Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

gülüm daha gitmedim dün kant tesiti verdim bekliyorum kız ben sana kıyamam midenmi bulanıyor senin anacım :icecream:

gunaydın özbekkkk hg dın yenımısınnn görmemiştims enı
sana hg repı verdım kızz bende beklıyorummmmmmmmm..senın hıkayen nedırr

escales son kan tesını ne zaman yaptrdın ve kaç cıktı aynıs eyı bana demiştiler ya ondan sordum drlar adamı hasta edıyorr bende kalp atısını duymadan inanmıcam hala sevınemıyorum kımseyede diyemıyorum:))
bulantıda değil değişik bişey yaaaaa halsızlık paso uykuuuu napıcam moralım bozukk hep böle olmaz demı mirmirmirmir pişman oldum hamile kaldımaaaa hep böle olmasın nolurrrr laelaelaelaelae

TARİH : 19.05.2009 SAAT : 08:55

HAMİLE LİSTESİ

İSİM____________________ SAT ______________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK___________kız
3.Çİtos2903 :______________10 OCAK____________erkek
4.beryal: _________________12 OCAK ____________erkek
5.bİrcan:__________________25 OCAK
6.sÜprİz_mucİze : __________6 OCAK
7.İNTERHAT: ______________
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT __________kız
19.ÖZLEMİMSİN: ___________ 9 ARALIK _________erkek
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:______________
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART
15.sessizdeniz:____________ 21 MART
16.sevgii:) _________________19 MART
17.nilüfer79 ________________24 MART
18.muhasebe22 ____________
19.gaye ___________________
20.aki.no.bebii _____________ 9 ŞUBAT _________erkek
21.benbilirim________________1 NİSAN
22.bitirici ___________________6 NİSAN
23.smhsmh ________________31 MART
24.serra84 _________________13 NİSAN

UMUT LİSTESİ

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.pinkrose
12. yeb2004
13.sumos23
14.dyd
15.kurnaz
16.alin
17.yadel
18.ezgicik
19.eylull
20.pingu.
21.funda41
22.selra
23.huzeyfe
24.yosun2003
25.orays
26.butha.
27.ozle_mm.
28.bilgen35.
29.tatl :
30.SivriBiber:
31.NAZ87:
32.melike25:
33.burcinn:
34.hayrun:
35.meryem82.
36.zahidem:
37.triyandafil:
38.Eski_dünya:
39.umutlu16:
40.ekince:
41.ceylanmelek:
42:srncr :
43:daisy24:
44.34nesli:
45.vildan83:
46.bengl :
47.&ayla&:.
48.cesica:
49.mavi_gozlu:
50.ebrar42:
51.osmaniye80:
52.fransiyum:
53.ALARA1983:
54.angel_eda:
55.talyaa:
56.ktg:
57.belenay:
58.datlum:
59.zeyn77:
60.yagmur2009:
61.windy:
62.niran77:
63.yldz:
64.iklimtuana:
65.tekecen:
66.ESCALES:
67.dezy:
68.gize:
69.ozbek83:
70.sedcan:
71.k.a.y.r.a
72.sinemis84:
73.AYSEN74:
74.abyosun:
75.esengülüm:
76.NS72
77.sekerkiz67:
78.himeros:
79.hummu85:
80.sema785
81.emelistan:
82.iltercakir.
83.FİRUZE:
84.nsb:
85.chen.
86.gulde:
87.nilaykisir.
88.deniz_4444
89._kardelen:
90.tombilibu
91.pufi:
92.yarenb:
93.papatya_1979:
94.sulezehra:
95.empty002:
96.kuskonmaz:
97.bebis02:
98.cisem001:
99.filiziko:
100.duygumehmet2
101.ECE_ESKICI:
102.rengarenk_ :
103.mercanayse:
104.sevimsizim:
105.sekeriim:
106.gulencim:
107.megryann
108.beleney:
109.memuriye
110.leylem:
111.ozgurum:
112.meleksen:

