Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

dr kim kıs senin merak ettim valla hee

iyiyim canım sagol sen nasılsın?

ben medicale gidiyordum ahmet yılmaza.çok efendi çok nazik kibar biri ve süper anlatıyordu herşeyi..
hadi bayan olsun rahat ederim dedim bide bu jimeri anlata anlata bitirememişler anacım.doktorlarıda kanatsız melek sanki ay 3 tür gidiyorum bu ne ya 10dakıkaymış muayene zamanı kız paldır küldür bakıyor ssk gibi...bide ben özel gidiyorum söylemesi ayıptır 100 kağıt alıyorlar bide ..tüccar olmuşlar ya iyice hiç tavsiye etmem şekerim bursalılar jımere falan gitmesin kızzz...benim doktor gülin okan bide jale var oda aynıymış yaa ben anlamadım bide bursanın meshur doktorları ama bence bayan olmanın ekmeğini yiyorlar yani kadın doğum ya tabi bayanı tercih ediyor çogunluk bunlarda bunalmış savsaklıyor....böyle yani...

ya bu dr olayı çok zor bi arkadaşım medical de hemşire
bana hiç bi dr önermem dedi
kendi de hamileydi geçen yaz başka bi dr gitti
çalışanlar bile böle diyo biz napalım dimi ama
en iyisi zübeyde ama
kalabalıktan hasta oluyo insan ordada napıcaz bilmem:çok üzgünüm:

rufeyda sen nasılsın canım altta göremedim ismini eşin nasıl oldu başladınızmı çalışmalara

mrb selraa hoşgeldin canım ne olsun aynıı geçmişe baktınmı canım escales ve serra 84hamile yeni olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…