe işleri başladı köylere gidip geliyoruz bu arada okuyabildiğim kadar geçmişi okumaya çalışıyorum yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum sağsalim bebeklerini kucaklarına almayıda nasip eder rabbim inşallah

beryal benide listenin sonuna ekle canım . Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah

beryalll canım hazır seni yakalamışken sen bu iğneyi yaptırdıktan sonra yani bi kaç gün sonraa böyle hafif hani adet olmadan önce bi ağrı oluyo ya hafif ama sende de olmuşmuydu

hoşbuldum bütün kızlar toplandık toplandık hadi en kısa zamanda halay çekmeye :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

iltihabı olupta hamıle kalan varmı aranızda kızlar?

benim bi tanıdıgım var aşırı iktihabı vardı zorla hamile kaldı 6.senesinde fakat tansiyonu yüksekmiş doğmasına 2 gün kala öldüü bebekkk... annesi tekrar tedaviye başladııı 1 yılı aştı hala bekliyoo

iltihabı olupta hamıle kalan varmı aranızda kızlar?

canım benim dayımın kızı 19yaşında evli yani ve havuzları vardı onların hep içine gire gire iltihap kapmıştı hemde öyle böyle bi iltihap değildi çok fazlaydı şimdi 7aylık evli ve 5aylık hamile düşün yani hep diyodiki benim çocuğum olmaz falan filan ama hemen oldu iltihap önemli bir şey değil yani ama bol bol su iç çok iyi su bende ilk evlendiğimde vardı ama çok şükür şimdi hiç bir şey yok okadar su içiyomki neredeyse kulaklarımdan su çıkacak vallahakaydirigubbakcemile3

leylem evet canım ben düşükle sonuçlandı ama düşüğün iltihapla alakası yok ondan dolayı hiç sıkıntı yapma çok arkadaşlarım var iltihabı olup doğuran en kısa zamanda bizde doğuracaz kız sen sters yapma yeter :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…