güle güle cnm iyi şanslar sana:a015::a015:
günaydın hoşgeldin abyosun escales için halay çekiyoz cnm:teytey:
güle güle pinkcim görüşürüz:a015:Şeniz
hayırdır işallahhhh....
günaydın canıkommm
kötü çok kötüyümmsenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
ne kadar çok kaptırmışım kendimi
hayırdır işallahhhh....
günaydın canıkommm
allah nazarlardan saklasın güzelim ve hepimze nasip etsin..maşallah..
adet günüm haftaya çarşambaydı.söylemesi ayıptır.tuvalete kalktığımda normalden fazla kan geldi.korktum ilk etapta sonra hastalandım dedim ama suana kadar hala gelen bişey yok offfffff yaaa
abyosun+, belenay, beryal+, dezy+, megryann, merve_85, miracle85, nilaykisir+, nilüfer79+, osmaniye80, sevgii:), yeb2004 günaydın hepimizeeeee
saol canım benim sanada günaydın nasılsın
kız ne oldu adet mi oldun canını sıkma meleğim olur insallah vakti zamanı var demekki rabbimden hayırlısını dileeeee üzülmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeeeeeeeeee oluuuuuuuuuuuuuuuuuuuur bak benim de yeni bitti adetim
adet günüm haftaya çarşambaydı.söylemesi ayıptır.tuvalete kalktığımda normalden fazla kan geldi.korktum ilk etapta sonra hastalandım dedim ama suana kadar hala gelen bişey yok offfffff yaaa
saol canım benim sanada günaydın nasılsın
kız ne oldu adet mi oldun canını sıkma meleğim olur insallah vakti zamanı var demekki rabbimden hayırlısını dileeeee üzülmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeeeeeeeeee oluuuuuuuuuuuuuuuuuuuur bak benim de yeni bitti adetim
maaşallahhhhhhhhh maaşallahhhhhhh maaşşallahhhhhh Allah nazarlardan saklasın inşallah
canım doktora bi danışsaydın allah göstermesin acaba hamileydin düşük mü oldu allah korusun bi doktora git istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?