güle güle iyi günlerde kullansın canım. bende park yatak almayı düşünüyorum ya bakalım.kısmetse odayı biraz büyüyünce yaparım.sağlıkla doğsunlar inşallah. darısı diğer arkadaşlarımızın başına:1hug:
hoşbuldum cnmŞeniz
ŞenizŞeniz
hoşbuldum beloş ablam iyiyim sen nasılsınŞeniz
hoşbuldum cnmŞenizŞeniz
hoşbuldum cnm iyiyim çok şükürŞeniz
senden güzel haberi aldık daha iyi olduk:lepi:
ben demedimmi topik çift çift hamile veriyo diye
sende serra84 le eşleştin cnmalkisalkisalkis
günaydın canişim naberŞeniz
dün gün boyu gelmedin merak ettim-tatlicadiarzu-
bursada toplu göçmü var yokda diloş rüfüş ve sen aynı zamanda toz oldunuzsırnaşık şey
günaydın canımŞenizkaydirigubbakcemile3 nasılsın hakcacım
kızımız nasıl
az kalmış 2 ay kalmış doğumuna nerdeyse değilmisositososito
karnın çıktımı kaç kilo aldınkaydirigubbakcemile3
ŞenizŞenizŞeniz
HİÇ DEME GİTSİN ODEĞİL CANIM ŞUAN HİÇ BİR ŞEY İSTEMİYOR NEDENSE ANLAMADIM GİTTİ SABAH BİR BARDAK SÜT İÇTİM AKŞAM YATARKEN DE İÇTİM
:
sağol canım arkadaşım:1hug:
sizede hayırlı olsun şimdiden cnm alkisalkisalkisalkisalkisalkispembiş pembiş ne güzel olur kız için:asigim:
iyiyiz canım çok şükür
karnım çıktı kaydirigubbakcemile3 4 kilo almışım.
selam kızlar nasılsınız
nilüfercim seninki kaç haftalık?Sorunsuz bir gebelik geçirirsin inş. canım...
inşallah canım hayırlsıyla bebişinin kalp atışlarını duyarsın tatlı kuşum
işallah canımcım..
kafanı takma kuşum inşallah sağlıklı gidiyoırdursun sıkma canını sen bana demedinmi kafanı takma bak benim bebişim şükür belli oldu allhın izniyle bebişin annesine sımsıkı sarılacak ve bebişin sağlıklı gelicek tatlı kuşum sen içini ferah tut gülüm
)))))))))))doğru diyorsun teyzoşuu...canım benım yaa...nekadar düşüncelisin...olur kuzum yaparım tabi....ama rengini cinsiyet belli olunca yapacam kız olursa pembe erkek olursa mavi alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
nasip kısmet cnm
benim çift olmak istediklerim teker teker hamiş kalıyolar
en çokta nilüşle istemiştim:1closedeyes: gıcık o gitti benbilirimle eşleşti:mymeka:
neyse sırada daha çok isim var
illaki bende biriyle eşleşecem
))))))))))bebişimmm bende seni istiyorum tatlış....şu inciri neyim yapmıyosun ki sende bi istiyosun bi vazgeçiypsun anacım..şu düğünü atlat kurtlarını dök ondan sonra affetmem bah hemencik hamiş kalman lazım ..incirdir ottur çöptür yicen artık kuzuuu
ayy cnm inşallah görürsün kalp atışlarınıda:1hug::lepi:
bidaha böyle olmasın litfen:1closedeyes:
devamsızlık yapanı sınıfta koyacam:1closedeyes:
çok güzel baya az almışsın dikkat ediyosundur kesin sen
şimdi kaç kilosun
hoşgeldin canım Şeniz
iyiyiz biz sen nasılsın:1hug:
canım ilk ay 1 kilo vermiştim zaten. şimdi 70 kiloyum. dikkat etmeye çelışıyorum ama bazende iştahım açılıyor maaşallahkaydirigubbakcemile3
iyi deyip iyi olayım canım mutfağımı su bastı allahtan odalara girmmeiş sular gitmiş tazyikle gelince batarya açılmış lavabo içindede leğen varmış allahtan eğimden odalara az kala yakaladık allahın sevgili kuluyum dolaplarımın altında kuru bakliyatlarım vardı onlarada bişey olmamış yalnız halılar ıslaktı sabah hava bozuk diye atmadım balkona şimdi güzelleşti kokmasa bari
minicik 6 haftalık bebişin sana sıkıca tutunsun hayırlı sağlıklı evlat olsun inş. Folik asit verdi değilmi doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?