çok fenayım dimi :jeyyar::jeyyar::jeyyar:hehe evelallah elinden ne uçan ne kaçan kurtulmuyo şipşakçı diloşŞeniz
cnm burdan devam edelim
senin topik konu tekrarı olduğu için kapatılır zaten
gelemez canım sayemde banlandı öcünüzü aldım kötükedihüsoiyi olmus ohhhhhhh iyikide terslemişim ne oldugu cıktı ortaya pis sapık bi daha galamen insallah
ne oldu ki hayatım olayı anlat çatladım meraktan ay
cnm kimse biyere gitmiyo kaldığımız yerden devam:lepi:canlarım nereye gidiyoruz..bende gelirim..beni bırakmayın..çok alıştım hepinize:)
ne oldu benim jeton dusmedi kim geldi nasil sapik anlamadim :1shok:
28 di en bende verdim 6 kaldıydı sizde verin damping olsun sırnaşık şeykızlar sayfa 4197 lütfen eksi rep verin şu terbiyesiz bi kırmızı olsun
onun utanmaz yüzü kızarmaz biz itibarını kızartalım
hadi litfenn veriyomusunuz eksi repkızlar sayfa 4197 lütfen eksi rep verin şu terbiyesiz bi kırmızı olsun
onun utanmaz yüzü kızarmaz biz itibarını kızartalım
çok fenayım dimi :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
nilycım az önce sapık vardıya onu topiğimizden atmışar onu konuşuyoruz canım benimben geldim ne oldu kıslarr bişey mi kaçırdım ?? benide haberdar edin
canım ya rep verilmiyorki adam kapsama alanı dışıhadi litfenn veriyomusunuz eksi rep
fena değilsin bitanesin senŞenizŞeniz
Sayfayı kapatmıŞlar vİldan
nilycım az önce sapık vardıya onu topiğimizden atmışar onu konuşuyoruz canım benim
canım ya rep verilmiyorki adam kapsama alanı dışı
kız gecengün 14 yaşında oğlum var felan abuk sabuk şeyler söylediydi ya beryal erke bu konuşma felan demiş hatta sana o yine gelmiş terbiyesiz şeyler yazmış ondan sayfa kapanmış şimdi acıldı herşey normal bir yere gittiğimiz yok yani canım cımDurunya ne oluyo banada haber verİn nereye gİdİyoz
canımsın ŞenizŞenizhadi litfenn veriyomusunuz eksi rep
fena değilsin bitanesin senŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?