nilüş bende yoktum kıs kaç gündür
baya fransız kaldım topişe
sen geszdin tozdun ohh gününü gün ettin bende anca iş yapıyo üleee
kendimi kak temizlik şirketinin elemanı gibi hissetmeye başladım
bende bi hamile kalsamda şu ev işinden bi terfii etsem hiç fena olmayacak
ayyy evet engüzeli o oluyo valla ne gündüz nede gece çalışıyosunn)))hihihi)))doktor gece çalışmasınıda yasakladı daha yeni bi yerleşsin güzelce dedi..pek rahat oldu kızzz)))))
-tatlicadiarzu- onlar benim kızımın resimleriydi teyzesi alkisalkisalkis
Bir kaç gün öncenin sayfalarına baktım.Ultrason görüntülerini falan görünce heveslendim doğrusu.Bu arada umut listesinde benim adım yok kızlar....
canım hoşgeldin .listede adın var iyice bak .108 numaradasın bak
canlarım ben çıkıyorum arkadaşım aradı dışarı çıkıcaz.belki denize giderizkaydirigubbakcemile3 .öpüyorum kocaman .gidip oğlumu yüzdüreyim azcık
cnm adetin biteli 10 gün olmuş
adetin geçmemişki
senin şimdi yumurtlama zamanın boş geçirme ders çalış :jeyyar: okiş
günaydın cnm hoşgeldin nasılsınŞeniz
saol cnm sen bitanesinŞeniz
nilüş kıs bursa civarında kırmızı asfalt döküldü benim için :jeyyar: gezerken görürsen o yoldan geç benim içinsüprizzzzzalkisalkisalkis
vildancım canım ben iyiyim sen nasılsın erkencisin bu gün yine kızzz :)
iyidir güzelim sen nasılsın nohutum nasıl öpüçük yokmu banaŞenizcanım adetin biteli daha 10 gün olmuş henüz belli olmaz ki .adetinin üzerinden en az 3 gün geçince testte belli oluyo.
günaydın canikom nasılsın
canım nasılsın hoşgeldin .minişim nasıl büyüyomu .oyyy gezin canım ne güzel ohhh tatil yaptın ne güzel .
slm canım hoş geldinkıslarrrrrr selam bennn geldimmmmmmmm
tşkler sanada hayırlı sahablar hoş geldinHerkese hayırlı sabahlar .....
Amin abyosun haklısın.Allah anne olmak isteyen herkese nasip etsin inş.Bu arada bir soru sormuştum ama gören oldumu bilmiyorum.Düşük yapalı 1 ay oldu henüz regl olmadım.Ama uykuya çok düştüm çok uyuyorum.Hormonlarla ilgisi olabilirmi?
canım ben hiç hamile olmadım ama hormonlarda bozulma olmuş olabilir bence bir dr gitsen daha net cevap alırsın diye düşünüyorumAmin abyosun haklısın.Allah anne olmak isteyen herkese nasip etsin inş.Bu arada bir soru sormuştum ama gören oldumu bilmiyorum.Düşük yapalı 1 ay oldu henüz regl olmadım.Ama uykuya çok düştüm çok uyuyorum.Hormonlarla ilgisi olabilirmi?
tşkler canım iyiyim sen nasılsınHoşbulduk ilterçakır.Nasılsın?Kızlaaaaaaaaarrrrr uyku sorunum düzelecekmi?
bırı bıseyler yazsın nolur 6 aydır korunmuyoruz ama bebek yok
kızlar netten baktım yumurta çatlarken gorulen kanama yazıyodu acaba benım dun yumurtammı catladı?adetım bıtelı 9 gun olmustu ama dun kanamam oldu bılen varsa yazsın nolur hıc bı bılgım yok benım
dur canım yaa panik yapma bu kadarbırı bıseyler yazsın nolur 6 aydır korunmuyoruz ama bebek yok
canım benim..bizde 7-8 aydır korunmuyoruz ama bizde de bebek yok doktora gittik rahim ve yumurtaların iyi dedi..yani çalışmalara devam..3 gün var adetime umutla bekliyorum..sende umudunu kaybetme şekerim.kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?