Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

aaaaaa geçmişolsun canım yaaa..tühhhh..hiçyoktan iş çıkmış valla.....

sağol canım evet iş çıktı maalesef ama bu vesileyle mutfağımı tamamen temziliycem halılarımıda yıkayım sadece ıslananları bu işde aradan çıkar aşman sadece halıları balkona attım ve iyice domestosla falan sildim ama hafta sonu çalışma başlıyor Allah bana kolaylık versin

yebcim hg. kolay gelsin canım. aman iyi bari fazla birşey olmamış.

canım benim hg...İzmir'e mi gidiyorsun. şimididen hayırlı yolculuklar kendine ve oğluşuna iyi bak. annelere çok selamlar.çok mu kalıcaksın? öpüyorum ikinizide.

Kolay gelsin beryalcim.Uygun bir hastane bulursun umarım ama kendini fazla yorma... Sende kendine iyi bak hoşçakal....

geçmiş olsun yeb zamanında yetişmişsiniz.
çok sağol canım teşekkür
yebcim hg. kolay gelsin canım. aman iyi bari fazla birşey olmamış.

Evet sağolun canlarım yetiştik allahtan annemin sayesinde dün okul ttail olunca çocuklar annemi çok bunaltmış yemeğinizi yeyin evinize gidin kafa dinliycem dedi allahtan da demiş sildikten sonra eşimle konuşuyorum şimdi gülüyorum ama eve tamamen girmiş olsaydı beni kimse tutamazdı ağlamaktan canım çıkardı . Allahın sevgili kuluymuşum bana acımış

bi fatura kesip döneyim dedim anacım maşallah hemn 5-6 safa olmuş oku oku bitmedi beryalcim ve nohut hoş geldiniz kıslar ben çıkıyorum fatura kesmem lazım ama takipteyim kendinize iyi bakın güzeller hamişler ve hamiş adayları hepinizi çok seviyorum canlarım kendinize iyi bakın işler bitince gelirim

serra84 canım tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 5-6 gündür giremiyordum sayfalarda baya çoğalmış listeyide bulamazdım herhalde. beryalcim sağol liste için.

beryalim canım işin hayırlısı olsun aynı yerde mi çalışıyorsun kolay gelsin. sayfalara yetişmek imkansız maaşallah diyelimde nazar değmesin.

günaydın kısllar ben bugün çok kötüyümm hemde çoook kötüyüm senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlamasenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

günaydın kısllar ben bugün çok kötüyümm hemde çoook kötüyüm senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlamasenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
ay canım günaydın ne oldu yaaaaaaa

hoşgeldin osmaniye iyiyiz çok şükür sen nasılsın?

osmaniye hg. nasılsın?

hosbulduk güzeller iyiyim hemde cok neden se bu günler cok mutluyum.eşim bile diyo bugünlerde cok mutlusun okudun üfledinmi ne yaptın diyo:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…