bendee sendenim canım bi gün iyi bi gün kötü eşim diyoki sana bu bebek istegi yaramadı he diyo bazen dengesizleşiyomuşum:mymeka:
canım nasılsın .ben anneme gidicem bugün hazırlık yapıyorum ama gözüm sizde ara ara bakıyorum .izmire gidiyoruz bugün .
ben şimdilik çıkıyorum kıslar dru tekrar arim inş. ulaşırım.sonra görüşürüz kıslarr öptüm sizi
canım selam hoşgeldin nasılsın bebiş nasılkızlarrrrrrrr günaydınnnnn biz geldikkk escales hamileymiş ayyyyyyyyy çok mutlu oldum yaaa sağlıkla gelsin bebişin kızz çok tebrikler ben halay çekemiom bebişten dolayı ama :teytey::teytey::teytey:
nasılsın canım minişim nasıl annasi.günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli??bende iyiyim..biraz önce misafirimi antalyaya yolcu ettimsenağlamacanım arkadaşım gitti.....
buarada escales kızzz napıyorsun haberler iyimi tatalışş???
canım nasılsıngünaydın canım hoşgeldin:1hug:
canım hoşgeldin nasılsın ben annem gidiyom .ösleyin beni. ve nohutumubelenay, dezy, ESCALES, hakca, megryann, merve_85, nilüfer79, ozbek83, PinkRose, sevgii:)
günaydın kızlarhihoyyyt
selam canımmmmmmmGünaydın sanada canım a.s.
tabi topikteki herkeslere günaydın.....Bayadır burdayım aslında ama anca yazabildim azıcık yoğunum bugün.....
şeker nasılsınpinkrose,belenay,dezy hoşgeldiniz kızlar.....
var cnm olmazmı yer gel sende aramıza katıl :teytey::teytey::teytey:
ay bende bi süpürüyüm evi toz alıyım temizlik yapmam gerek öpüyom sizi görüsmeküzeree bb
bayanlar benim ders çalışmam lazım sınavlara az kaldı herkese bol muhabbetler kendinize bebişlerinize iyi bakın hoşçakalın
saol canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın nohutun nasıl kız attalara mı gidionuz memleketime gidion bide benim için solu havasını kıssssscanım selam hoşgeldin nasılsın bebiş nasıl
nasılsın canım minişim nasıl annasi.
canım allah kavuştursun arkadaşına.
canım nasılsın
serdarım nasıl?teyzesi yesin onun dötünü.
canım hoşgeldin nasılsın ben annem gidiyom .ösleyin beni. ve nohutumu
selam canımmmmmmm
şeker nasılsın
bende geldim nohutuma da mendil verin teyzeleri :teytey:
canım benim allah sana ve ailene sabır versin .allah rahmet eylesin .acını paylaşıyorum çünkü bende babamı 20 yaşında kaybettim çok zor insanın ailesinden birini kaybetmesi.:1hug:
yaaaaaaaaaaaaa mavi gözlünün babasımı vefat etmiş ayyyyy allah yardımcısı olsun bende aglamya basladım bende subat 17 kaybettim babamı yyaaaaaaa cok üzücü bişey canım benim nasıl üzülmüstür şimdiiiiiiii
tamam canım bakarım oğluşumuza bakmam mı hiçççç.canım benim hg...ızmir'e mi gidiyorsun. şimididen hayırlı yolculuklar kendine ve oğluşuna iyi bak. annelere çok selamlar.çok mu kalıcaksın? öpüyorum ikinizide.
teşekkür ederim canım .çok sıkıntı oldu bana bu doğum yapacağım hastane bulmak.burası çok pahalı da.izmire bakıcam birde.Kolay gelsin beryalcim.Uygun bir hastane bulursun umarım ama kendini fazla yorma... Sende kendine iyi bak hoşçakal....
ne demek kuşum önemli değil.serra84 canım tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 5-6 gündür giremiyordum sayfalarda baya çoğalmış listeyide bulamazdım herhalde. beryalcim sağol liste için.
abyosun+, belenay, beryal+, dezy+, megryann, merve_85, miracle85, nilaykisir+, nilüfer79+, osmaniye80, sevgii:), yeb2004 günaydın hepimizeeeee
evet canım bende ilk zamanlar içimde elyın var diyodum hani bi film varya orda daha bi parmak büyüklüğünde canım renkli ultrason olduğu için o kadar net çıktı eşim çerçeve yaptırcakmış kaydirigubbakcemile3merveeee ınanamıyorum 12 haftalık bölemı oluyorrr ben biraz korktumm hala alışamadım hamileliğee içimde bir canlı korkarım ben yaaasenağlama
slmmmmmmm
mervecim sende kendine ve bebişine iyi bak.iyi çalışmalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?