Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

biz hafta sonu esimle gece 3 te uyuyoz zaten filim izlemekten sorun olmaz demin diyorum cumartesi 6 da kalkicaz deniyelim oda olur diyo

valla kızlar olabilecek herşeyi denemeye çalışıyorum ama hayrlısı olsun yaaa

ya kızlar ben 22 yaşındayım 3 yıllık evliyim 5 yıla kadar olmazsa tüp yaptırmak istiyorumm

ve su da vardi iliskiye girmeden 2 sat once esinize sert bi kahve icirin diyo spermleri uyarirmis cnm onu da deneyelim

erken evlenmis sin cnm sen ben de 21 oldum 6 ay oluyo evleneli birde diyom cok kucuk mu evlendim diye bazen ama iyi ki evlenmisim biliyomusunuz ben esimle evlenmeye londra dan kactim ona

arkadaslar bugun bi yerde okudum sabah ta deneyin diyolar sabah erkeyin spermi cok iyi kalitede olur mu adet te biti cumartesi sabahin korunde ben denicem bakalim ne olcak

evet cnm bende okudum onu dogru cunku sabah daha kalıtelı oluorlarmıs. esıme hacettepede sperm analızı yapılacaktı sabah gelmenız lazım dedıler 9da ögle sonu dogru sonuc vermıor dedıler...anlayacagınız calısmalar sabah daha verımlıımıss ayne zor olur sabahtaa yaaa uykulu uyukuludelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

canım bende 24 yaşındayım 2 yıllık evlym dur bakalım tüp bebekten önce olur inş

erken evlenmis sin cnm sen ben de 21 oldum 6 ay oluyo evleneli birde diyom cok kucuk mu evlendim diye bazen ama iyi ki evlenmisim biliyomusunuz ben esimle evlenmeye londra dan kactim ona

hımm allah mutluluğunu bozmasın canım ben 19 yaşında evlendim şimdi 22 yaşındayım yani dört sene olduya iy,kide evlenmişim ama onu çok seviyom ya:asigim:

erken ama ne bilim biz söz nişan düğün hepsini yaptık bie yılda evlendik çookkk mutluyuz çok şükürrr bide şopar olsaydııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…