canım benimde 28i bende bekliyorum bakalım ne olcak
rufeyda sen nasılsın canım altta göremedim ismini eşin nasıl oldu başladınızmı çalışmalara
nilüfer79 rufeyde serra ve diger adları yeni gördügüm arkadaslar merhaba
sen bir tedavi uyguluyormuydun:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:
slm canım eşim iyi çok şükür işe başladıhihoyyyt
ya sorma ovulasyon testi aldı bende bu ay 5 gündür silik çizgi çıkyor bugün 19. günüm ne iştir anlamadım ya:uhm:
iyidir canım ne olsun canım yaa geri sayıma başladık korkuyorum bakalım
hg.. canım iyiyz çok şükür sen nasılsınkaydirigubbakcemile3
slm canım eşim iyi çok şükür işe başladıhihoyyyt
ya sorma ovulasyon testi aldı bende bu ay 5 gündür silik çizgi çıkyor bugün 19. günüm ne iştir anlamadım ya:uhm:
vildancım nasılsın bayadır görüsemiyoruz
sakın stres yapma bende geri saymaya başlarken busabah ağladım.ben normalde 27sini beklicektim.ama stersten erken adet oldum hemde gebe kalamadığıma çok üzüldüm.sabahtan beri çok kötüydüm şimdi yeni yeni düzeldim bu ay çok kaptırmış bekliyodum.Allahtan hayırlısı artık.Sabırla bekle cnm :Saruboceq:
canım bende hamiş kaldığım ay silik çizgiyi yakalamıştım çalışmaya devam et...bide mesela çizgi çıktı ya çizginin çıktığı ertesi günler ovelasyon olacak demekmiş...hergeçen gün belirginleşiyormu peki çizgi????
yok ovulasyon testi aldım yumurtlamamı yakalamaya çalışıyorumdelikafaduldenbende iyiyim canım adet tarihinmi gecti ben pek anlayamadım:1hug:
aaa ne güzel işte o günleri kaçırmasaydın inş tutmuştur canımm bende almıştım bi ay ama bi türlü çıkmadı benim zaten tutmadıda sen bulmuşsun hadi hayırlısı bakalım
canım çatlatma iğnesi vuruldum bu ay klomen vermişti yumurtalar gelişmişti öyle yani sen bu ay ne yaptın bişeyler hissediyonmu
belirginleşiyor birazcık ama tam net degil 2. çizgi
önceleri biraz ince silikti şimdi kalın ama yine silik
selra hoşgeldin hayatım..özledik senide:1hug:
hehehe)))))))))sabaha kadar yat diyecektim kız ayıp oldu sabaha kadar yap yazmışım...heh)))))aman okadar yorulmanıza gerek yok bebişim ya)))))
kızlar allah hayırlısını ve sağlıklısını versin
benimde yiğenim sakat doğdu
ayakları bilekten içe yapışık
ameliyat oldu daha 1 aylıkken
5. aya kadarda ayakları bacaktan itibaren alçıda kaldı
şimdide demirli bi ayakkabı giyiyo
çok zor ...o çocuk ilerde koşup oynamak istiycek allah yardımcısı olsun allah hakkımızda hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?