Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

slm canım eşim iyi çok şükür işe başladıhihoyyyt
ya sorma ovulasyon testi aldı bende bu ay 5 gündür silik çizgi çıkyor bugün 19. günüm ne iştir anlamadım ya:uhm:

canım bende hamiş kaldığım ay silik çizgiyi yakalamıştım çalışmaya devam et...bide mesela çizgi çıktı ya çizginin çıktığı ertesi günler ovelasyon olacak demekmiş...hergeçen gün belirginleşiyormu peki çizgi????

iyidir canım ne olsun canım yaa geri sayıma başladık korkuyorum bakalım

sakın stres yapma bende geri saymaya başlarken busabah ağladım.ben normalde 27sini beklicektim.ama stersten erken adet oldum hemde gebe kalamadığıma çok üzüldüm.sabahtan beri çok kötüydüm şimdi yeni yeni düzeldim bu ay çok kaptırmış bekliyodum.Allahtan hayırlısı artık.Sabırla bekle cnm :Saruboceq:

slm canım eşim iyi çok şükür işe başladıhihoyyyt
ya sorma ovulasyon testi aldı bende bu ay 5 gündür silik çizgi çıkyor bugün 19. günüm ne iştir anlamadım ya:uhm:

aaa ne güzel işte o günleri kaçırmasaydın inş tutmuştur canımm bende almıştım bi ay ama bi türlü çıkmadı benim zaten tutmadıda sen bulmuşsun hadi hayırlısı bakalım

ah canım ahh eldemii sanki stres yapmamak 2gündür sabaha kadar uyuyamıyorum

kızlar allah hayırlısını ve sağlıklısını versin
benimde yiğenim sakat doğdu
ayakları bilekten içe yapışık
ameliyat oldu daha 1 aylıkken
5. aya kadarda ayakları bacaktan itibaren alçıda kaldı
şimdide demirli bi ayakkabı giyiyo
çok zor ...o çocuk ilerde koşup oynamak istiycek allah yardımcısı olsun allah hakkımızda hayırlısını versin

belirginleşiyor birazcık ama tam net degil 2. çizgi
önceleri biraz ince silikti şimdi kalın ama yine silik

bende iyiyim canım adet tarihinmi gecti ben pek anlayamadım:1hug:
yok ovulasyon testi aldım yumurtlamamı yakalamaya çalışıyorumdelikafadulden
aaa ne güzel işte o günleri kaçırmasaydın inş tutmuştur canımm bende almıştım bi ay ama bi türlü çıkmadı benim zaten tutmadıda sen bulmuşsun hadi hayırlısı bakalım

ya çıkıyor ama silik bende ne yapacagımı şaşırıyorum

canım çatlatma iğnesi vuruldum bu ay klomen vermişti yumurtalar gelişmişti öyle yani sen bu ay ne yaptın bişeyler hissediyonmu

ben gecen aylarda 2 kere klomen kullanıp arkasındanda catlatma ignesi oldum olmadı.doktor asılama dedi bende 2ay dinlenme istedim.2 ayda doldu.esim sperm testinden gecti.sıra bende rahim filmi cekilecek ama cok tırsıyorum.simdide belki asılama olmadan hamile kalırım diye ümit ediyorum.insallah sendende güzel haberler alırız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

belirginleşiyor birazcık ama tam net degil 2. çizgi
önceleri biraz ince silikti şimdi kalın ama yine silik

tamam canım bak ovelasyon günün heran olabilir sen devam et çalışmaya...belkide 21.gün olur belli olmaz nezaman çatlayacağı...ve büyük ihtimal benimde öyle geç döllenme olmuş bende 17.günü falan yakalamıştım yalnış hatırlamıyorsam sonra test kitim bitmişti bidaha yapamamıştım ama çalışmaya hep devam ettim tutmuş çok şükürrr...sabaha kadar yap allahın izniyle olcak buay canımcım .çok iyi...:lepi:

hehehe)))))))))sabaha kadar yat diyecektim kız ayıp oldu sabaha kadar yap yazmışım...heh)))))aman okadar yorulmanıza gerek yok bebişim ya)))))

ayyy canımmmm yaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
neden olmuş peki doktor ne dedi????ultrasonda gözükmüyormu canım bunlar ya bende korkuyorum böyle duyunca(((((((((((((((((
annesi sigara falan içiyormuydu hamilelikte?????
allahım dağlara taşlara .......ne zor yarabbim sen kimseye verme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…