aysen74 uyumuyodum canım iş yapıyodum benim durumumu sormuşun 6 yıllık evliyim koskoca 6 yılda 2 düşük önemli problemimiz yok eşim gayet iyibendede biraz tembellik var hepsi bu ama ben yavrumun dünyaya gelme vaktinin gelmediğine çok inanıyorum biliyomusun onun içinde içim çok rahat canım allaha olan inancım benim terapim oluyo yavrumun ruhu alem_i ervahta yaratılmışsa mutlaka bi gün benim bendenimde canlanıp kollarımda bana o kutsal annelik duygusunu yaşatacak rabbimden tek dileğim herşeyde olduğu gibi yavrumunda hayırlısıyla bende can bulması :CüvCüv:
slm kıslarr dun bi ara girmiştim eşim uyuyodu slm verdim ama çıkmak zorunda kaldım koçiş uyandı yapıştı pcye bu arada bugun kırmızılarım geldi benim hamiş deilim bu ayda zaten beklemiyodum yıkılmadım üzülmedim yanii bugun duramıcam dun gece babamı hastaneye yatırdık bugun oraya gidicem ziyarete dun rahatsızlandı birden neyse kıslarr herkese iyi hafta sonları dileirm en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
canım benim üzülme inşallah bu ay hamile kalırsın .hayırlısı olsun .slm kıslarr dun bi ara girmiştim eşim uyuyodu slm verdim ama çıkmak zorunda kaldım koçiş uyandı yapıştı pcye bu arada bugun kırmızılarım geldi benim hamiş deilim bu ayda zaten beklemiyodum yıkılmadım üzülmedim yanii bugun duramıcam dun gece babamı hastaneye yatırdık bugun oraya gidicem ziyarete dun rahatsızlandı birden neyse kıslarr herkese iyi hafta sonları dileirm en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
selam canım nasılsın .slm kızlar nasılsınız mavi_gozlu babana geçmiş olsun canım inşAllah önemli birşey yoktur
SLM KIZLAR NE O BUGÜN herkescikler pikniğe mi giitti
senin ilk bebiş mi canım
ben çok istiyorum diye olmuyo heralde
canım benimde 3 yıldır olmuyordu .sol yumurtalığım alındı geçen yıl.ur vardı .şimdi iyiyim allaha şükür hatta hamile bile kaldım.umutsuz olma.ben ameliyattan sonra yumurtalık geliştirci ilaçlar içtim en sonda çatlatma iğnesi vuruldum OVİTRELLE isimli.iğneden sonra hamile kaldım .inşallah seninde bebişin olur allah isteyen herkese nasip etsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?