dr kim kıs senin merak ettim valla hee
iyiyim canım sagol sen nasılsın?
melike mercan nilayy nilüşş serrra herkese mrb nasılsınız
merhaba hoş geldin nasılsın canımslm ben geldimm ne haber arkadaşlarrr
güle güle canımiimm canım kocikoyu bekliyodum oda geldi çıkıyorum şimdi kendinize iyi bakın çoookkkk öptümmmm
ben medicale gidiyordum ahmet yılmaza.çok efendi çok nazik kibar biri ve süper anlatıyordu herşeyi..
hadi bayan olsun rahat ederim dedim bide bu jimeri anlata anlata bitirememişler anacım.doktorlarıda kanatsız melek sanki ay 3 tür gidiyorum bu ne ya 10dakıkaymış muayene zamanı kız paldır küldür bakıyor ssk gibi...bide ben özel gidiyorum söylemesi ayıptır 100 kağıt alıyorlar bide ..tüccar olmuşlar ya iyice hiç tavsiye etmem şekerim bursalılar jımere falan gitmesin kızzz...benim doktor gülin okan bide jale var oda aynıymış yaa ben anlamadım bide bursanın meshur doktorları ama bence bayan olmanın ekmeğini yiyorlar yani kadın doğum ya tabi bayanı tercih ediyor çogunluk bunlarda bunalmış savsaklıyor....böyle yani...
sumos sana rep verdim yazamadım acelem var diye byeee
kızlar bende çıkıyorum yemek hazırlıyacam kocam beni bekliyor iş yerine gidecem sonra görürşüz byyy
mrb selraa hoşgeldin canım ne olsun aynıı geçmişe baktınmı canım escales ve serra 84hamile yeni olarak
hoşbulduk nilaycımm
hb canım ooone güzel cok sevindim darısı bizim basımıza.benim adet tarihim25 i bakalım bekliyorum.senden naber kaydirigubbakcemile5
canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?