Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

insan bebeğinin kalp atışını görünce nasıl rahatlıyo içine su serpiliyo dimi allahım annelik nasıl bi duygu yaa inanılmaz annemi daha çok anlıyorum şimdi bende ufak bi leke görmüştüm kontrole gittiğimde ilk işim kalp atışını görmek istiyorum demiştim sonra ohhhh dedim

merhabalar bizde eşimle kararlaştırdık ağustosta başlıcaz çalışmalara:)
sizce ne zaman hamile kalırım ağustosta başladımmı:)
canım herkese göre değişir bence siz şimdiden bırakın korunmayı zaten bir kaç ay hemen olmuyo .şimdi korunmayı bırakın ağustosa kadar ancak vücudun alışır .

canım benim nasılsın ösledim ve çok merka attim seni kızını.
nasılmış benim minik kızım .detaylı ultrasyon çekildimi.
bu arada izmirde neler yaptın . anlat bakalım .escales ve serra84 hamile müjdeeeeee:teytey:

selamını gördüm kız ortaya attımya hoşbulduğu sizeydi kızzz bilmiomki düne kadar kesin var gibime geliyodu ama bence yok

neyseeeeeeeeeeeee insallaaaaaaaaaaaaah vardır umutsuz olma niye öyle düsünüyonki

saol canım rabbime bin şükür geçti çok kötüydü yaaaaa

allah bebegini sag salim kucagına almak nasip etsin saglıklı sıhhatli

evet çok stres yapmışta olabilirim evet drda beni görmek isticek.inşallah adet olmuşumdur.

canım mevsim degişikligide olabilir kafana takma insallah korkulacak bişey yoktur

kasık ağrılarım geçti ya ondan yok diyom kız ay hayırlısı yaaa yedik kafayı vallaa yani ben

ya arkadaslar benim dun adetim biti su adetimin geldigi gunden mi baslicam 10 saymaya biti gunden mi:?)

sağol canım benim. merak ettiniz değil mi kusura bakmayın. iyiyiz teyzesi. detaylı ultrasonda tekrar bakıldı izmirde. Allaha çok şükür iyi herşeyi bebişin kız dedi oradaki doktorda. iyi oldu değişiklik bizim içinde.haftasonuda eşimin kardeşinin sözü vardi kızı istedik tanıştık işte böyle canım. sanada iyi yolculuklar. kaç gün kalıcaksın?

sorma valla rabbim bu güzel duyguyu bizlere tattırmayı nasip etmiş ya çok şükür...iyiki erkek değilim diyorum yoksa annelik gibi bi duyguyu tadamıycaktım...çok şükür ne dualar ettim ultrasona yattığımda doktor kalp atımı var hersey yolunda gelişimide iyi diyince dünyalar beim oldu rabbime nekadar dua etsem azdır çok şükür yaaaaaa

ben geldim ama uzun bi ara giremicem arkadaslar acım buyuk babam vefat etti perişan haldeyim sadece uzun bi ara giremicemi haber vermek istedim allaha emanet olun çıkıyorumm

canım benim allah sana ve ailene sabır versin .allah rahmet eylesin .acını paylaşıyorum çünkü bende babamı 20 yaşında kaybettim çok zor insanın ailesinden birini kaybetmesi.:1hug:

doğru diyosun herkes burdaki herkes söylüyor.işte elimde olmadan çok takmışım.başım çatlıyor ağrıdan mirmirmirmir

eline geçen bişi oluyomu bak sonuçta olan başına olmuşşş yaaa inş olur canım bu stresin gider bi rahatlarsınn:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…