günaydın canım hoşgeldin nasılsın bakalım a.s
inşallah canım ya inşallah
ben yaptırmadım gülüm :1closedeyes:
canım sen de oldumu hiç böyle
günaydn cnm bişe sorcam ben size cok kafam karıştı aramızda daha önce adet söktürücü ilaç kullanan varmı
belenay, beryal+, ESCALES+, istanbul_, meliiis, nilüfer79+, Niran77, rengarenk_, sekerkiz67, sinemis84 hepinize günaydın
sana da günaydın canım hoşgeldin
belenay, beryal+, ESCALES+, istanbul_, meliiis, nilüfer79+, Niran77, rengarenk_, sekerkiz67, sinemis84 hepinize günaydın
yokmu yeni haberler topiğimizde yaabayadır uğrayamadım
günaydıınnn canıma.s.
canım sen sağlıklı şeyler yemeye çalış arada yaptığın kaçamaklar çok olmadıkça bir sorun olmazevt canım haklısın hep düşünüyorum ama birandada kesemiyorum ya ben nekadar sağlıksız yaşıyormuşum meğer diye düşünüyorum..yani iki keyfim vardı çay kahve kola sigara ...hiç süt içmez meyve yemezdim ve şuanda herşeyimi değiştirdim ama okadar zor birşey ki bunalıma girdim ki anlatamam..onu içme bunu yeme ..zaten sigara bi illet biliyorsun enazından onu içmiyorum herkez hayret ediyor valla...çayıda günde 1-2 bardak içiyorum çoook açık....şimdi bide işteyim ya bak şuanda bile önüme çay geldi koydular anacım..ama içmem bunu....evde olsam içmem belkii..bilmiyorum benımde bunlara canım sıkılıyorrrrr işteeeeeeeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
eskiden bukadar dikkatmi ediliyordu ya hastalık hastası olcaz yakında......
bende laf aramızda arada çikolata dondurma yiyom haftada 2 kez falan ama az tabii.
günaydın şekerim nasılsın .günaydın canlarım gününüz aydın olsun
ohhh bizim içinde öp kokulu kokulu .hoşgeldin canım benim kilolarla kafayı bozduk biz allah sonumuzu hayra getirsin
valla bilmiyorum gülüm ama ben bayağa aldım kiloyu
valla deme gitsin ben her gün öğle yemeğine anneme giderim kız ben annemi çok seviyorum varya kavga etsekte tartşsakda varya onu görünce sıkasım sıkasım içime sokasım geliyor tamam kuşum senin yerinede nohutumuzun yerinede öperiz
canım inşallah bebiş vardır sıkma sen canını allah büyük tatlı kuşum
serra hamile canım benim
canım güzel işte bak yiyosun ne güzel .ama çayı kahveyi de azaltsan tam süper olacak :lepi:yinede enazından sütümü meyvemi yumurtamı etimi hiçç aksatmıyorummm...bide bebişimi bi göreyim biraz daha hissederim..hiç bişi hissetmiyorum yaa dahada bi zoorrr oluyor
ne güzel canım .bende burda amerikan hastanesinde doğum yapacam doktorum doğuma yakın konuşuruz dedi onlarda da varmış bu sistem ..beryallcim buarada bebişimiz için çok hayırlı bir iş yapıyoruz biz kordon kanını aldıracağız...sanada tavsiye ederim biz güzelce araştırdık 2500lira..sonra yıllık 100 euro ödüyorsun....
ama çook faydalı..bebeğin dışında ihtiyaç halinde annede babada bile kullanılabiliyor....
ben çok güzel araştırdım hatta hala bağlantıdayız....merak ettiğin bişi olursa anlatabilirim sanada tatlım...
ama çok güzel evet doğacak kardeşe anne babaya da faydalı .allah kullanmak nasip etmesin ama yinede önlem almak en iyiysi.
sıkmasın canım .adam kıskanıyo ne yapsın .erkekler ara sıra yapıyolar böyle.sen toprağımın sözünü dinle gülüm bekle bende öyle yaptım valla benim zibidi bayağa bir dişli ama olsun artık hayırlısı bakalım ne çıkacak
günaydın nasılsın ablacım
tamam kuşum kolay gelsin sana canım benim
üstüme gelmesi sıkıyor gülüm beni zaten bu aralar kırdım kafayı birde onla uğraşmak istemiyorum kıskançlıkta nerden çıktıysa bu sene adam seneler geçtikçe kıskançlığüı çıkmaya başladı :ecrin_bebek:
bu arada sen bebek sıkıntısıyla biraz alıngan ve hırçın oldun sanırım o yüzden alınganlık yapıyosun .sakin ol tatlım .inşallah yarın daha rahat olucan.
günaydın belenay,beryal,escales,kayra,özbek83,sinemis84 hepinize güzel bir gün diliyorum canlarımhihoyyythihoyyyt
günaydın tatlım nasılsın .serdarım nasıl oyy teyzesi öpsün onu.Şeniz
günaydın canım nasılsın bakalımbelenay, beryal+, ESCALES+, istanbul_, meliiis, nilüfer79+, Niran77, rengarenk_, sekerkiz67, sinemis84 hepinize günaydın
[kacta gıtcen bugun sonuçlara hayatım
bende düzensiz adet görüyorum uzun zamndır 39 sonra 38 ve en son da 31 gün aralıklarla oldu gecen ayın 15inde olmustum işte buaralar tekrar olmam lasımdı bana stres yapmaya baslladı bende eczaneden farlutal hapını aldım ama kullanmaya cesaret edemedim yan etkisi olur mu die bide bu hapı kullanmak için uygun bi zaman gerekli mi yani bugün hastalgımn 35. günü hemen baslasam olur mu cnm yaaa
aa nerelerdesin sen bakım.....yoksun nezamandırkötükedihüso
günaydın canım nasılsın bakalım
gülüm bugün kapalı 19 mayıs diye yarın faks çekicekler sonuçları bakalım ne çıkacak odeğil benim o doktora gitmem lazım nasıl ayarlıycam oda ayrı bir sorun malum çalışıyorum
hoşbulduk naber cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?