canım benim bende sizi özledim valla bi beş dk bakiim dedim dedim ne var ne yok
niye gülüyon kız napiim anca o kadar olmuş aşkolsun:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kıs serra hamişmi yoksa geçmişi okuyamadım yaww
serracım canım çok tebrik ederim :lepi::lepi:rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bütün isteyenlerin başına inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
anam açıkta bişi yok uyuma gülüyom ben asalete bak dedim ne dedimsırnaşık şey 999...333 ne kadar güzeldi
all işte sen mesaj yazdın bozdun bende sana rep verdim uyumunu bozdumalkisalkisalkis
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
delüüü niye bozdun bakiim uyumumu:mymeka::mymeka:yerimsenibenyerimseniben
ay valla senle muhabbeti özlemişim he bu kadar ara vermek ii gelmiyo bana
bu ara kayınvalidemlerdeyim onun için pek giremiyorum eşim sağolsun bilgisayarı bırakmıyo bana gündüzleri evde yaaww
okyanus bebiş nasıl canım cimcime hangi ayda aramıza teşrif edecek acabaa :ecrin_bebek:
çıkıyormusun diloşumm...kendine iyi bak bebişimm...görüşürüzzz
canim benim bulantilarim 5haftada basladı 12 haftamda hafifledi artık yemek yapip yiyebiliyorum ama suan iyiyim cok sükür bazen sabahlarii ac kalktıgımda oluyo o kadar istahim acildi insallah sen benim gibi olmazsin 1 aya yakin annemde kalmistim.bende senin haftalarinda paso uyuyodum aksam 8 bi uyuyodum sabaha kadar delıksiz ama zamanla geciyo o durum bende simdi gunduz uykulari basladi biraz kestirmezsem sersem gibi oluyorum böyle canim bu durumlar hastalik degil olmasi gereken durumlar migdende bulancak uykunda gelcek asercende tatli telaslar allah kolaylik versin hepimizeevt belkide bişi olmayacaktı ama yinede bişeyi varki bakmıyor.ilişki bile herşey yasak yani tam yerleşme zamanı dedi..herkezin sistemi farklı ....işallah buhafta görürüm ..mesela buhafta göremez ise bakacakmış..şimdi varsa ve sağlıklıysa neden o riske giriyor onuda anlamadım hayırlısı olsun inşallahhh......
yok bulantım falan yok çok şükür ama 2 haftaya başlar dedi doktor...bazısında erken başlarmış kiminde hiç olmazmış bakalım bizde nasıl geçecek....uykum çok oluyor sadece...senin nasıl..
valla bende çok özledim cnm eski muhabbetleri
şimdi yaz geldi herkeste bi telaş gezme tozma toplanamıyoruzki sohbet edelim
en çok sürtende benim ben başı çekiyomsırnaşık şeysırnaşık şey
hayırla sağlıkla gelsin inşallahee kendileri 1 eylülde gelcek kısmetsesırnaşık şeysırnaşık şey çok ii maşallah boyuna dürtüp duruyo beniialkisalkisalkisalkisalkisalkis
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
zaten sen bizim aklımızı çeliyon burda herşeyin başı sensinkötükedihüsokötükedihüso
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ben çıkıyorum vildanım ara ara girmeye çalışıcam hepinizi öpüyomŞeniz
beryal hakça sizide ösledim yawwwŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
bebişlere ii bakınna.s.a.s.a.s.
canım benim gözün aydın allah bebişini kucağına almayı nasip etsin ay nasıl sevindim kız dur bende çekeyim halayı :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytarkadaşlar mrb.bugün hastaneye gittm test yapıldı.ve evet hamileyim.ama ben hiç sevinemiyorum.şapşal gibiyim.karışığım.elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemiyorum.ilgincim.beni sallayın.
slmmmm bizim kızlar yokmu(
günaydın canım benim nasılsın bakalım bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?