Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydın sevgii hg canım nasılsınız bakalım...evet canımescales hamile bende çok sevindim:teytey::teytey::teytey:

hamişler çoğalıo maşallah darısı isteyen tüm arkadaslarımıza....biz iyiyiz teyzesi nolsun özledik sizleri 9 hafta olduk büyüyoz teyzemiz:dance:

yeb nıye yazmıyrsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cıtos hg pınk hg
günaydın hb

Günaydın cıtos nasılsın? Kolay gelsin benbilirim fazla yorma kendini ....
günaydın cnm hb iyiyim sen nasılsın

kızlarrrrrrrr günaydınnnnn biz geldikkk escales hamileymiş ayyyyyyyyy çok mutlu oldum yaaa sağlıkla gelsin bebişin kızz çok tebrikler ben halay çekemiom bebişten dolayı ama :teytey::teytey::teytey:
günaydın sevgi hşgeldin cnm gel kız gel sanalda çekiyoz zati bişi olmaz katıl bana:teytey::teytey::teytey:

günaydın citosum nasılsınız bakalım:1hug:
günaydın benim tatlı arkadaşım topikte gözlerim seni aradı çok özledik seni oğluşumla durbi sarılayım sana nasılsın cnm :1hug::1hug:Şeniz

sağol sevgııııı
sen elazglımısın cnmm benım esım oralıı belkı doğuma oraya gelebilirimm nasıl iyi dr hastane varmııı yoksa ista gidicemm artık kendı ailemın yanınaaa

günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli??bende iyiyim..biraz önce misafirimi antalyaya yolcu ettimsenağlamacanım arkadaşım gitti.....
buarada escales kızzz napıyorsun haberler iyimi tatalışş???

ben bilirim bence yürüyüş için erken benim eşimde doktor ve 3 ay önermedi bilemem yinede sen bilirsin çok yorma ya annesi zaten yeni tutunmaya çalışıo yürüsende az yürü çok yorma arkadasımm

günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli??bende iyiyim..biraz önce misafirimi antalyaya yolcu ettimsenağlamacanım arkadaşım gitti.....
buarada escales kızzz napıyorsun haberler iyimi tatalışş???

nilüfer hg canım nasılsınız bakalım. Allah kavuştursun.
şimdi seni soracaktım sen yazdın. escales hamile:teytey:süprizzzzzsüprizzzzz
bende bugün öğrendim çok sevindim:sm_cool:

sağol sevgııııı
sen elazglımısın cnmm benım esım oralıı belkı doğuma oraya gelebilirimm nasıl iyi dr hastane varmııı yoksa ista gidicemm artık kendı ailemın yanınaaa

canım benimde eşim buralı ben izmirliyim valla bende bilemiorum hastane konusunda pek fikrim yok gelmeden bi araştırın mutlaka ne desem yalan şekerimmmmmmm

:Saruboceq:

canım benim sagol ama be tedaviye başlıcam bana şöyle dua edebilirsiiz allah cok doktor kapısına yollamasın beni ilk tedavide gelsin meleğimiz

canım inanın hep sizlere dua ediyorum. inşallah ilk tedavide olur ya da tedavisiz süpriz yapar bebişin...

escales iiiyim umutluyum mutluyum saat 1 de doktora gitcem dün akşam kulakların cınladımı eşimle seni konuştuk siz naptınız akşam bakıyım eşinin yüzü nasıldı
dün gelmiş gülüm hani şu doktorların kalp atışlarını dinlediği şey varya ondan almış bizimki bak ne getirdim diyor görseniz gülmekten öldüm haline arkama yastık getirmiş ki rahat oturayım
koşu bandında tempoyu cok cıkarmıyorumm 3 il başlıyıp 4 sonra 5,2 fln bitiyorumm 3km yürüdüm işte gecende terledım ama
canım çok yorma kendini
günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalımhihoyyyt
hoşgeldin canım benim
işler duruyor kızlarr kaçtım bennnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemilecokacimcoook:cüvcüv:şeniz

canım ben bebiş istiyordum test yaptım belli belirsiz bir şey var ama o doktora gittikten sonra baktığım testti bana doktorum kimyasal gebelik olabilir diyince bayağa sıkıldım o ara test yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm ama öyle diyince doktor umut etmemeye çalıştım 18 inde kan testi yendiden yaptırdım dün değerlerim artmış doktora gittim testi gösterdim o ara ultrasona girdim bebişimi gördüm oan kalakaldım canım anlatamam sana elim ayağım biribrine dolaştı gözlerim doldu süper bir duygu içinde tatlı bir varlık var
escales tebrik ederim cnm rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah çok sevindim oleyyy bi halay çekeyim artık rahatça:teytey::teytey::teytey::hooray::enbuyukkk:
saol canım benim saol güzelim
kızlarrrrrrrr günaydınnnnn biz geldikkk escales hamileymiş ayyyyyyyyy çok mutlu oldum yaaa sağlıkla gelsin bebişin kızz çok tebrikler ben halay çekemiom bebişten dolayı ama :teytey::teytey::teytey:
kız fazla çekmem bebişin sallanmasın kuşum
saol canım biliyorum ama inanın varya benimle bu kadar ilgileneceğinizi düşünmemiştim bu sevinci sizinle paylaşmak çok amaçok güzel bir şey kızlar allashım sizede yaşatsın canım

olur nede olsa benden kıdemlisin sen bişiy olmaz diosan vardır bi bildiğinsırnaşık şey hadi ozaman basa ben geceyim kız bebişim heves etti ayyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…