aaaaaa geçmişolsun canım yaaa..tühhhh..hiçyoktan iş çıkmış valla.....
iyi deyip iyi olayım canım mutfağımı su bastı allahtan odalara girmmeiş sular gitmiş tazyikle gelince batarya açılmış lavabo içindede leğen varmış allahtan eğimden odalara az kala yakaladık allahın sevgili kuluyum dolaplarımın altında kuru bakliyatlarım vardı onlarada bişey olmamış yalnız halılar ıslaktı sabah hava bozuk diye atmadım balkona şimdi güzelleşti kokmasa bari
selam sevgi kelebeklerim sabahtan çarşıya gittim .vitamin ilaçlarımı aldım hava daha sıcak olmadn .siz nasılsınız.
bu arada ben bugün izmire gidiyorum .hastane araştırması yapıcam birkaç hastaneyle görüştüm bakalım doğum için uygun olucağına inandığımda doğumumu yapmayı düşünüyorum hemde annemde kalıp gelicem bir kaç gün ara ara yine girerim .öpüyorum şimdiden hepinizi.öğleden sonra gidiyoruz.kendinize iyi bakın .bugün de ara ara bakıcam sayfaya çünkü çantamı hazırlanmama ve kendim de hazırlanmam gerek duş alıcam ....öpüldünüz sayfam açık arada gelirim .
selam sevgi kelebeklerim sabahtan çarşıya gittim .vitamin ilaçlarımı aldım hava daha sıcak olmadn .siz nasılsınız.
bu arada ben bugün izmire gidiyorum .hastane araştırması yapıcam birkaç hastaneyle görüştüm bakalım doğum için uygun olucağına inandığımda doğumumu yapmayı düşünüyorum hemde annemde kalıp gelicem bir kaç gün ara ara yine girerim .öpüyorum şimdiden hepinizi.öğleden sonra gidiyoruz.kendinize iyi bakın .bugün de ara ara bakıcam sayfaya çünkü çantamı hazırlanmama ve kendim de hazırlanmam gerek duş alıcam ....öpüldünüz sayfam açık arada gelirim .
çok sağol canım teşekkürgeçmiş olsun yeb zamanında yetişmişsiniz.
yebcim hg. kolay gelsin canım. aman iyi bari fazla birşey olmamış.
bi fatura kesip döneyim dedim anacım maşallah hemn 5-6 safa olmuş oku oku bitmedi beryalcim ve nohut hoş geldiniz kıslar ben çıkıyorum fatura kesmem lazım ama takipteyim kendinize iyi bakın güzeller hamişler ve hamiş adayları hepinizi çok seviyorum canlarım kendinize iyi bakın işler bitince gelirim
günaydın kısllar ben bugün çok kötüyümm hemde çoook kötüyüm senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlamasenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
bennnnnnnnnnnnnnnnnn geldim selam topiğin gülleri ne haber
günaydın kısllar ben bugün çok kötüyümm hemde çoook kötüyüm senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlamasenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
bennnnnnnnnnnnnnnnnn geldim selam topiğin gülleri ne haber
günaydın nilaycım hayırdır bir şeymi oldu?
ay canım günaydın ne oldu yaaaaaaagünaydın kısllar ben bugün çok kötüyümm hemde çoook kötüyüm senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlamasenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
hoşgeldin osmaniye iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
osmaniye hg. nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?