Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kıslar ben çıkıyorum adapazarına kayınvaldemlere gidicem çıkmam lazım daha eve gidim eşyalarımı alıcam.neyseki işten arkadaşla aynı yerde oturuyoruz arabayala gidicez.sizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın pazartesi görüşürüzzzzzŞeniz hihoyyyt

güle güle canımmm

haklısın sumosss aman salla işler ı sankı 2 kişiyizzzz 19 mayısta yaparım tatıl:)))
gülbenın son sarkısı cok güselll onu dınlıyorummm bende kadını sevmem ama sarkı güselll
leylem ben sana cevp yazmısıtm

güle güle canım kendine iyi bak pazartesi görüşürüz canım benimmm:a015::a015:

güle güle canım kendine iyi bak pazartesi görüşürüz canım benimmm:a015::a015:

kız sağol baktım bens ana vermısım galıba veremedım gene cunkı...sağol teysesııı
ya avatarımı değiştircem cok sıkıcı benımkı bana bir sıte dıyın nerden değiştirebilirim-tatlicadiarzu-

slm canm ordamısın ınsallah bende en kısa zamanda hamıle kalırım cok ıstıyorum sanırım kafama takıyorum dıye olmuyor

göremedım yazdıgını sendemı aynı dertten muzdarıpsın yanı hamıle kalamama

sevgi kelebeklerim ben geldim .nasılsınız bakalım .bugün hava çok sıcak burda bodrum yanıyo walla.tam deniz havası .gezdik geldik arkadaşımla.

hg beryall
leylem gecmişe bakarsan bayagı uzun yazım cnm ben suan hamileyım cnm eylülden beridir beklıyorum sana uzunca yazmısıtm ama görmemişin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…