tamam canım bakarım oğluşumuza bakmam mı hiçççç.
annesinin kuzusu ooo..
canım hastane bakmaya gidiyorum kocaman hastanesi var ya yenişehirde ona iyi diyolar bir bakıcam ve özel karataş hastanesine bakıcam .burda 5 milyar istiyorlar sezeryan doğumuma .orda 2 yada 2 buçuk milyara oluyormuş.gidip bir bakim dedim.birkaç gün kalıp dönücem .annemden ara ara girerim yine.
teşekkür ederim canım .çok sıkıntı oldu bana bu doğum yapacağım hastane bulmak.burası çok pahalı da.izmire bakıcam birde.
ne demek kuşum önemli değil.
yaaaaaaaaaaaaa mavi gözlünün babasımı vefat etmiş ayyyyy allah yardımcısı olsun bende aglamya basladım bende subat 17 kaybettim babamı yyaaaaaaa cok üzücü bişey canım benim nasıl üzülmüstür şimdiiiiiiii
evet canım mavi gözlünün babası vefat etmiş. seninde başın sağolsun canım. babanın mekanı cennet olsun.
ben büyük babası diye okudum ama yanlış mı okudum acaba allah rahmet eylesin
saol canım cokk acı cok hiç içinden çıkmıyo bide benim babam kanserden vefat etti gözümüzün önünde eridi bitti ve biz hiç bişe yapamadık bu o kadar acıki insana cok dokunuyo senağlama
canım çok geçmiş olsun dikkat et hem kendine hem bebbişimize annesi.saol canım iyiyiz çok şükür hafta sonu baya kötüydü benim için haftasonu pikniğe gittik ve piknikte yediğim etten sanırım dokundu bana afedersin ishal ve ateş korktuk hastaneye gittik serum falan gebeyim diye ilaçta alamadım bi tamol aldım ateş düşürücü...2 gün bi çıktı bi indi ateşim allahtan 38 in üzerine çıkmadı yoksa allah korusun doktor bebeğin kalbi duru demişti...aklım çıktı öldüm öldüm dirildim valla allah şükür dün düzeldim de bebişe baktırdık ii maşallah kalbi pıt pıt atıyodu içim nasıl rahatladı anlatamam.allahım bidaha yaşatmasın çok zordu rabbim bağışaldı onu bana çok berbattım hastaydım ama hastalığım aklıma bile gelmedi hep yavrum aklımdaydı ya zarar görürse diye...
selam canımmmmmmmmmmmmselam kızlar
beryaaaaaaaall nohutun annesiiiii günayddıınnn
kıslarrrrrrrr çıkıom ben kendinize ii bakın bebişlerinizede görüşürüz......
canım bende yalnış okumuşum acım büyük babamı kaybettim demiş bende büyük babamı anlamışım. babasını kaybetmiş. Allah sabır versin. Allah rahmet eylesin.
GÜLE GÜLE CANİŞKOMkıslarrrrrrrr çıkıom ben kendinize ii bakın bebişlerinizede görüşürüz......
HOŞGELDİN CANIM NASILSIN BAKALIMselam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım?
TAMAM CANIM KOLAY GELSİN SANAkızlar bende çıkıyorum yemek yapıcam.görüşmek üzere. güzel haberler almak dileğiyle...
SAOL CANIM BENİM MAVİŞE BENDE ÇOK ÜZÜLDÜM İNAN NEYE UĞRADIĞIMI ŞAŞIRDIM OKUYUNCA İNŞALLAH TOPARLANABİLİR ALLAH BU ACILARI YAŞATMASIN ÇOK ZOR ŞEY BU ARADA İNŞALLAH CANIM SENDENDE EN YAKIN ZAMANDA BEBİŞ HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH CANIM BENİM kaydirigubbakcemile2hayırlı sabahar bayanlar escales gözün aydın ben dün yazdım çok sevindiğimi ama çoook gerilerde kalmış rabbim bizede tattırsınartık:)bende doktora gidemedim yarın gidicem duruma göre yaktırcaz ondan sonra çocuk olur diyorlar ama tam bi bilgim ok inş hepimiz hamiş kalırım mavigözün başı sağolsun dünya işte biri doğuyor biri ölüyor rabbim hepimize sağlık huzur mutluluk versin
canım kardeşinin sözü hayırlı olsun allah tamamına erdirisin inşallah.sağol canım benim. merak ettiniz değil mi kusura bakmayın. iyiyiz teyzesi. detaylı ultrasonda tekrar bakıldı izmirde. Allaha çok şükür iyi herşeyi bebişinkız dedi oradaki doktorda. iyi oldu değişiklik bizim içinde.haftasonuda eşimin kardeşinin sözü vardi kızı istedik tanıştık işte böyle canım. sanada iyi yolculuklar. kaç gün kalıcaksın?
saol canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın nohutun nasıl kız attalara mı gidionuz memleketime gidion bide benim için solu havasını kısssss
yaaaaaaaaaaaaa mavi gözlünün babasımı vefat etmiş ayyyyy allah yardımcısı olsun bende aglamya basladım bende subat 17 kaybettim babamı yyaaaaaaa cok üzücü bişey canım benim nasıl üzülmüstür şimdiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?