canım benim dayımın kızı 19yaşında evli yani ve havuzları vardı onların hep içine gire gire iltihap kapmıştı hemde öyle böyle bi iltihap değildi çok fazlaydı şimdi 7aylık evli ve 5aylık hamile düşün yani hep diyodiki benim çocuğum olmaz falan filan ama hemen oldu iltihap önemli bir şey değil yani ama bol bol su iç çok iyi su bende ilk evlendiğimde vardı ama çok şükür şimdi hiç bir şey yok okadar su içiyomki neredeyse kulaklarımdan su çıkacak vallahakaydirigubbakcemile3
evet öle yaptık gezdik geldik teyzesiay ay havanın tadını çıkarın ana oğul öpüyom siziii
canım çok sevindim kese büyümüş.min,iş yer yapıyo kendine .yrerim ben onu.kızlar merhaba ..kaç gündür giremiyorum misafirlerim var yaa..anneciğim ve antalyadan arkadaşım..iki gündür evdeyim tati yapıyorum onlarla....bugünde evdeyim ama bi bakayım dedim...kızlar ben iyiyim dün doktora gittim bebişimi göremedik kese büyümüşş....doktor herşey normal gidiyor kese güzel büyümüş bebek bence burada ama daha çok küçük dedi...tahminen 5 haftalık daha geç döllenme olmuş...adet tarihine göre 7 haftalık çıkıyor ama 5 haftalıkmış...ne bileyim yaa bır hafta daha bekleyeceğim..işallah görürüz kızlar...sizi seviyorum görüşürüz yine
ben varım kuşummmkımse yokmu ya
inşallah canımdündü genelde düzenlidir ama mevsim degişikliği olabilir diyorum ama insallh hamileliktir
evet kuş tehlikeli canım .kızlar ben bir şey sorcam ama ben evde muhabbet kuşu besliyorum bebek doğunca zararı varmış kızlar işin kötüsü ben bu hayvanlarada aşırı düşkünüm onlar olmayınca yapamıyorum yıllardan beri kuş ve balık vardır benim hayatımda hadi balık sorun değilde kuşu besliyemiyecekmiyim kızlar bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirm.
selam canımslm kızlar nasılsınıza.s.
çok ıyı moral verdın saol :) benımkı fazla deıl canım
leylem sıkma canını iltihap geçici bi olay çok dikkat et ayağını sıcak tutbetona falan sakın oturma inşallah geçer:) iltihapla hamile kalanda çok.
moral derken bi soru sordun örnek vardı cevap verdim yani olabiliyomuş demekki iltihabı olanın anlamında pardonnn
ben hıc su ıcmıyorum malesef
6 yıl olmamıs dıyınce korktum ama ya bende o kadr beklersem dıye
ben geldimm kaydirigubbakcemile3 haftasonunuz nasıl geciyoo kıslarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?