merhaba selracım naber sende çok ihmal ettin bizi neden gelmiyosun son zamanlarda
tamam canım bak ovelasyon günün heran olabilir sen devam et çalışmaya...belkide 21.gün olur belli olmaz nezaman çatlayacağı...ve büyük ihtimal benimde öyle geç döllenme olmuş bende 17.günü falan yakalamıştım yalnış hatırlamıyorsam sonra test kitim bitmişti bidaha yapamamıştım ama çalışmaya hep devam ettim tutmuş çok şükürrr...sabaha kadar yap allahın izniyle olcak buay canımcım .çok iyi...:lepi:
hehehe)))))))))sabaha kadar yat diyecektim kız ayıp oldu sabaha kadar yap yazmışım...heh)))))aman okadar yorulmanıza gerek yok bebişim ya)))))
:1shok:bende gözlerimi belerttim ne diyo bu kıs diyorum:roflol::roflol:
ben gecen aylarda 2 kere klomen kullanıp arkasındanda catlatma ignesi oldum olmadı.doktor asılama dedi bende 2ay dinlenme istedim.2 ayda doldu.esim sperm testinden gecti.sıra bende rahim filmi cekilecek ama cok tırsıyorum.simdide belki asılama olmadan hamile kalırım diye ümit ediyorum.insallah sendende güzel haberler alırız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaşırı mı çalıştın yoksa hergünmü
şimdi ben ne yapayım ya
sabaha kadar da yatmaya çalışıyorum ama
ayyy inşallah olur ya bak şimdi dahada umutlandım valladelikafadulden
bende şaştım hee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyy canımmmm yaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
neden olmuş peki doktor ne dedi????ultrasonda gözükmüyormu canım bunlar ya bende korkuyorum böyle duyunca(((((((((((((((((
annesi sigara falan içiyormuydu hamilelikte?????
allahım dağlara taşlara .......ne zor yarabbim sen kimseye verme...
umudum hiç yok benim sanki bu ayda olmayacakmış gibimi geliyo bende rahim filmi çekindim korkma sakın hiç korkulacak bişey değilmiş 2ay önce çekindim ben
o kadar cok islerim oldu ki son zamanlarda pc sadece tozunu alabildim.dün gece girdim yeni yeni arkadaslar olmus bizim kızlardan kimse yoksa geri cıktım.bu aksam kadro tamam sayılır
günaşırı canım..zaten sabaha kadarda yattım ya o spermler zaten ertesi günüde canlı kalıyor yani ovelasyon olsa bile döllenir...
bide eşine yönel bak hep söylüyorum ben farklı olarak öyle yaptım yani kadının zevk aldığı andaki sıvısı spermi yaşatıyormuş ve spermi koruyormuş bi kalkan gibi.....
nekadar değişik dimi canım herşeyin bir nedeni var bak rabbim herşeyi düşünmüş....bana çok mantıklı gelmişti...
ultrasonda görünmemiş cnm ...kızkardeşim sigara içmez sağlıklıda besleniyo ....doktorlar 7 yaşına kadar alçı ameliyat ve ters botlarla düzelir demişler
çok ağladı kardeşim ama
bide şirinki oğlu sapsarı kedi gibi gri gözlü bembeyaz
benimde yok umudum niyeyseumudum hiç yok benim sanki bu ayda olmayacakmış gibimi geliyo bende rahim filmi çekindim korkma sakın hiç korkulacak bişey değilmiş 2ay önce çekindim ben
güle güle cnm yarın görüşürüz inşallahŞeniziyi akşam kıslar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüz Şeniz
heheheh:roflol::roflol::roflol:
yuh yanii demi ama:roflol::roflol::roflol:çok komikkk oldu ayyy...güldük birazcık:roflol:
ultrasonda görünmemiş cnm ...kızkardeşim sigara içmez sağlıklıda besleniyo ....doktorlar 7 yaşına kadar alçı ameliyat ve ters botlarla düzelir demişler
çok ağladı kardeşim ama
bide şirinki oğlu sapsarı kedi gibi gri gözlü bembeyaz
canım allah acil sifalar verir insalalh rabbim neyi takdir ettiyse onu görecegiz.rabbim evlatla terbiye etmez insallah.
ay yasasın soru sorabilecegim birini buldum.cooook korkuyorum sen anesteziylemi cekindin?ben anesteziyle cekineyim diyorum.cok acı birsey falan dediler cok tırsttım:1shok::1shok::1shok::1shok:senağlama
ay inşallahhh canım inşallah düzelir.oda allahtan işte napcan baksana inşallah büyüdükçe sağlığına kavuşur...
evet ya Allah herşeyi düzenine göre yaratmış
ama işe bebiş düşüncesi akılda oluncada
çok zor ama inşallahh başarırız :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amiiiinn:Saruboceq: inşallah rabbim evladımızla sınamasın bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?