Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım benim bende sizi özledim valla bi beş dk bakiim dedim dedim ne var ne yok

niye gülüyon kız napiim anca o kadar olmuş aşkolsun:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

anam açıkta bişi yok uyuma gülüyom ben asalete bak dedim ne dedimsırnaşık şey 999...333 ne kadar güzeldi
all işte sen mesaj yazdın bozdun bende sana rep verdim uyumunu bozdumalkisalkisalkis

kıs serra hamişmi yoksa geçmişi okuyamadım yaww

serracım canım çok tebrik ederim :lepi::lepi:rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bütün isteyenlerin başına inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

okyanus bebiş nasıl canım cimcime hangi ayda aramıza teşrif edecek acabaa :ecrin_bebek:

efet cnm serrada bugün müjde verdikaydirigubbakcemile5

anam açıkta bişi yok uyuma gülüyom ben asalete bak dedim ne dedimsırnaşık şey 999...333 ne kadar güzeldi
all işte sen mesaj yazdın bozdun bende sana rep verdim uyumunu bozdumalkisalkisalkis

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
delüüü niye bozdun bakiim uyumumu:mymeka::mymeka:yerimsenibenyerimseniben

ay valla senle muhabbeti özlemişim he bu kadar ara vermek ii gelmiyo bana
bu ara kayınvalidemlerdeyim onun için pek giremiyorum eşim sağolsun bilgisayarı bırakmıyo bana gündüzleri evde yaaww

valla bende çok özledim cnm eski muhabbetleri
şimdi yaz geldi herkeste bi telaş gezme tozma toplanamıyoruzki sohbet edelim
en çok sürtende benim ben başı çekiyomsırnaşık şeysırnaşık şey

valla bende çok özledim cnm eski muhabbetleri
şimdi yaz geldi herkeste bi telaş gezme tozma toplanamıyoruzki sohbet edelim
en çok sürtende benim ben başı çekiyomsırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

zaten sen bizim aklımızı çeliyon burda herşeyin başı sensinkötükedihüsokötükedihüso
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ben çıkıyorum vildanım ara ara girmeye çalışıcam hepinizi öpüyomŞeniz

çitos beryal hakça sizide ösledim yawwwŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

bebişlere ii bakınna.s.a.s.a.s.

ee kendileri 1 eylülde gelcek kısmetsesırnaşık şeysırnaşık şey çok ii maşallah boyuna dürtüp duruyo beniialkisalkisalkisalkisalkisalkis
hayırla sağlıkla gelsin inşallah
kıs hayırsız doğuma gitmeden önce bize haber ver haa senin işin belli olmaz
ben unutmam tarihi özel atarım sana ama olsun sen yinede gidiyorum dua edin bana de bizde burdan hem dua edelim sana hemde ıkınalım doğumun kolay olsunsırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

zaten sen bizim aklımızı çeliyon burda herşeyin başı sensinkötükedihüsokötükedihüso
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hee çiban başı

ben çıkıyorum vildanım ara ara girmeye çalışıcam hepinizi öpüyomŞeniz

beryal hakça sizide ösledim yawwwŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

bebişlere ii bakınna.s.a.s.a.s.

güle güle canişim benimde iş başımdan aşıyo zaten bende ateş almaya gelmiştim
kendine ve cimcimemize iyi bak annesi öptüm seni iyi geceler iyi uykular son uykuların:jeyyar:-tatlicadiarzu-sırnaşık şeysırnaşık şey

üleeyn şurda diloş olsa hiç fena olmazdı beeşakkıdışakkıdı

ohh maşallah bir hamişimiz daha olmuş tebrik ederim serracım allah hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah ayy halaya geç kaldım ben ya ama olsun ben çekeyim tek başıma bu saatte kimsecikler yok ama demesinler sonra bu deli ne yapıyor bu saatte diye amaaan desinler delidir ne yapsa yeridir oh oh yandan yandan:teytey::teytey::teytey::teytey:
azıcıkta oynuyayım:dance::sm_cool:sositosositoohh döktüm kurtlarımı sayende serracım tekrar tebrik ederimŞeniz

insallah hepimiz den hayirli haberler gelir yakin zaman da hepimizin dualari kabul olurda bebislerimiz gelir bizi cok yormadan gerci benim da 1 ay oldu denemelerim de da yok bisi bugun adet oldum uzuldum bazi insan lar var korundu halde hamile kaliyo bebeyi istemiyo biz se istiyoruz deniyoruz da yok ama olucak insallah allah izin verirse hepimizin de bebisleri gelicek yakin da

ben gecen yil evlenmeden once londrada yasiyodum ve cogu zenciyin ikiz bebekleri var veya kucaklarinda 2 3 cocuk var merak etim sordum bu durum ne diye bi arkadasa ve o bana dedi ki zencilerin cogunun ikizi veya 3 cocugu var cunku onlar temizlik yapmaz calismaz tek bildikleri cinselik ve gezmek diye cevap verdi ve sasirdim zaten derler ya istemedigin beklemedigin zaman hemen hamile kalir misin ama isteyince cabuk olmaz diye:)

arkadaşlar mrb.bugün hastaneye gittm test yapıldı.ve evet hamileyim.ama ben hiç sevinemiyorum.şapşal gibiyim.karışığım.elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemiyorum.ilgincim.beni sallayın.
canım benim gözün aydın allah bebişini kucağına almayı nasip etsin ay nasıl sevindim kız dur bende çekeyim halayı :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

günaydın canım benim nasılsın bakalım bebiş nasıl

ayy cnm senı gördume sevındımmm sen naptın dra gittnmı inş. hersey ıyıdır
escales hsonundan berdırı berbatım midem berbat folık asiti bile 2kez içemıyorum gunde 1kez içebiliyorum bişey olurmu yaa.dun msla öğlen bişey yemedımmmm bir meyve suyu içtim..ikindi vaktı dısarda atstrdım eve geldım yattımmm .mutfaga giremıyorum canım ne isterse saglıksızda olsa onu yıyıyorumm..midem berbat ıns daha beter olmazzz.cok moralım bozukk...:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…