Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hehe evelallah elinden ne uçan ne kaçan kurtulmuyo şipşakçı diloşŞeniz

cnm burdan devam edelim
senin topik konu tekrarı olduğu için kapatılır zaten
çok fenayım dimi :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
iyi olmus ohhhhhhh iyikide terslemişim ne oldugu cıktı ortaya pis sapık bi daha galamen insallah
gelemez canım sayemde banlandı öcünüzü aldım kötükedihüso

herkese iyi akşamlar arkadaşlar yine erkek mi girdi topiğimize ne meraklılarmış şurda kız kıza durdurmuyorlar

canlarım nereye gidiyoruz..bende gelirim..beni bırakmayın..çok alıştım hepinize:)
cnm kimse biyere gitmiyo kaldığımız yerden devam:lepi:
ne oldu benim jeton dusmedi kim geldi nasil sapik anlamadim :1shok:

cnm sapık geldi topişe bizde onu banlattık tepki verdik bu kadar
okumak istersen eğer sayfa no 4197

kızlar o bana eveli gün sayfamdan bişeyler yazdı bende cvp vermedim hemen beryal ve ilterle msnden konuştum sayfada yeni olduğumdan çok korktum ne yapacağımı bilemedim biye yapamadım ama böyle olduğunu bilseydim bende tepkimi koyardım :enbuyukkk:

kızlar ben çıkıyorum..toparlanayım.. mesai bitmek üzere ..kendinize iyi bakın..hepinizi çok öpüyorum..iyi akşamlar hepinize..byee

Durunya ne oluyo banada haber verİn nereye gİdİyoz
kız gecengün 14 yaşında oğlum var felan abuk sabuk şeyler söylediydi ya beryal erke bu konuşma felan demiş hatta sana o yine gelmiş terbiyesiz şeyler yazmış ondan sayfa kapanmış şimdi acıldı herşey normal bir yere gittiğimiz yok yani canım cım

ay okudum o ne terbiyesiz kelimeler yaaa,sapık ruhlu manyaklar ...
okurken bile utandım yaa. erkek olduğu çok belli...
çok iyi etmişsiniz kızlar.
e şimdi burada mı kalıyoruz ona göre sileyim orayı.son karar nedir encümen kurultayı alkisalkisalkis

ya kızlar sayfamız güzeldi başka yere gidince dağılıyo gurup daha önceki üyeliğimede yaşadım aynısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…