çok çoook güzel bi duygu tatlım rabbim tez zamanda sana ve diğer isteyen bütün arkadaşlarıma yaşatsın bu mutluluğu :Saruboceq::Saruboceq:sen tedaviye başladınmı cnmCADIARZUinşallah cnm nasıl bi duygu acaba yaa
merak etme cnm bol bol yiyoz tepik kaydirigubbakcemile3hele bir geç kal kkya girmekte o zaman daha çok atıyorsırnaşık şeytabii sizler şımarttınız oğluşu hep sizi istiyorkaydirigubbakcemile3iyiym canım tekrar çalışmaya başladım eski belenay oldum yanikaydirigubbakcemile3
hoşbuldum çitosum ve delikanlı serdarım nasılsınız bakim oğlum anneni iyi tepikle şimdi yaparsın doğunca yaparsan ayıp derler anneye el ayak kalkmaz kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım
amin canım benimhadi cnm seninde rabbim gönlüne göre versin inşallah senin içinde dua edicem :Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin canımbelenay, dezy, ESCALES, hakca, megryann, merve_85, nilüfer79, ozbek83, PinkRose, sevgii:)
günaydın kızlarhihoyyyt
Amin escales olurmu öyle şey?Ben yada diğer arkadaşlar buraya hamileyiz diye yazsa sende havalara uçarsın.Bu öyle güzel bir duygu ki bir başkası yaşadığında bile için cıvıl cıvıl sıcacık oluyor.Şimdi seninle beraber bizde mutluyuz.İnşAllah bir gün sende bizlerin haberleriyle mutlu olursun.Hepimiz senle beraber hamileyiz aslında :) Senin içinde büyüyor ama her duygunu beraber yaşıyoruz burda.Darısı bizlerin başına inş.
SAOL TATLI KUŞUM SAOLeskaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssss tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey::teytey:
DEME GİTSİN ŞİMDİ KİTAPLA CD ALMAYI DÜŞÜNÜYOR BİRDE TANSİYON ALETİ GETİRECEK EVE GARANTİYE ALALIM İŞİ DİYOR BİZİMKİdün gelmiş gülüm hani şu doktorların kalp atışlarını dinlediği şey varya ondan almış bizimki bak ne getirdim diyor görseniz gülmekten öldüm haline arkama yastık getirmiş ki rahat oturayım
Alıntı:
escales şimdide böyle sora neler apcak allah bilir
AMİN CANIM AMİN BEBİŞİMLE BİRLİKTE DULARIMIZ SİZİNLE İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA BEBİŞ HABERLERİNİ VERİRSİNİZ CAN KUŞLARIM BENİMAmin escales olurmu öyle şey?Ben yada diğer arkadaşlar buraya hamileyiz diye yazsa sende havalara uçarsın.Bu öyle güzel bir duygu ki bir başkası yaşadığında bile için cıvıl cıvıl sıcacık oluyor.Şimdi seninle beraber bizde mutluyuz.İnşAllah bir gün sende bizlerin haberleriyle mutlu olursun.Hepimiz senle beraber hamileyiz aslında :) Senin içinde büyüyor ama her duygunu beraber yaşıyoruz burda.Darısı bizlerin başına inş.
SLM HOŞGELDİN CANIM BENİM NASILSIN BAKALIM alkisalkisalkisbelenay, dezy, ESCALES, hakca, megryann, merve_85, nilüfer79, ozbek83, PinkRose, sevgii:)
günaydın kızlarhihoyyyt
iyiym canım tekrar çalışmaya başladım eski belenay oldum yanikaydirigubbakcemile3
iyidir cCANIMMM maber yavruşş..iş nasıl gidiyor buarada??
hoşbuldum çitosum ve delikanlı serdarım nasılsınız bakim oğlum anneni iyi tepikle şimdi yaparsın doğunca yaparsan ayıp derler anneye el ayak kalkmaz kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım
belenay, dezy, ESCALES, hakca, megryann, merve_85, nilüfer79, ozbek83, PinkRose, sevgii:)
günaydın kızlarhihoyyyt
günaydın nilüfer,- vildangel hoşgeldiniz kızlar nasılsınız?
Bu arada cıtoscum maaşallah halay almış başını gidiyor.Yer varmı aranızda sıkışsam halaya :)
aaaa süperrrrrrrrhihoyyythihoyyyt
tebrikederim....
bak bu sabaha kadar yatma olayı işe yarıyor bikere daha kanıtlandııı anacım..hihoyyyt
sen nasılsın hakca canım??*
çok çoook güzel bi duygu tatlım rabbim tez zamanda sana ve diğer isteyen bütün arkadaşlarıma yaşatsın bu mutluluğu :Saruboceq::Saruboceq:sen tedaviye başladınmı cnmCADIARZU
merak etme cnm bol bol yiyoz tepik kaydirigubbakcemile3hele bir geç kal kkya girmekte o zaman daha çok atıyorsırnaşık şeytabii sizler şımarttınız oğluşu hep sizi istiyorkaydirigubbakcemile3
var cnm olmazmı yer gel sende aramıza katıl :teytey::teytey::teytey:Bu arada cıtoscum maaşallah halay almış başını gidiyor.Yer varmı aranızda sıkışsam halaya :)
belenay, dezy, ESCALES, hakca, megryann, merve_85, nilüfer79, ozbek83, PinkRose, sevgii:)
günaydın kızlarhihoyyyt
CANIM BENİM YA NE BİLEYİM İŞTE AMA İNANIN VARYA SİZİNLE PAYLAŞMAK SÜPER BİR ŞEYMİŞ BEN BUNU ÇOK İYİ ANLADIM KEŞKE SARAMDA BURDA OLSA MAVİŞİMDE BURDA OLSA BU SEVİNCİ PAYLAŞSAK BİRLİKTE
KIZ VARYA DUR BENDE ALKIŞ ÇALAYIM SİZE DAHA YENİYİZ YA BİRAZ YERİNE OTURSUN ONDAN SONRA SİZ BENİ GÖRÜN alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
EVET CANIM DOĞRU TUTUYOR BEN SİZİN SÖZÜNÜZÜ DİNLEDİM İNANIN DEDİKLERİNİNİZİN HEPSİ TUTUYOR
pinkrose,belenay,dezy hoşgeldiniz kızlar.....
ohh topik şenlendi ne güzel ya maşallah diyelim nazar değmesin
hadi hayırlısı olsun cnm rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallahdelikafaduldenhenüz ağustosta çalışmalara başlıcaz cnm:)))
kızlar ben kaçar bei içi dua edi anca duş alıp azırlanayım daha bakırköye gidicem
canım benim içinde gez..bende çok seveim bakırköyü..genelde alışveriş için hep oraya giderim bende..kızlar ben kaçar bei içi dua edi anca duş alıp azırlanayım daha bakırköye gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?