Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bayanlar bebişime bakın ne tatlı duruyo dimi maşallah sizde bi maşallah deyin kızıma burda 12 haftalıktı

hayırdır işallahhhh....

günaydın canıkommm

saol canım benim sanada günaydın nasılsın

kötü çok kötüyümmsenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
ne kadar çok kaptırmışım kendimi

kız ne oldu adet mi oldun canını sıkma meleğim olur insallah vakti zamanı var demekki rabbimden hayırlısını dileeeee üzülmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeeeeeeeeee oluuuuuuuuuuuuuuuuuuuur bak benim de yeni bitti adetim

abyosun+, belenay, beryal+, dezy+, megryann, merve_85, miracle85, nilaykisir+, nilüfer79+, osmaniye80, sevgii:), yeb2004 günaydın hepimizeeeee

adet günüm haftaya çarşambaydı.söylemesi ayıptır.tuvalete kalktığımda normalden fazla kan geldi.korktum ilk etapta sonra hastalandım dedim ama suana kadar hala gelen bişey yok offfffff yaaa

ay canım adet degilsen o neydi agrılımı oldu kanamaan neden olduki bi dr git istersen

abyosun+, belenay, beryal+, dezy+, megryann, merve_85, miracle85, nilaykisir+, nilüfer79+, osmaniye80, sevgii:), yeb2004 günaydın hepimizeeeee

günaydın tatlım hos geldin

Evet nilaycım üzülme hayırlısı olsun.Hayırlı zaman değilmiş demekki.Rabbim zamanını biliyordur.Senin hiç beklemediğin bir zamanda kapını çalıverir bir gün inş.

adet günüm haftaya çarşambaydı.söylemesi ayıptır.tuvalete kalktığımda normalden fazla kan geldi.korktum ilk etapta sonra hastalandım dedim ama suana kadar hala gelen bişey yok offfffff yaaa

canım doktora bi danışsaydın allah göstermesin acaba hamileydin düşük mü oldu allah korusun bi doktora git istersen

günaydın cnm evet yaa kendimmi iyi hissetmiyorum.sabahtan beri ağlıyorum çok kaptırmışım kendimi

canım çok haklısın ama Allahım vakti ve zamanını biliyor. Allahım hayırlısını nasip etsin ne olur üzülme:1hug:

kızlarrrr sohbetin en güzel yerinde internet gitti delirdim yaaaaaaaa napıyonuz kız eksikliğimi farkettiniz miŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…