saol canım iyiyiz çok şükür hafta sonu baya kötüydü benim için haftasonu pikniğe gittik ve piknikte yediğim etten sanırım dokundu bana afedersin ishal ve ateş korktuk hastaneye gittik serum falan gebeyim diye ilaçta alamadım bi tamol aldım ateş düşürücü...2 gün bi çıktı bi indi ateşim allahtan 38 in üzerine çıkmadı yoksa allah korusun doktor bebeğin kalbi duru demişti...aklım çıktı öldüm öldüm dirildim valla allah şükür dün düzeldim de bebişe baktırdık ii maşallah kalbi pıt pıt atıyodu içim nasıl rahatladı anlatamam.allahım bidaha yaşatmasın çok zordu rabbim bağışaldı onu bana çok berbattım hastaydım ama hastalığım aklıma bile gelmedi hep yavrum aklımdaydı ya zarar görürse diye...
evet çok stres yapmışta olabilirim evet drda beni görmek isticek.inşallah adet olmuşumdur.
canım herkese göre değişir bence siz şimdiden bırakın korunmayı zaten bir kaç ay hemen olmuyo .şimdi korunmayı bırakın ağustosa kadar ancak vücudun alışır .merhabalar bizde eşimle kararlaştırdık ağustosta başlıcaz çalışmalara:)
sizce ne zaman hamile kalırım ağustosta başladımmı:)
evet canım 24. haftamıza giriyoruz kısmetse6. ay bitmek üzere inşallah sağlıkla.
darısı en yakın zamanda sizlerin başına inşallah. ben inanıyorum seninde haberini alıcaz en yakın zamanda veeeeee diğer arkadaşlarında:Saruboceq:
iklimmm hoşgeldin beni hiç görümüyosunn senağlama
selamını gördüm kız ortaya attımya hoşbulduğu sizeydi kızzz bilmiomki düne kadar kesin var gibime geliyodu ama bence yok
saol canım rabbime bin şükür geçti çok kötüydü yaaaaa
evet çok stres yapmışta olabilirim evet drda beni görmek isticek.inşallah adet olmuşumdur.
selam kızlar
Geçmiş olsun sevgicim.Allah bebeğini,seni ve aileni korusun....
neyseeeeeeeeeeeee insallaaaaaaaaaaaaah vardır umutsuz olma niye öyle düsünüyonki
allah bebegini sag salim kucagına almak nasip etsin saglıklı sıhhatli
canım mevsim degişikligide olabilir kafana takma insallah korkulacak bişey yoktur
sevgii canım Allah seni ve bebeğini korumuş geçmiş olsun. dikkat et kendine.
canım herkese göre değişir bence siz şimdiden bırakın korunmayı zaten bir kaç ay hemen olmuyo .şimdi korunmayı bırakın ağustosa kadar ancak vücudun alışır .
canım benim nasılsın ösledim ve çok merka attim seni kızını.
nasılmış benim minik kızım .detaylı ultrasyon çekildimi.
bu arada izmirde neler yaptın . anlat bakalım .escales ve serra84 hamile müjdeeeeee:teytey:
yok görüyorum kız üzülme yaa yine bi dr git ama üzülme sen çok kafaya takıyosun galiba canım takma kafana tokadan başkasını takmaa
kasık ağrılarım geçti ya ondan yok diyom kız ay hayırlısı yaaa yedik kafayı vallaa yani ben
insan bebeğinin kalp atışını görünce nasıl rahatlıyo içine su serpiliyo dimi allahım annelik nasıl bi duygu yaa inanılmaz annemi daha çok anlıyorum şimdi bende ufak bi leke görmüştüm kontrole gittiğimde ilk işim kalp atışını görmek istiyorum demiştim sonra ohhhh dedim
ben geldim ama uzun bi ara giremicem arkadaslar acım buyuk babam vefat etti perişan haldeyim sadece uzun bi ara giremicemi haber vermek istedim allaha emanet olun çıkıyorumm
doğru diyosun herkes burdaki herkes söylüyor.işte elimde olmadan çok takmışım.başım çatlıyor ağrıdan mirmirmirmir
beryaaaaaaaall nohutun annesiiiii günayddıınnn
ya arkadaslar benim dun adetim biti su adetimin geldigi gunden mi baslicam 10 saymaya biti gunden mi:?)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?