KIZLAR EN YENİ LİSTE BU.İSMİ OLMAYANLAR LÜTFEN BANA BİLDİRSİN .
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

be pcos hastasyı burda cokta ei sayılmam 69. sıradayım buğün üzgünüm 3.günü tedaviye başlıcaktık sabah actım pc yi randevu alıyım diye carsambada calışmıyorlarmış bizde 4. güne kaldık hayırlıısı bakalım

valla bende bilmiyorum kuşum heralde toparlanırsın benim bildiğim kadarıyla geçici bir süre olması gerek ama öyle deme kız sen ne kadar bebiş istiyordun inşallah hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarsın sıkma sen canını allah büyük canım bu arada canım son kan testini dün yaptırdım ama çarşamba günü alacağım odeğil korkmayada başladım hadi kimyasal gebelikse ben neden adet olmuyorum insanın aklına bin türlü şey geliyor sonuçları bir alsam rahatlıyacağım valla :CüvCüv:

geçmiş olsun canım burda bu şekilde rahatsız olupta bebiş sahibi olan var canım sıkma canını olmadı perşembeye gidersin canım benim
kızlar tuşların b azıları basmıyor bazen eksik cıkıyo yazılar kusura bakmayın

olsun canım benim tuşlar çalıştığı halde hızlı yazmaktan tuşlara eksik basabiliyorum kusura bakılacak bir şey değil canım benim bu arada hoşgeldin güzelim

kızlar hoşgeldiniz beryal+, nilüfer79, nsb toprağım nohutun nasıl kız nilüfer senin mercimek nasıl anacım bu arada nsb nasılsın canım benim

inş.. bişey olmazzzzz escalesss bence ıyı cıkıcakk içini ferah tut..hava güzelll biraz olmadı gesmeye gideyımmmm acılırımmmm

nsb gunaydınnn
beryal gunaydınn
nülü gunaydınnnnnn sizi gördukkkkkkk
nülü evet ben duyrasam sendne duyrasınn persembe gitcezz.kız folık asiti 1kez alabılıyorum berbatımmm zaten dr demişti bulantıyı artırır kendı kendıme işmı yaptım anlamadım .yemeke yıyemıyorumkı ilacı alabileyımmm off

inş.. bişey olmazzzzz escalesss bence ıyı cıkıcakk içini ferah tut..hava güzelll biraz olmadı gesmeye gideyımmmm acılırımmmm
bende onu yapmaya çalışıyorum canım benim çık biraz dolaş canım benim

gülüm ben akşamları hepsini bir içiyorum yatarken bir eczacı arkadaşıma sordum bir sorun olmıyacağını söyledi bende öyle yapıyorum canım benim eğer içebiliyorsan yatarken hepsini bir iç canım benim

kızlar boşverin be n kafama okadar takmıyorum şu an benim derdim başka 6 haziranda cıragan da düğünümüz var ben kapalıyım dikişide güzel dikiyorum nasıl bir sey diksem diye araştırıyorum:)

slmmmm bizim kızlar yokmu(
selam canım
evet canım serra 84 hamile dün akşam geldi haber halay bugüne kaldı haydeeeeee.inşallah yarında senin için halay çekecez yuppi sara da olsa keşke halay başımız o olurdu yaaaa sara ösledim yawww
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:1hug: günaydın can kuşlar
günaydın canım
kızlar hoşgeldiniz beryal+, nilüfer79, nsb toprağım nohutun nasıl kız nilüfer senin mercimek nasıl anacım bu arada nsb nasılsın canım benim

günaydın biz iyiyiz teyzoş yarını bekliyozzz senin sonuçları
inşallah yarın senin içinde çekecez halayı :teytey:

kızlar boşverin be n kafama okadar takmıyorum şu an benim derdim başka 6 haziranda cıragan da düğünümüz var ben kapalıyım dikişide güzel dikiyorum nasıl bir sey diksem diye araştırıyorum:)

hadi güzel bir el uğraşı canım benim internetten bir araştır canım kapalılar için güzel şeyler var

bence elbise dik çünkü alt üst daha kadınsı oluyo.elbise çok şık olur bence.eşarbınıda arkadan toplat çok şık aksesuar takıyolar öle yap kuşum

inşallah canım benim ya ne bileyim sanki yokmuş gibi geliyor kafam çok karışık gülüm inşallah vardırda bu kadar üzüldüğüme değer inan şu bir kaç gün bana eziyet gibi geldi zaten adamlada kavgalıyız :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…