evet canım haklısın aslında hayat bir oyun sahnesi değilmi hiçbir sevinçte hiçbir üzüntüde sonsuza kadar sürmüyor unutulup gidiyor işte her zaman böyle bakabilsekte kendimizi çok yıpratmasak iyi olacak ama bunu yapmak zor yapan insanlarda hem mutlu hem de başarılı oluyorlar
tımaaammm dersıme eyıce calışıyorum cnmc adam kahve sevmez ben demeden ıstıyo sımdı:):):) bıde arı balı+sutu+polenı karısımı var sabahlarııkımızde ıcıyoz onu bakalım ne olucek 4hazıranda adet olmam lazım ama bır haftada oynuyo bende desem 11hazıran faln sanırsam :1hug:
BAK TOPRAĞIMLA NİLOŞUMUN DEİKLERİNİ TUT CANIM ONDAN SONRADA ALLAHA DUA ET İNŞALLAH BEBİŞİN SANA SIKI SIKIYA SARILIR CANIM DUALARIM SİZLERLE İNANIN HERGECE DUA EDİYORUM CANLARIM BENİM :Saruboceq:
ohh gez bakalım kahve iççek kımse yok benımmm sağol baby ben de sana verdımmkızlar ben çıkıyom benbilirim sana rep verdim canım arkadaşa gidiyom ben kahve içmeye herkese byy
kız bu benım bebişin ultrasonuu anca böle yapabıldınmı.değiştiremedımm kız yardımcımı oldun cadı diloş ne iyidi bana linkı yolluyordu bende kopyalıyordumm sana okadar dedım yapmadınn ben yapamıyorum cunkı küsüm sana
hehehe demek bebişin..anacım şöyle güzelce koysana şu sayfaya büyükçene göreyim hadi nolur kızzzz....
bu mesaj yazdığımız yere yapıştır de bakalım olcakmı....
anacım benımde bildiğim yok link nasıl kopyalanıyo kızzz dur uğraşayım bebişim ya küsme hemen..
bak repimide gönder ben atıyorum onagörekaydirigubbakcemile5
tmm kopylerım beceırısem ya linkı işte özel msj olarak atıyordu bunu yapıştır dıyrdu.rep verdım ben sana cunkı veremıyorum cıktı senağlama
BAK TOPRAĞIMLA NİLOŞUMUN DEİKLERİNİ TUT CANIM ONDAN SONRADA ALLAHA DUA ET İNŞALLAH BEBİŞİN SANA SIKI SIKIYA SARILIR CANIM DUALARIM SİZLERLE İNANIN HERGECE DUA EDİYORUM CANLARIM BENİM :Saruboceq:
amin amin amin cnm benııımmm
TAMAM CANIM BENİM SANA İYİ YÜRÜYÜŞLER CANIM BENİMkıslar ben cıkıyorum yürüyüse gıdıcem kendınıze ıyı bakın malum cok k .aldım bebışte ıstıyom bırascık vermem lazım opuyorum hepınızı yarına gusel haberler beklıyorum neşeler muhabbetler hepınıze hepınızı coook sevıyorum ıyıkı varsınız
BAK MERAK ETTİM BEN VALLA ÇEKTE BİR GÖRELİM ANACIM hihoyyytsengözlerimebaksanabkarnım ağriyiiiii korkuyorum
size havanın resmini çekiyim çok ürkütücü yaaa tırstım ben
TAMAM CANIM BENİM SANA İYİ YÜRÜYÜŞLER CANIM BENİM
BAK MERAK ETTİM BEN VALLA ÇEKTE BİR GÖRELİM ANACIM hihoyyytsengözlerimebaksanab
allah bi fırtına bi yağmur resmen çamur yağıyo:1shok:
slm kızlar nasılsınız bayadır yoktum inşallah iyisinizdir
bizimde geçen gün öyle oldu canım şuanda hava bayağa bulanıkallah bi fırtına bi yağmur resmen çamur yağıyo:1shok:
slm kızlar nasılsınız bayadır yoktum inşallah iyisinizdir
ya burdada sabahtan beri hava kapalı akşam çamur yağmış hala açılmadı çok tuhaf
işte böyle içerde ışık yaktım valla ev zindan gibi oldu
bu yağmurdan sonra aydınlanmış hali az önce daha sarıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?