Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

inşallah cnm nasıl bi duygu acaba yaa
çok çoook güzel bi duygu tatlım rabbim tez zamanda sana ve diğer isteyen bütün arkadaşlarıma yaşatsın bu mutluluğu :Saruboceq::Saruboceq:sen tedaviye başladınmı cnmCADIARZU

merak etme cnm bol bol yiyoz tepik kaydirigubbakcemile3hele bir geç kal kkya girmekte o zaman daha çok atıyorsırnaşık şeytabii sizler şımarttınız oğluşu hep sizi istiyorkaydirigubbakcemile3

:dance::sm_cool:hihoyyyt
hadi cnm seninde rabbim gönlüne göre versin inşallah senin içinde dua edicem :Saruboceq::Saruboceq:
amin canım benim
belenay, dezy, ESCALES, hakca, megryann, merve_85, nilüfer79, ozbek83, PinkRose, sevgii:)
günaydın kızlarhihoyyyt
hoşgeldin canım

katılıyorum sana kendimi olmuş gibi sevindim valla

eskaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssss tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey::teytey:
SAOL TATLI KUŞUM SAOL
DEME GİTSİN ŞİMDİ KİTAPLA CD ALMAYI DÜŞÜNÜYOR BİRDE TANSİYON ALETİ GETİRECEK EVE GARANTİYE ALALIM İŞİ DİYOR BİZİMKİ
AMİN CANIM AMİN BEBİŞİMLE BİRLİKTE DULARIMIZ SİZİNLE İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA BEBİŞ HABERLERİNİ VERİRSİNİZ CAN KUŞLARIM BENİM
belenay, dezy, ESCALES, hakca, megryann, merve_85, nilüfer79, ozbek83, PinkRose, sevgii:)
günaydın kızlarhihoyyyt
SLM HOŞGELDİN CANIM BENİM NASILSIN BAKALIM alkisalkisalkis

günaydın kızlarhihoyyyt

günaydınnn canımmmmmmmm
günaydın nilüfer,- vildangel hoşgeldiniz kızlar nasılsınız?
Bu arada cıtoscum maaşallah halay almış başını gidiyor.Yer varmı aranızda sıkışsam halaya :)

günaydınnnnnnnnnnnnnn

aaaa süperrrrrrrrhihoyyythihoyyyt
tebrikederim....
bak bu sabaha kadar yatma olayı işe yarıyor bikere daha kanıtlandııı anacım..hihoyyyt

sen nasılsın hakca canım??*

evet canım Allahın izniyle herşey oluyor. Allah sağlık versin inşallah.

bizde iyiyiz teyzesi sağol. sizlerle burada olunca daha mutlu oluyoruz.

henüz ağustosta çalışmalara başlıcaz cnm:)))

evet canım burada herşeyi paylaşıyoruz iyi ki varsınız:1hug:

kızlar ben geldim tekrar..biraz işlerim vardı..onları hallettim..şimdi buradayız..güzel haberler varmı.. sabahtan beri halaylar çekliyor hayırdır.:)

kızlar ne güzel bir gün bugün bu güzel haberlerin arkası kesilmesin inşş hepinizi öpüyorum şimdi çıkmalıyım görüşürüz canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…